Honda Spirior 2009-2013 Direksiyon El Yuji-Hong Üst Tabaka Gerçek İnek Deri Araba Direksiyon Kapakları Kılıf-Kapak dikişli

v82266

Yeni ürün

308.64TL 209.88TL

Etiketler: İçin durum, vaka, araba için durum, Ucuz durumda, Yüksek Kalite vaka, Otomobil üreticileri için Çin durumda.

Ürün özel araba modelleri , direksiyon için deri direksiyon kılıfı vardır.

Direksiyon öğe açıklama gösterdiği gibi aynı sipariş aracınızın direksiyon teyit edin önce özel arabalar için özelleştirilmiş,kapsar. Eğer aynı ise, araç uygun değil.

Neden üst tabaka gerçek inek deri seçmelisiniz ?

Sürüş sırasında daha rahat tutmak performans emici doğal gözenekleri, daha iyi nefes alabilen ve su olan hakiki inek deri doğal inek derisinden yapılmış, orijinal deri yapısını korumak. Orijinal inek deri yapısı yüksek aşınmaya dayanıklı mal tutmak

Suni deri yüzeyine kimyasal malzemelerden yapılmış, en PU, çok kötü nefes ve su-emici performans, belki elini ter veya su varken atlayın. Aşınma-dayanıklı özelliği orijinal deri daha düşüktür.

ÖDEME

1.Alipay Ve Escow Ödeme Kabul Ediyoruz. Sadece alıcılar öğeleri aldıktan sonra, ödeme alabiliriz. Alipay ve escow Ödeme Kredi Kartı, Western Union, Banka Havalesi kabul edebilir. Alıcılar uygun bir şekilde karar vermek için birden çok seçenek var.

2.Ödeme önce, lütfen madde için teslimat adresi ve diğer şartlar kontrol edin.Detaylı kargo nakliye Adres, kullanıcı adı için kullanılan adı, posta kodu, telefon numarası ve adresi vardır.

3.Bu ürün için satın alma tamamladıktan sonra, mal hazırlamak ve söz verdiği gün içinde en kısa sürede sevkiyat yapacağız.

4.KDV veya özel ücret sorumlu değiliz.Eğer ödeme yaparken herhangi bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. GÖNDERİ

1. 2-paket, Hong Kong post, EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, Çin post, E-dünya çapında nakliye ve vb. Teslimat süresi hakkında, bu mükemmel kontrol edemeyiz, aldığınız ve takip numarası ile tedarik kadar takip etmenize yardımcı olacaktır. Parsel beklenen süre içinde geldi değilse, lütfen bize ulaşın ve sizi memnun Bir yanıt vereceğiz. 3. Teslimat ve fiyat konusunda, seçiniz nakliye yöntemi seçeneği bakın. 4. Eğer ambalaj veya sevkiyat için herhangi bir özel istek varsa, lütfen bize bildirin. İADE VE GERİ DÖNÜN

1. Eğer dönmek isterseniz, lütfen göndermeden önce bizimle irtibat kurun.

2. Eğer malların nakliye yolda kayıp ya da bozuk para iade veya tekrar göndereceğiz.

3. Lütfen öğeyi orijinal durumuna kalmak olun. Eğer sana uymuyorsa, sadece hasarlı öğeleri kabul ediyoruz.

4. Bize danışmadan anlaşmazlık açık ya da negatif geribildirim bırakmayın lütfen, en kısa sürede size cevap ve sorun çözmek, iletişimi takdir tutulması olacak.

  • Deri Tarzı: Her iki tarafta da perforasyon veya perforasyon
  • Öge Genişliği: 15cm
  • Ağırlık: 0.1kg
  • Madde Uzunluğu: 20cm
  • not: Özel araba modelleri için yaptı, lütfen araba direksiyon aynı olduğunu teyit edin
  • renk: Siyah çizgiler ile siyah deri kırmızı çizgiler gayrimenkulünü Siyah deri /
  • Marka Adı: Yuji-Hong
  • Öge Yüksekliği: 5cm
  • Öğe Türü: Vites Yaka
  • Paket Boyutu: 21cm x 15cm x 7cm (8.27in x 5.91in x 2.76in)
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.