Samsung İçin beyaz Konut Kapak Çerçeve Orta Kasa, Batarya Kapağı,Dış Cam,3M Yapıştırıcı,Araçlar,Ev Düğmesine i9505 Galaxy S4 SIV

v81254

Yeni ürün

114.40TL

Etiketler: konut kapak, Orta Çerçeve, aracı kapak, Ucuz konut kapak, Yüksek Kalite orta çerçeve, Çin aracı kapak Tedarikçileri.

Ücretsiz kargo !! Samsung İçin beyaz Tam Konut Kapak Tamir Parçaları,Dış Cam,3M Yapıştırıcı İle,Araçlar,Ev Düğmesine i9505 Galaxy S4 SIV

Konut Kapak + Orta Kapak ( yan ve Ev düğmeleri + Pil Kapağı + Dış Cam ile) 3M Yapıştırıcı + Araçlar +

Bu Konut Kapak cep telefonu konut kapağı hasarlı veya eski yıpranmış değiştirin ve cihazınıza benzersiz bir görünüm vermek için kullanılır Samsung İ9505 Galaxy S4 SIV için yepyeni yedek tam bir yuva. Ev düğmesi ile birlikte gelir.

Genellikle 100% yepyeni Aşağıdaki Sorunları Giderir. Yüksek kaliteli yedek parçası Her öğesi önce kırık Yerine test, hasarlı, olacak çizik veya eski cep telefonu kılıfı telefon Renk yeni bir görünüm Var: Beyaz

Aşağıdaki model ile uyumlu: Samsung Galaxy S4 SIV i9505 için

Paketi güvenli bir şekilde kabarcık kutusu ( yan ve Ev düğmeleri ile ) 1x konut Kapak 1x Orta çerçeve (Logosu ile) 1 x Pil Kapağı(Logo ile) 1x Ön cam 1 x 3M yapıştırıcı 1x Paket içerir:

Ödeme:

Paranı Hoş hesabında güvenli , hoş ile onaylayın ve malların teslim sonra para bırakın Lütfen.

Gönderi:

Ödemenizi doğrulamak Hoş tarafından sonra 1-3 iş günü içinde mal göndereceğiz. Bizim ücretsiz gönderim sadece Çin sonrası hava posta ve HK sonrası hava posta ve ağırlığı 2KG içinde olmalıdır dahil. Çin sonrası hava posta ve HK sonrası hava posta ve haber yavaş yavaş. EMS ile göndermek istiyorsanız.DHL ve UPS, nakliye ücreti ödemek gerekir. Mal gönderdiğimiz zaman , Çin Gümrük sorunu sorumlu olacak ve alıcı alıcı ülke Gümrük sorunu sorumlu olmalıdır.

Takip Numarası Dikkat:

1. Mal 1-2 iş günü gönderdikten sonra mal online izleme olacak.

2. Mal aldığınızda lütfen kargo şirketi yüzünde malları kontrol edin.

Eğer bulursanız ürünü yolda kayıp veya zarar görmüş. lütfen kargo şirketi size ispat verelim. Daha sonra kargo şirketi telafi edelim size yardımcı olacaktır.

Garanti:

1. Sevk edilmeden önce sattığımız tüm mal kaliteli ve sıkı inceleme altında olan. Elimizden herhangi bir kalite sorunu önlemek için çalışacağız.

2. Kalite için bir yıl içinde ve ücretsiz olarak tamir edeceğiz garanti sözü veriyoruz. Dönen nakliye Müşteri tarafından ödenecektir.

3. Ürünlerimizden memnuniyetiniz garantidir. Eğer ürün memnun değilseniz, değişim için malları iade ama bize iade etmeden önce iletişim lütfen. Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez ve müşteriye geri dönen ve reshipping tüm ücretler için sorumlu olmalıdır. Tüm iade öğeler iyi durumda olması gerekir. Resalable koşul altında olmalılar. Hataları yaptı adama garanti, gibi kırık, çizik gibi değildir.

Geribildirim:

1. Eğer teslim mal ile memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim vermek takdir ediyoruz ve sizin için aynısını yapacağız.

2. Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve herhangi bir beklenmedik sorunları çözmek için çaba sarf edecektir.

3. Eğer mallar ile tatmin değilseniz, zamanında bizimle temas kurmaktan ve negatif geribildirim ya da alibaba üzerinde herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce ilk mesaj gönderin çekinmeyin. Her zaman elimizden sorunu çözmek için ve sizin memnuniyetiniz için yapacağız.

Biz içtenlikle sizinle samimi ve uzun vadeli bir ortaklık kurmak umuyoruz.

Herhangi bir soru, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Mağazamıza Hoşgeldiniz !!!

  • Uyumlu Marka: Samsung
  • Tip 1: ( Yan Eve düğmeleri ) konut Kapak Orta Kapak Pil
  • Uyumlu Samsung Model: Galaxy S
  • renk: Beyaz
  • Model Numarası: OEM
  • Model: Samsung S4 SIV i9505 için
  • Marka Adı: mrhill
  • İki: Dış cam siyah Orijinal 3M yapışkan Araçlar
  • Tasarım: Bar
  • Malzeme: PC
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 20cm x 20cm (9.84in x 7.87in x 7.87in)

İlgili ürünler

Trending.