SICAK Satış DİY lg k10 telefonu Çanta için Kaplan baykuş Eyfel kuleleri dava İle lg k10 Telefon Kapağı İçin Renkli Boyalı kılıf

v8193

Yeni ürün

17.01TL 11.25TL

Etiketler: dava ücretsiz, dava kağıdı, eğer araba, Ucuz durumda özgür, Yüksek Kalite durumda kağıt, Çin durumda araba Tedarikçiler.

paket resim:

Mağazamıza Hoşgeldiniz !

Not:(Lütfen sipariş önce okuyun)

1. Ürünün "Çin Post Olağan Küçük Paket Artı" tarafından kargo ücretsiz , parça olamaz

sonra paket Çin bıraktı.Eğer tam izleme gerekiyorsa , "Çin Post Kayıtlı seçiniz

Hava Posta ",ve izleme için para ekleyin.

2 .Eğer teyit zaman, hala mal alıyorsunuz, lütfen bize geliyor, biz

Teslim Tarihi İlk kez uzatmak.

3 .Dont 65 gün içinde anlaşmazlık açın lütfen . 65 gün sonra hala mal almak istemiyorsanız,

bu solove bizimle irtibata geçiniz .

SICAK Satış DİY lg k10 telefonu Çanta için Kaplan baykuş Eyfel kuleleri dava İle lg k10 Telefon Kapağı İçin Renkli Boyalı kılıf

resim ayrıntıları:

Bize

En rekabetçi fiyatlarla kaliteli ürün sunan gerçek bir satıcı vardır. Her öğe carfully size güvenli sevkiyat sağlamak için paketlenmiş.

Hedefimiz:

İşimizin amacı, müşterilerine en iyi ürünlerini dünyaya getiriyor. En düşük fiyatlar çevrimiçi tüm ürünler sunarken büyük bir müşteri deneyimi ile müşterilerimize sağlıyoruz.

Hizmetimiz:

Biz satmak ve görevimiz müşteri\\ \ 's memnuniyetini sağlamaya her şeyin arkasındayız.

Eğer ihtiyacınız varsa müşterileriniz için DAMLA NAKLİYE hizmetleri sunuyoruz.

Nakliye Ve Ödeme

Genellikle, Çin Post Hava Posta 15-60 gün sürer .

Eğer hızlı olursa, 15 gün içinde gelecek . Eğer yavaş ise, iki ay içinde gelecek , Bu Postane ve gümrük Verimliliği üzerinde farklı ülkede bağlıdır. Eğer hedef Amerika ise, genel 20 gün gelebilir.60 gün içinde öğe almak gerekir .

Eğer 60 gün sonra en kısa sürede ürün almak değilse, lütfen bize e-posta. Eğer zaman çok uzun, diğer kurye seçebilirsiniz düşünüyorsanız, ancak ilgili masrafları gerekir .

Emin ödeme adresin doğru olduğundan emin olun lütfen. Telefon numarası takdir edilecektir. Geçersiz Adres kaynaklanan herhangi bir non-alınan öğeleri tam iade veya değişim politikası değildir .

Gönderim bildirimi e-mail/mesaj öğe ilan edildikten sonra alıcıya gönderilir. Eğer\\ \ 't gönderilen tüm ödemeyi 5 gün sonra e-posta almak istemiyorsanız lütfen bize mail .

Express nakliye sunuyoruz, ama kargo ücreti ürün ağırlığı bağlıdır. Eğer kargo express, lütfen bize istediğiniz maddenin adı ve miktarı vermek istiyorsanız ve nakliye dahil toplam fiyat hesaplanır .

İade Politikası

Gerçekten Kusurlu Mallar 30 gün içinde iade değiştirilmesi veya para dönemlerde iade edilecek . Ancak, herhangi bir hatalı mal kalemi aldıktan sonra tedbirli olmalıyız. Ödeme için bize geri öğeyi gemi müşterilerin sorumluluğundadır. Öğe hatalı olduğu tespit edilirse, ayrıca alıcıya geri posta maliyet iade edeceğiz .

Arızalı ürün değişimi veya mağaza kredi sunulacak. Öğeler 30 gün içinde randevu alınan sipariş iade edilmelidir. Ürünü aldıktan sonra iade işlemi için 3 iş günü sürer. Tüm stok tasfiye satışı ürünleri nihai iadesi, değişimi veya iadesi vardır .

Yüksek kaliteli ambalaj malzemeleri ile çok dikkatli öğe pack rağmen, taşıyıcı teslim nedeniyle öngörülemeyen hasar var. MADDENİN KENDİSİ teslim hasardan SORUMLU yapacağız . Teslimat zarar nedeniyle zarar kalemi için takas teklif ediyoruz .

Dikkat edin

İthalat vergileri paketi aldığınızda yerel hükümet tarafından da uygulanabilecek vergiler ve/veya gümrük ücretleri tabi olabilir. Gümrük işlemleri için herhangi bir ek ücret ödenmesi gerekir. Düşük ülke düzenlendi tahmini maliyet tedarik edemiyoruz Ne tarafından ve değişir .

Lütfen yerel Postane veya gümrük idaresine bu suçlamalar hakkında sorgulamak için başvurun .

Geri bildirim

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemli değildir .

1. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen 5 yıldızlı olumlu geribildirim .

2. Eğer herhangi bir sorun varsa ,negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.Elimizden herhangi bir sorunu çözmek ve en iyi hizmeti sağlamak yapacağız ! :)

3. Satış bizim için şimdiye kadar expenriences, 0.1% uluslararası alıcılar gümrük vergileri tahsil edilecektir .

  • Marka Adı: WEVEYE
  • Ürün: DİY desen telefon kılıfı
  • Teslim süresi: 3 gün
  • Yazın: renkli çizim cep telefonu kılıfı
  • Model Numarası: Lg k10 için
  • Sonra boyutu Ambalaj: 6-6 8**
  • renk: Renkli
  • Fonksiyon: Kir-dayanıklı
  • Ağırlık: 0.04 g
  • Perakende Paket: No
  • Tasarım: Desenli
  • Uyumlu Marka: LG
  • Paket Boyutu: 8cm x 6cm x 8cm (3.15in x 2.36in x 3.15in)
  • Paket Ağırlık: 0.04kg (0.09lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.