1roll 1cm*5m veya 1,5 cm*5Meter siyah kendini güçlü Kısa Kanca ve döngü bant yapışkan Arka arkaya Kablo bağı Naylon yapıştırıcı Raptiye

v82200

Yeni ürün

26.06TL 24.76TL

Etiketler: kanca ve döngü bant, döngü bant, kanca ve döngü, Ucuz kanca ve döngü bant, Yüksek Kaliteli döngü bant, Çin kanca ve döngü Tedarikçiler.

Kablo bağları sürükleyici kendini naylon Renk: Siyah kablo bağları Türü: kanca ve döngü bant,Yapışkanlı Kanca döngü Raptiye Bant, kablo bağları,sihirli yapışkan bant,kablo bağı kayışı Malzeme kavrama kendi kendine siyah 1 rulo 1 cm/1.5 cm*5Meters tutma Kanca ve Döngü Raptiye Bant Yapışkan bant adesivo sugru Teyp kablo bağlantı elemanları Ürün . Bir tarafı kanca ve opposide döngü. Genişlik:Yaklaşık. 1cm veya 1.5 cm Uzunluk:Yaklaşık.5 metre Paket içeriği: 1 rulo (Bir tarafı kanca ve opposide döngü.) Kullanımı: taraflı Çevre Dostu; Güçlü öz-sürükleyici, dayanıklı, kullanışlı Çift birlikte Kablo Yönetimi kravat rulo ile çok daha kolay çirkin kabloları sarmak için özel uzunlukta halkalar kesebilirsiniz Özelliği:.. kablo ya da gazete İçin yönetmek. Kolay kurulum, yeniden kullanılabilir Kanca ve ihtiyaçlarını Kolay Not Nedeniyle el ölçümü için, 1-2cm boyutunda hata var özelleştirilebilir uzunluğu kablo bağları yapmak için:kesme ekleme/Kablolar veya diğer bağlama kravat için Malzeme Yüksek kaliteli sihirli bant Döngü. Nakliye: 1. Ödeme sonra kargo 2-5 gün içinde siparişiniz için düzenlenmiş olacak. 2. Nakliye zaman farklı alanlarına göre 15-60 Günlük var. Sipariş zaman, ideal bir nakliye yolu seçebilirsiniz.(sistem buna göre 3 maliyet ve nakliye zaman gösterecek). Eğer acilen mal ihtiyacınız varsa, bir nakliye yöntemi seçin DHL,FEDEX, UPS, vb lütfen. Ve 1KG(5-9 gün) 4 içinde 20USD ekstra nakliye ücreti ödemek. Nakliye herhangi bir ithalat vergisi ve gümrük vergisi dahil olmadığını unutmayın. Geri bildirim: 1. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim 5 yıldız ile ayrılmak için bir dakikanızı ayırın Lütfen, seve seve senin için aynısını yapacağız. 2. Nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce daha iyi bir çözüm elde etmek için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin, size tatmin edici sonuçlar vermek için söz veriyoruz. İade Politikası : 1. Sıfır risk satın alma deneyimi burada garantili olacaktır. 2. Eğer herhangi bir kalite sorunu varsa, tam bir geri ödeme izin verilir. 3. Eğer ürün herhangi bir renk veya stil memnun değilse, değiştirme izin verilir. Ama öğeler orijinal haliyle iade edilmelidir ve dönüş kargo masrafları alıcı tarafından ödenecektir. İletişim: Herhangi bir soru ya da sorun, e-Posta veya Trademanger aracılığıyla bize ulaşın, size en kısa zamanda biz cevap vereceğiz.

  • Boyutu: 1cm*5m 1.5cm*5m
  • Kullanın: Çanta,Ayakkabı,Giysi
  • Model Numarası: 5M FR-SA-
  • Şekil: Teyp
  • Özellik: çift taraflı ince iğne kanca
  • renk: bant siyah
  • Malzeme: Polyester / Naylon
  • Paket Boyutu: 12cm x 12cm x 3cm (4.72in x 4.72in x 1.18in)
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.