POE IP Kamera Sistemi Concatenon İçin RJ-45 Ethernet Kablosu 5 DC Power Cat 5 İnternet Ağ Kablosu LAN Kablosu PC Bilgisayar

v81743

Yeni ürün

45.82TL 36.63TL

Etiketler: bilgisayar kablosu, pc için bilgisayar kameraları, bilgisayar pc, Ucuz bilgisayar kablosu, Pc için yüksek Kaliteli bilgisayar kameraları, Çin bilgisayar pc Tedarikçiler.

Ürün Açıklaması:

Özellikleri Ve Özellikleri:

Bu kablo (LAN)Yerel Alan Ağı üzerindeki tüm donanım hedefleri bağlanır

Bu Kablo ağları T-T, Çocuk Bakımı Base-T ve for1000 Base-10 Base için kullanım için idealdir

Altın kaplama Konnektörler

Kolay Taşıma İçin Küçük, Hafif Rahat Kullanım

Uygunluk Standartları: ÇED/TIA-568B Kategori 5e

Türü: Patch kablo

Erkek Erkek (M M)bağlayıcı RJ-45

Çin Profesyonel Üretim ASECAM CCTV Üreticisi ,Hoş Açık Dükkan Fazla 5 Yıl Üst Marka . Lütfen Olumlu Geribildirim tüm 5 Yıldız Bırakın ,Eğer ürün ve hizmetlerimizden Memnun kaldıysanız. Dikkatle göndermeden önce her zaman size yardım etmekten mutluluk duyuyoruz:tüm ürünleri test.Ama eğer hala şüphe bizim herhangi bir sorun Varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin! En iyi biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

* * * * *Müşterilerimize yardımcı olmak istiyoruz****

Ama eğer alıcı açık bir tartışma veya bize önceden temas olmadan negatif geribildirim varsa, bir satış sonrası hizmeti sağlayacak ve alıcılar kara listesine alınır.

Dolandırıcılar için tüm delilleri sağlamak ve alıcının askıya alınmış veya sona hesap sonuçlanır hoş onlara bildireceğiz. Tüm ülkeler farklı kurallar var, emin ürün satın önce ülkenizde herhangi bir kısıtlama yok olun lütfen. Alıcılar Eğer ürün iade veya alıcılar tarafından özel kısıtlamalar nedenlerle basılı tutun sorumludur. Eğer ürün ülkenizde herhangi bir özel belge ihtiyacın olursa ya da belirli bir değer ile tanımlamak gerekir, lütfen önceden bunu gerektirir. Böyle bir fatura gibi belgeler, alıcı tarafından gerekli olmadıkça paketi ile göndermek olacaktır. Ürün fiyat ithalat vergisi ya da herhangi bir ek ücret içermez. Alıcı açık özel ve alıcı ülke tarafından tahsil edilir Eğer bu ücreti ödemek durumundadır.Ama ürün fatura veya başka bir belge ve bilgi sağlayan alıcılar alıcılar özel temizlemek için, lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin gerekir yardımcı olabiliriz. Eğer daha fazla mal satın almak gerekiyorsa, ama fiyat çok ucuz değil, ya da mağaza bulmak, lütfen bize ulaşın vermedi! Ürünlerimiz fabrika doğrudan, hiçbir orta adam, hiçbir yüksek biçimlendirme, çok kaliteli ürün henüz çok rekabetçi fiyat sağlayabilir miyiz. Biz 100% Fabrika,Daha Yeni Ürünler var,HD IP Kamera,HD Kamera YANSITMAZ ,CCTV Sistemi Seti, AHD DVR,NAS,seçelim,bu linke Tıklayın:

  • Öğe Türü: Kabloları
  • Fluke testi geçmek: mevcut
  • renk: GRİ
  • Yalıtım Malzemesi: PVC
  • Model Numarası: A208FN
  • Bağlantı türü: HARİCİ
  • Kablo uzunluğu: 5Meter, 40Meter, 50Meter, 30Meter, 10Meter, 15Meter, 20Meter
  • Marka Adı: ASECAM
  • Uygulama: Bilgisayar,IP Kamera,Switch, Router
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 14cm x 11cm x 11cm (5.51in x 4.33in x 4.33in)
  • Paket Ağırlık: 0.65kg (1.43lb.)

İlgili ürünler

Trending.