(Örneğin, 1680 1720 condor Uçak vb gibi )Skywalker EPO Gövde Skywalker pan GERÇEK RC Uçak için Skywalker Montaj Woden Pan

v81011

Yeni ürün

54.18TL

Etiketler: ahşap hub, satılık canopy çardakların, satılık ahşap oyma makineleri, Ucuz ahşap hub, Satılık yüksek Kalite gölgelik çardakların, Satış Tedarikçiler için Çin ahşap oyma makineleri.

Skywalker skywalker EPO uçaklar gibi 1680,1720 skywalker epo,condor,2015 gibi pan.

Eğer iki öğe veya mix sipariş üzeri sipariş verirseniz, nakliye maliyeti kaydedebilirsiniz.

Müşteri Memnuniyeti Lütfen eğer satın önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. % 100 memnuniyet kararlıyız. Çıkarlarınızı korumak İçin ödeme, ödeme geçici olarak yapılacak ve sipariş almak ve tatmin olana kadar bize yayımlanan olmayacak. 1 kargo). Ürün detay sayfasında kargo bedeli: Click “Nakliye ve ödeme” sekmesini ve teslimat detayları göreceksiniz. Gerekli bilgileri girerek nakliye maliyetini hesaplayabilirsiniz.

2). Transit süresi: EMS Servis Teslim Süresi ( İzleme Servisi: WWW.EMS.COM.CN/english.html ) 5-10 gün, DHL Hizmet Teslim Süresi ( İzleme Servisi: WWW.DHL.COM ) 2-5 gün Tahmini, Çin Post Hava Posta ve Paket Servisi Teslim Süresi ( İzleme Servisi: intmail 15-26 gün Tahmini Kayıtlı Tahmini.183.com.cn ).

3). Madde İşlem Süresi: belirli bir sipariş için işlem süresi, ürün tipi ve stok durumuna göre değişir. Çoğunlukla, işlem süresi 3 iş günüdür. İade alınan öğeleri alışverişi yapmak isterseniz, sipariş alınmasından itibaren 7 GÜN içinde bize başvurmanız gerekir. Ve ortaya çıkan ek nakliye ücreti ödemek ve iade öğeleri özgün durumunu tutulmalıdır. Görüşlerinizi bu Yana görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Sadece 1 dakika sürer. Teşekkür ederim!

  • Model Numarası: Skywalker EPO Gövde Skywalker Montaj Ahşap Pan
  • Uçağı Aksesuarları Türü: Dijital Pil
  • Marka Adı: TAROT-RC
  • Ağırlık: Skywalker Mounting Wooden Pan for Skywalker EPO Fuselage
  • Boyutu: Skywalker Mounting Wooden Pan for Skywalker EPO Fuselage
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.154kg (0.34lb.)

İlgili ürünler

Trending.