Ensnovo Kız Parlak Elbise Bale Dans Giyim Uzun Kollu Giyiyorsun Kız Sıkı Lycra Elbise Parlak Metalik Üstündekiler Tulumlar

v81806

Yeni ürün

171.47TL

Etiketler: - kıyafetler kızlar, Bale Dans Giyim, uzun kollu giyiyorsun, Ucuz üstündekiler kızlar, Kaliteli Bale dans giyim, Çin uzun kollu giyiyorsun Tedarikçiler.

Ensnovo Kız Parlak Elbise Bale Dans Giyim Uzun Kollu Giyiyorsun Kız Sıkı Lycra Elbise Parlak Metalik Üstündekiler Tulumlar

Metalik Parlak spandex Likralı, yumuşak kumaştan yapılmış; Kepçe boyun ön ve arka,uzun kollu tek parça kıyafet; isteğe bağlı 13 renkler; Ensnovo ayrıntılı boyut bilgileri için, Ürün Açıklamasına bakın.

Boyut grafik(Birim uzunluk:inç/cm) Boyutu S 115cm-125 cm Yükseklik

125 cm (45.27"-49.21") M-135cm

135cm (49.21"-53.14") L-145cm

(53.14"-57.08")

Neden bizi seçmelisiniz?

1. 7/24 hizmet ,-satış ve sonra-daha önceden satış servis;

2. Fabrika doğrudan satış , yüksek kaliteli ürün garantisi, rekabetçi fiyat , ve indirim miktarı sunulurken;

3. Deneyimli üretici, profesyonel çalışma ekibi;

4. Hisse senedi, hızlı teslimat tüm ürünler;

5. İhracat konusunda yılların deneyimine odaklanın.

00 30-11 1 00 Fransa Paris Zaman 30-02 16 00 ABD Pasifik Standart Saati 30-13 3 Çalışma süresi, Çin Pekin Zaman KONUSUNDA: 8:30-18:00 Rusya Moskova Saati:::::::::

Zaman farkından dolayı, hemen bir sipariş vermeden önce bazı sorular varsa, size cevap vermeyebilir. Size en kısa sürede 8 saat içinde yanıt vereceğiz. Endişelenmeyin ve sabırlı olun lütfen.

Ödeme ile İLGİLİ ödeme Hoş Merkezi tarafından 24 saat normal olarak onaylanması gerekir.eğer ödemenizi başarıyla doğrulandı paket hazırlamak bilgi sahibi olacağız. Sipariş bitmeden görüşelim lütfen. Ülke tarafından tahsil herhangi bir vergi ya da görev sorumlusunuz

Nakliye ile İLGİLİ sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. Sipariş verdiğinizde eğer Rusya bir alıcı varsa , lütfen tam isminizi yazın. Aksi Takdirde, 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın öğeyi göndermek olamazdı.

HAKKINDA geri bildirim Alıcının erken onay çok öğeleri aldıktan sonra takdir edilecektir. Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim terk edersin, içtenlikle umuyoruz. Son derece hayati önemi 1 dakika sürecek, ancak bu 1 dakika bizim için vardır.

İade Politikası HAKKINDA Tüm ürünler kullanılmamış olmalı . Orijinal sipariş numarasını yazmanız gerekir. Hijyenik nedenlerden ya da Alliexpress yanlış operasyon için , öğeleri herhangi bir zamanda değiştirme ya da iade edilemez. Tüm maddeler orijinal paketlerinde olmalıdır.

  • Boyutu: S, M, L
  • Dans Türü: Bale
  • Karakterler: Kızlar
  • Model Numarası: Bin beş yüz yirmi beş
  • renk: 13 Renk İsteğe Bağlı
  • Marka Adı: Ensnovo
  • Kaynak Türü: Bale maç
  • Malzeme: Lycra,Spandex,Naylon
  • Cinsiyet: Kızlar
  • Paket Boyutu: 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.35kg (0.77lb.)

İlgili ürünler

Trending.