100pcs Yapay Palmiye Monstera Yeşil Bitkiler, Düğün Süslemeleri Eve Dekoratif Sahte Çiçekler DİY El Sanatları Hediyeler İpek Yaprakları

v80999

Yeni ürün

169.75TL 135.80TL

Etiketler: Sahte çiçekler, dekoratif sahte çiçekler, Monstera Yaprak, Ucuz sahte çiçekler, Yüksek Kalite sahte dekoratif çiçekler, Çin monstera yaprak Tedarikçiler.

Yapay Palmiye Monstera Yeşil Bitkiler, Düğün Süslemeleri Eve Dekoratif Sahte Çiçekler DİY El Sanatları Hediyeler İpek Yaprakları

Özellikler:

40cm Paket içeriği malzeme: Plastik Uzunluk: 100 adet Yaprak bitki Not: her şube çok uzun olduğu için, paket için onları bend olacağız.Ürün aldığınızda, doğruldu. Ben görünümünü etkilemeyecek! Dikkatle okuyun ve bu konuda alışveriş önce düşünün lütfen.

Kalite Taahhüdü

Amacımız, sizinle uzun iş yapmaktır. Ürünlerimiz aşağıdaki genel kalite standartlarını karşılayacağını garanti ediyoruz:

Doğru Bilgi Ve Açıklamaları

Özellikleri olan ürünleri biz malzemeleri, işlevsellik ve özellikleri açıklamaları ve paketleme için uygundur.

İyi İngilizce Kullanım Kılavuzları ve açık talimatlar sağlamak için çalışıyoruz.

Standartlara Uygunluk

Sadece genel güç, güvenlik ve diğer standartlara uygun ürünler satmaya dikkat ediyoruz.

Gönderi:

1.Bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 24-48 saat içinde öğeleri göndereceğiz.

2.Teslimat genellikle DHL,UPS için 4-7 gün arasında sürer. Post nakliye için 10-25 iş günü. ama uzun (gümrük ve böyle Noel posta olarak kat vb gecikmelere bağlı olarak) alabilir.

3.Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

4.Ağırlık ve hacim sırada ve gümrük revizyonlar arası gecikmeleri önlemek için bağlı olarak, ürünler birden fazla paket parçalı olabilir. Bu nedenle birden fazla takip numarası her bir paket için sağlanan olacak.

Geribildirim:

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.

Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Yazın: monstera yaprak
  • Fırsat: Sevgililer Günü
  • Malzeme: Plastik
  • Stil: Çiçek
  • Çiçek Tarzı: Çiçek Şube
  • Sınıflandırma: Yapay Çiçekler
  • Boyutu: L, M, S
  • Paket Boyutu: 4cm x 3cm x 2cm (1.57in x 1.18in x 0.79in)
  • Ünite Tipi: (100 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)

İlgili ürünler

Trending.