92*65cm Büyük Karikatür Aşağılık Bana 2 Kölelerinin Olay parti Balonları balon çocuk doğum günü balonları için matrial folyo

v81363

Yeni ürün

5.83TL 5.01TL

Etiketler: Matrial, Ucuz matrial, 92*65cm Büyük Karikatür Aşağılık Bana 2 Kölelerinin Olay parti Balonları balon çocuk doğum günü balonları için matrial folyo.

Ürün Açıklaması

"Yanwen Ekonomik Hava yoluyla nakliye olacak" nakliye yolu Hakkında adı:karikatür kölelerinin folyo balon Malzemesi:folyo Boyutu:18inch Yaş:3year Paketi:OPP paket:. takip mesajı olacak.eğer izleme iletisi ve hızlı kargo istiyorsanız , "Hoş Standart Nakliye seçiniz". izleyin gibi resim Alıcı İpuçları Parsel çoğunlukla Singapore Post veya(Kayıtlı Posta) Çin Post Hava Posta ile ( üç iş günü) 72 saat içinde sevk edilecektir.Normalde gelmesi 10-45 iş günü sürer, ancak bazı ülkelerde tatil veya gümrük, yerel gönderme verimliliği ya da başka bir nedenden ötürü daha uzun olabilir, bunu seçmeden önce lütfen düşün, Eğer bu kadar uzun süre beklemek, lütfen Ekspres ücreti ödemek ya lütfen almayın istemiyorsan olabilir. Genellikle diğer Kuryeler sadece 3-7 gün gerekir. Eğer DHL, UPS, EMS, Fedex veya diğer Kuryeler tarafından gemiye istiyorsanız ilk bizimle irtibata geçiniz. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcı gümrük vergilerinden sorumludur. Garanti ve Politikası Ayıplı ürün İade kusurlu kısmı resmi ile ekli 3 gün içinde bize bildirmeniz gerekir. Lütfen kendi maliyet ile 1 hafta içinde mal alındığı zaman iade edin. Senin için hemen yeni bir değişim sağlayacağız. (resaleable durumda hasarsız tüm orijinal öğeleri, teşekkürler içermelidir). Eğer iade gerekiyorsa, yalnızca ürün listesinde bedeli iade edilir. Alıcı mal geri ürünleri nakliye yapılan nakliye sorumludur. Geri bildirim Nötr ya da Negatif geribildirim ayrılmadan önce bize Lütfen. Ciddi ve sorumlu bir satıcı olarak, en iyi biz sorunu çözmek için çalışacağız. Yorum işimizin başarısı çok önemlidir. Eğer satın alma ve hizmet ile memnun iseniz, Lütfen 5 (GENEL), genel bir Ayrıntılı Satış değerlendirmesi ile bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın.

  • Sınıflandırma: Ballon
  • Malzeme: Alüminyum Folyo
  • Şekil Stili: Yuvarlak,Karikatür Amnimal,Karikatür Figürü
  • Fırsat: Doğum günü Partisi,Parti,Mezuniyet,Çocuk Bayramı,Okula,Yeni Yıl,Noel
  • Model Numarası: Bin iki yüz yirmi dokuz
  • Marka Adı: DİWEİNİ
  • Adet sayısı : 1 adet
  • Paket Ağırlık: 0.01kg (0.02lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.