3 tam Seramik Rulman ZrO2 51106 8106 30x47x11 mm Eksenel rulmanlar manyetik Olmayan İzolasyon HAVAGAZI Kafes ABEC

v81079

Yeni ürün

397.80TL

Etiketler: taşıyan blok, yatak koruyucu, nj rulman, Ucuz rulman bloğu, Yüksek Kaliteli rulman koruyucu, Çin nj Tedarikçiler rulman.

Tam Seramik Rulman

51106 Eksenel rulmanlar

ZrO2/HAVAGAZI

30mmx47mmx11mm

-------------------- -------------------- --------------------

Sadece göz atın sepete Ekle ve kontrol et. Bu kadar kolay. Eğer mağazamızda yer almayan diğer boyutu ihtiyacınız varsa, lütfen bize bildirin.

-------------------- -------------------- --------------------

Stok tam seramik rulman geniş olmaktan gurur duyuyoruz, bu kategori altında bulunan tüm öğeleri stok var. Tam seramik rulmanlar elektrik ve manyetizma direnci, aşınma ve korozyona dayanımı, yağlama ve bakım gerektirmeyen vardır. Düşük sürtünme dünyasında, daha iyi olmaz mı? Silikon nitrür, silikon karbür ve zironium halkaları ve topları, HAVAGAZI, PA66 ve Göz hizmetli Oksit. Mühürlü tam seramik rulman girmiştik ilk olduğumuzu, mühürler, lastik conta veya HAVAGAZI kilitler olabilir. Herhangi bir boyut gözlük göre imal edilebilir, minimum miktar 30 ila 60 gün 100, teslimat, eğer iç halka, dış halka, top ve kafes maddenin gizli veya açık ve malzeme istiyorsanız karar verin. Grafit silisyum nitrür malzeme için silikon karbür malzeme için siyah renkli, SıC duran siyah renkli aynı zamanda, zirkonyum dioksit, zirkonyum ya da zirkonyum oksit olarak bilinen ZrO2 duruyor, beyaz renkli olduklarını, ZrO2 topu tam olarak bir inci gibi duruyor.duruyor ve ve

Verimli bir iş operasyon ve depoda milyondan fazla rulman ile, Vals Rulmanlar Çin Rulman her türlü sağlayarak endüstriye hizmet vermektedir. Rulman işletmeler 1998 yılından bu yana aile geleneğimiz var. İthalat, ihracat, toptan ve VALS markamız altında rulmanlar dağıtmak. Ve 7/24 çalışan online alışveriş için mutluyuz .üç en kaliteli Çin üreticileri: HRB , ZWZ , LYC ve resmi dağıtıcıları .

-------------------- -------------------- --------------------

Biz dünya çapında gemi .

-------------------- -------------------- -------------------- Rulman kullanılabilir malzeme : Karbon, Krom ve Paslanmaz Çelik. (Zirkonya ZrO2) Zirkonyum Oksit ve Silisyum Nitrür Grafit Kilitler: Kauçuk, İnce Conta veya Metal Kalkanlar Hizmetli: Çelik, Naylon, Nedir, Fenolik, Peek, Bakalit, GFRPA66-25, Pİ, RAİNBOW, US304, İngilizce (inç) ve Metrik Uygulama Boyutları SUS316, Cu ve Bronz Boyutları: Tekerlek, paten, patenli hokey, cnc yönlendiriciler, kaykay, paten, balıkçılık makaraları, slotcars, atv, quad paten, diş el aleti, bisiklet, rc arabalar ve kamyonlar, model motorları, rolü John Travolta oynuyo hakkaten kartlar, motosikletler, kar Motosikletleri ve takı dönüyor, yüzük gidin. Kalite: Test ürün hattı gereklidir, kaynaklarımızı ISO9001 standartları, %100 tatmin olduğundan emin olun bir noktaya Memnuniyet Garantisi: dayanır, sadece rulman dostun olmayı bekliyoruz.

-------------------- -------------------- --------------------

Temiz ve düzenli madeni yatakları her zaman öneririz. Bakımlı Abec5 rulman tutulmayan bir Abec7 rulman ömrünü kısaltması.

-------------------- -------------------- --------------------

AÇIKLAMALAR: bu liste resmi rulman bu tip gibi görünen şey sadece ve sadece gösterir, gerçek boyut ve renk görüntü farklı bir şablondur.

-------------------- -------------------- --------------------

  • Tork Kapasitesi: Rulmanlar
  • Malzeme: Seramik Rulman
  • Yapı: Eksenel rulmanlar
  • uzunluğu: --
  • Marka Adı: MOCHU
  • Kaplamalar: Rulman
  • Model Numarası: Elli bir bin yüz altı
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.