Thierry Fetiş Maske Yetişkin Çiftler Seksi Siperliği Gözlerini Uyku Göz Maskesi göz bandı Kapak gözbağı için Seks Oyuncakları oyunları

v8189

Yeni ürün

31.34TL

Etiketler: yetişkin Seks Oyuncakları oyunları, çiftler için oyuncaklar, çiftler için seks oyuncakları, Ucuz yetişkin Seks Oyuncakları oyunları, Çiftler için Kaliteli oyuncaklar, Çiftler Tedarikçiler için Çin Seks Oyuncakları.

Dükkanıma Hoşgeldiniz,birçok üründe aynı resimler var,ama Çin'de farklı kalite,Belki bizim Fiyat ucuz değil ,ama kalitesi bizim için endişelenme, bunu aldığınızda,gerisi size teşekkür edecek !

Kalite En iyi fiyat yüksek!9 stilleri var ,her zaman sizin için uygundur! Resme tıklayın resmi Tıklatın hoşlanır mısın

Dikkat:

1. Bu emir sadece Çin iç izleme bilgileri var ama ucuz olan "Çin Post Olağan Küçük Paket Artı" ile ücretsiz teslim ediyoruz . Çin'den ayrıldıktan sonra daha fazla bilgi gelmeden beklemek sabırlı olun lütfen. Teslim edilecektir

2. Eğer tam izleme bilgi gerekiyorsa , bütün malları sipariş sırasında, "Çin Post Air Mail" ya da diğer hızlı gemi yöntemler Kayıtlı seçiniz seni takip gerekir.

3. Lütfen, biz %100 paket almak, Ya da para geri almak olacaktır, teşekkürler sana!! emin! bize önce bir anlaşmazlık geçerli değil!

Açıklama

Gözleri bağlı ve elleri Kelepçeli cinsel gerilim ve büyütmek uyarılma artırabilir; çünkü biri aklın başında olduğu zaman diğer bütün duyuları dengelemek için yüksek olur. Düşünün, bu yüzden ilişkinizi renklendirmek için bu cinsellik nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek için okumaya devam edebilirsiniz daha gözbağı ile seks için daha fazla.

Mağazamızda aynı tarzı raket ve yaka ve wirst manşet olur ,izleyin, resim satın almak için tıklayın

Çin Post Olağan Küçük Paket Artı: Çin Post Olağan Küçük Paket Artı Ürün için genellikle 5 $ düşük, düşük fiyatlar nedeniyle, bu yüzden telefonunu tuşlayarak 25 gün içinde varış saati -80 gün, yerel posta servisi posta geldi bildirir. Çin Post parsel kayıtlı: Genel olarak, ABD'YE teslim 20-35 gün sürer. Kanada, İNGİLTERE ve diğer Avrupa ülkelerine teslim 14-28 gün sürer. Eğer acilen çok öğe ihtiyacınız varsa, hızlı kargo için bizimle irtibata geçiniz. İş sizin için nakliye maliyeti İfade edeceğiz. Express kargo gelmek üzere 3-7 gün sürer. Eğer kabul edilmesi için zaman içinde mal almazsanız, lütfen bizimle irtibata geçiniz lütfen.Senin için Postane ve gümrük ile kontrol edeceğiz. Çünkü bazen trafik sıkışıklığı ya da uçuş için gecikecektir.

Lütfen bize anlaşmazlık açmayın. Yeniden göndermeyi veya herhangi bir kayıp madde için geri ödeme sorumluluğu alacağız.

Sadece ödeme kabul ediyoruz. Adresin doğru olduğundan önce adresinize gönderiyoruz ödemek emin olun. Proje ödeme aldıktan sonra 7 iş günü içinde sevk edilecektir. İthalat vergileri, vergi ve harçlar bize ödeme ücreti dahil değildir. Eğer ödeme ile ilgili tüm sorunları yaşıyorsanız, benimle temas kurmaktan, ileri varış Paket detay Paket yollarını arıyor:hiçbir perakende ambalaj,seks yok sözleri,gizliliğinizi korumak İçin özgür hissedebilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz varsa, bize bildirin çekinmeyin. 24 saat içinde size cevap vereceğiz. Eğer ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz sizi memnun etmek için, Lütfen 5-star rating görüşünüzü (hafta sonları hariç ve tatil). Eğer herhangi bir sorunuz mal alırsanız, lütfen beni bilgilendirmek için tereddüt etmeyin, tüm sorunlar beni sana Sonunda telafi için fırsat verin çözmek için elimizden geleni yapacağız, size mutlu bir alışveriş, iyi dilek diliyorum

  • Model Numarası: xxxmask021
  • renk: Koyu Haki
  • Boyutu: one size
  • Marka Adı: Thierry
  • Malzeme: Jacquard kumaş
  • Öğe Türü: Yetişkin Oyunları
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.