Lavanta Eflatun mor beyaz düğün misafirler kız atma Daire konfeti balon doku kağıt çiçek

v82092

Yeni ürün

61.04TL 58.02TL

Etiketler: Kağıt Doku, kağıt beyaz, kağıt balon, Ucuz kağıt doku, Yüksek Kaliteli kağıt beyaz, Çin kağıt balon Tedarikçiler.

Bu mükemmel kesilmiş kağıt mendil konfeti herhangi bir fırsat dans pistinde serpin bir parti, duş, düğün, mezuniyet ya da mükemmel! Mükemmel offs, kutlamalar, hayvan ve balonlar gönder. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~En iyi 24 içinde konfeti emir gemi için çalışıyoruz~~~~~~ - 48 saat sipariş. Uluslararası teslimat süreleri için , Daire doku kağıt confettis Tüm yüksek kalite ve uluslararası denizcilik politikaları ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ okuyun lütfen. Seçim için renk bir sürü var, eğer bize bildirin özelleştirme renk, lütfen. Ayrıca toptan satış yapıyoruz, eğer bize ulaşın toptan fiyat almak için toptan, lütfen. Fotoğrafları paketi çanta belki fark. Ürünümüz bir paket, birçok konfeti alacak nasıl yardımcı olacağını Umuyoruz burada.

1 kargo. Ödeme onaylandı sonra tüm siparişleri 1 iş günü içinde gemi. 2. Dünya çapında Çin posta posta yoluyla gemiyi kurtaracağız. Güney Aısa için 10-20 gün sürer, Janpen,Güney Kore,Singapur ve Yeni Zelanda gibi. Kanada, ABD için 15-30 gün sürer. Batı Avrupa için 20-35 gün sürer, Lüksemburg, Yunanistan, İsveç, İtalya, Fransa, Almanya, İsviçre, Belçika, Macaristan, Avusturya gibi. Austrilia, İngiltere, İrlanda,Haz, Birleşik Arap Emirlikleri, İsraelch, Hollanda, Finlandiya, Danimarka,Suudi Arabistan, Rusya, Kuveyt, Katar, Hindistan, Meksika, Şili için 30-45 gün sürer. Brezilya, Kolombiya, Peru, Güney Afrika 35-50 gün sürer. 3. Nakliye gün hava Grev etkilenebilir. Büyük Şehir küçük şehir daha az zaman alır, şehir kırsal alanda daha hızlı olacaktır. 4. Memnuniyetle( DHL, EMS, Fedex, vb gibi) Maliyet Hızlı Ekspres kargo birleştiriyoruz.Sen-ecek gelmesi yaklaşık 5-7 gün sürer. 5. Eğer 100USD değerinden daha Hızlı Ücretsiz hızlı kargo ile gönderilir. 6. Parsel zamanında alınmasını sağlamak için,lütfen Tam Adınızı girin, kod,Tam Adresi ve telefon zip. Hoş Sistem üzerinden ödeme kabul Ediyoruz ödeme. Ayrıca Paypal kabul ediyoruz. Tam memnuniyeti 1. hedefimizdir. Eğer satın memnun değilseniz, herhangi bir nedenle, lütfen bize bildirin.

  • Lot başına kaç adet : 5000 adet
  • Fırsat: Düğün & Nişan
  • Boyutu: 2.5cm
  • Kaç misafirler için : 8
  • Ürün Sınıflandırma: Konfeti
  • Marka Adı: Poolohmeh
  • Ünite Tipi: (5000 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.015kg (0.03lb.)
  • Paket Boyutu: 12cm x 12cm x 3cm (4.72in x 4.72in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.