N dişi RP için RF adaptör SMA SMA dişi konnektör hızlı gemi N-

v81050

Yeni ürün

12.96TL

Etiketler: adaptör bağlantısı, L konnektör, adaptör sma, Ucuz adaptör, Yüksek Kalite l konnektör, Çin adaptörü sma Tedarikçiler.

N dişi RP için Serisi SMA-N Arasında SMA dişi konnektör Kategori Bağlayıcılar, ara Bağlantı Bilgi Formu: Aile Koaksiyel RF Adaptörleri Serisi (Adaptör ucu) Dönüştürmek SMA RF adaptörü N RP-SMA Jack, erkek pin (Adaptör Uç) N Jack, dişi pin Empedans 50 Ohm Stil düz Özelliklerine Dönüştürmek - Kaplama Nickelplated/Ücretsiz Montaj Türü Goldplated Asılı

Özel teklif:

Eğer farklı bir montaj stili ihtiyacınız varsa, çalışan bir çözüm sağlamak için ihtiyaçlarınızı düşünün mutluluk duyacağız.

Hakkımızda:

Şirket tanıtımı:

Shenzhen xinan Kılavuzu elektronik A. Ş., LTD anten, rf kablo, rf konnektör, ağ iletişim, mikrodalga haberleşme, mühendislik ekipman malzeme aksesuarları profesyonel bir satış olur. Yüksek kaliteli ürünler ve profesyonel çözüm, tam ve bilimsel Kalite Yönetim Sistemi, işletmelerin devlet kaydı ilgili bölümleri tarafından onaylanmıştır olduğunu. Şirket de bilinen bölge, shenzhen city, guangdong eyaleti, Çin derin yatay çubuk sokak yol bulunur. 528, şirketin ana: iletişim anten, rf konnektör, rf kablo montaj işlem. Ürünleri ülkeye Yurtdışına ihraç edilmektedir, "mükemmellik, iyi niyetle yönetimi, takibi" ilkesi doğrultusunda, köklü işletmelerin düzinelerce-şirket işbirliği ilişkileri terim. Sıcak karşılama tüm dış ticaret işletmeleri, ağ, Haberleşme Mühendisliği, radyo frekans iletişim DİY meraklıları satın alma özel.

Şirketin ana ürünleri:

1. Kadın 9 / MS156, MS147 (düz kafa, dirsek, kafa, dişi kafa, iğne, iğne seçebilirsiniz Rf koaksiyel konnektör/konnektör serisi: SMA, SMB, SMC, MCX, MMCX, BNC/S9, TNC, N, UHF/M, FME, F, TV, FAKRA, CRC9, TS9 / S197, IP)

2. FB, RG179 rf tieline/atlama (kablo bağlayıcı bileşenleri) satır/uzatma kablosu serisi: RG58, RG316, RG174, RG178 IPEX, 1.13 IPEX, RG142, LMR195, LMR240, LMR400/7 d - FB, LMR300/5 d - RG141, RG402, RG405, RG223, vb

3. Anten dizisi: 4 anten, 3 G ve 2.4 G GWİFİ anten ve şekil 5.8 G ve 5.8 G anten, DVB -t dijital TV anteni, GPS anteni, GSM anteni, 433 MHZ, FM araç, vb.

İlgili lojistik:

Ekonomik paket taşıma için ücretsiz ulaşım, sadece bazı izleme bilgilerini, bu bilgiler olmadan, tüm yol izlemesi gerekiyorsa, ulaşım ilgili ödeme modunu seçin, eğer bir alıcı koruma süresi sona eriyor ise, paket hala gelmedi, lütfen koruma süresini uzatmak için bizimle irtibata geçin, ya da başka çözümler, amacınıza parsel almak için en uygun çözümü sunar, teşekkür ederiz lütfen!

  • Uygulama: RF, Aydınlatma
  • Yazın: N
  • Marka Adı: JX
  • Model Numarası: SMA N-RP-
  • Cinsiyet: Kadın
  • Paket Boyutu: 16cm x 10cm x 5cm (6.30in x 3.94in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.