TDA7377 üzerinde TDA7379 DC güç amplifikatör kartı +AD828 ön plana çıkış gücü

v81940

Yeni ürün

68.59TL

Etiketler: Güç Amplifikatörü Kurulu, Güç amplifikatörü, Güç DC, Ucuz amplifikatör kurulu, Amplifikatör yüksek Kaliteli güç, Çin güç dc Tedarikçiler.

Dükkanın Yönetim Kurulu (aynı zamanda Kurulun müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir), satın küçük bir miktar doğrudan fotoğraflandı kişiye toplu alım fiyatı imtiyazlar, hoş olabilir üretmek için tasarlanmıştır.

Yeni TDA7378 güç amplifikatör çipi, AD828 op-amp çip kapasitörler ile ön iyileştirme kapasitör ithal markaların kullanımı bir ateş, var, sinyal ithal olmayan kutupluluk kapasitörler kullanarak kondansatör kaplin, ön iyileştirme, daha esnek kullanımı bağımsız olarak değiştirilebilir ithal.

R8, R11 5k-direnişin 68 k, daha büyük, daha yüksek birden fazla teslimat iyileştirme tarafından ayarlanması için kendi ihtiyaçlarına göre, varsayılan 2-3 kez büyütülmüş hali (0603 iki SMD direnç varsayılan eğer herhangi bir yama, patch, ayrıca tahta çıkar, sol hat pad iki yama pozisyonu ile uyumlu olabilir) ön sol ve sağ kanal büyütme ayarlama dirençtir.

(3.5 kulaklık koltuk ve 2.5 iğne) iki ses giriş elemanları farklı durumlarda kolaylaştırmak için. Kontrol tam kapalı potansiyometre 09 türünü kullanarak birim.

Maksimum çıkış gücü: X mm 39w mm 39w

18V 9 çalışma voltajı: DC-

50mm tahta boyutu: uzunluğu 69 mm genişlik

Soğutucu boyut: 69 mm yüksek 40mm kalınlığı mm

Alıcı dikkat:

1: almak, malların herhangi bir soru çözmek için bize başvurun, orta almayın lütfen. Tedavi için kötü, ya da dükkanı teknik danışmanlık ve satış sonrası hizmet reddeder.

7 2: Mağaza bağlılığı dönmek için 30 Gün ücretsiz garanti, eğer kalite sorunu, alıcı tarafından karşılanacaktır değiştirme, gidiş-dönüş navlun gerektiriyorsa hiçbir sebep nakliye masrafları üstlenir; olmayan kalite sorunları gereksinimleri, sadece yük geri, malların (return) geri Ödeme iki satış etkilemez, ya da mağaza reddedilecektir dönüş, sorunun garanti süresi, satıcı ve alıcı Gün. Kendini sökülmesi için . Yerine takın . işlem garanti ihtiyacı sorunu Nedeniyle, ayı için alıcı ve ileri geri, eğer değerli parçaları dahil olursa, dükkan parçaları temel ücreti talep edecektir;

3 : malların gerçek resimler, resim renk kameraya bağlı olabilir . Çekim çevre ve diğer faktörler renk üretmek, çeşit bebek renk hakim:

4: Her öğe not ilgili parametreler vardır, farklı ölçüm yöntemleri nedeniyle, Emtia parametreleri belirli bir hata olabilir;

5: paketleri gibi paket fark bütünlüğü için imzalar parsel lütfen bize ulaşın hasarlı (vize ve parsel üzerinde telefon numarası ile temas) ve malların durumu ve miktarını test etmek için, mal sorun görünen bir girişi varsa; geri çekilme Değiştirme kargo sizin tarafınızdan karşılanır sonra;

6 : mal kullanımı hakkında herhangi bir sorunuz Varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Sizi tatmin edici bir cevap vereceğiz;

  • Durumu: YENİ
  • Uyumlu Marka/Model: Yok
  • Yazın: Voltaj Regülatörü
  • Marka Adı: BiNFUL
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 13cm x 12cm x 5cm (5.12in x 4.72in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.