Köpekler elektronik anti-bark çeviklik durdurmak yaka havlayan cihazı Ses şok eğitim yaka collier anti aboiement uyarmak

v81277

Yeni ürün

95.95TL 66.19TL

Etiketler: bark yaka, eğitim tasması, eğitim yaka köpek, Ucuz bark yaka, Yüksek Kaliteli eğitim yaka, Köpekler için Çin eğitim tasması Tedarikçiler.

Dikkat: 1. Kullanıcı Kılavuzu dikkatlice 2, özellikle sayfa kullanmadan önce okuyun, evcil hayvan korumak için lütfen. 2. Çok sıkı bir hayvan boyun yapmazlar. 3. Günde yaka 12 saatten fazla kullanma. 4. Yaka l eashes olarak kullanılabilir değil, hayvan sürüklemek için kullanın.

Adı: ошейник для собак köpek для собак собака köpek yaka evcil hayvan электронный ошейник köpek eğitim товары для собак havlayan yaka collares de adiestramiento para perros gerilim fışkırıyor

Malzeme: plastik

Ağırlık ağırlık:

Güç: 6V alkalin pil

Ses ve şok elektrotlar ilkesi Kullanma. Otomatik koruma ayarı. Evcil hayvanınızın 7 kez havladığında, ürünün zarar hayvan korumak için 1 dk çalışıyor duruyor olacak. Küçük ya da köpek olan duyarlılığını ayarlayabilirsiniz.

* Kullanıcı 1 paket içeriği: 1* Eğitim yaka 1* 6V pil 1* Test ışık kılavuzu

1) Alipay, Batı Birliği, TT kabul Ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapabilirsiniz, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin Ödemeler için lütfen 3 gün içinde tamamlanır.

1.DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2.Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.

3.Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

4.Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.

5.SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6.Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

7.Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

1.Eğer olarak tarif yanlış, bozuk, hatalı, ya da bir öğe satın aldıysanız değil, bizim maliyet kısmi/tam iadesi veya Değiştirme için bizimle irtibata geçiniz.

2.7 GÜN içinde ürünü almak için değişimi veya iadesi, orijinal ambalaj ve aksesuarları orijinal durumda olduğu sürece mutlu olacağız.

3.Eğer satın memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın eğer herhangi bir sebeple ve bunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

4.100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz mükemmellik en yüksek standartları korumak ve.

1.Eğer(ler) tamir / değiştirme / geri ödeme için ürünü iade etmek isterseniz, lütfen Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçin.

2.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz gerekir.

3.Eğer ürün kalitesi sorunları için dönerse, Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal sonra tam kazanan teklif tutarını iade dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile özgün durumu ve ambalajında öğe aldıktan sonra, olacağız. ya da, bir yedek seçebilirsiniz.

  • Yazın: Köpekler
  • Ayarlanabilir: Evet
  • renk: Siyah
  • Marka Adı: greenwon
  • Öğe Türü: Eğitim Yaka
  • Güç: 6V alkalin pil
  • Model Numarası: GAD-0007
  • Malzeme: Plastik
  • Köpek boyutu için geçerli : 2KG-60KG
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)

İlgili ürünler

Trending.