PL915W için yepyeni Orijinal PKP-K230N Lamba balast kurulu/PL1835/PLD6150 Projektör Projektör

v82321

Yeni ürün

514.40TL 488.68TL

Etiketler: balast projektör, projektör lambası, Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu, Ucuz balast projektör, Yüksek kaliteli Projektör lambası, Çin Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Tedarikçiler.

Epson PL915W/PL1835/PLD6150 Projektör için Orjinal PKP-K230N Lamba balast kurulu

Nakliye:

Express Kurye

(Normal durum)teslim Süresi

Ülke

DHL

5-7 gün Amerika Birleşik Devletleri , Kanada , Avustralya , İngiltere , Fransa , Almanya , İspanya , İtalya , Avrupa Ülkeleri Vb.

Güney Kore , Birleşik Arap Emirlikleri , Tayland , Japonya , Malezya , Meksika , Singapur Vb. ( Uzak Alan Hariç )

EMS

7-18 gün

Rusya Federasyonu , Brezilya , Arjantin , Peru , Şili , Türkiye , Hindistan Vb

HongKong Post Air Mail ya da Çin Hava Posta Sonrası

8-39 gün

Öğe gemi DHL , UPS , FEDEX , EMS , EUB , Post Hava Posta vb. kullanıyoruz uzak bir Ülke veya Bölge. 1 .Mal sipariş kabul sonra 2 gün içerisinde gönderilecektir . (Özel durumlar olmadıkça 2 saat gecikme olacak .Takip numarasını size zaman çevrimiçi olarak sunulacak ve kalem online izleyebilirsiniz. 3 .Uluslararası gönderiler için, uzun/ürün incelemek için daha kısa sürebilir özel temizlemeye farklı zaman çizelgesi olabilir her ülke nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. Sizin için en uygun teslim kullanıyoruz. 4 .İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil DEĞİLDİR. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masraflar teklif veya satın alma önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin. Sadece nakliye ile halledeceğiz. 5.Navlun uzak bölge ek ücretleri kapsamaz. Bizimle sipariş önce teyit etmek için daha iyidir. Evinize uzak bir yerde ise EMS veya Post hava posta ile göndermek hakkına sahibiz. Eğer ülkeniz DHL Express Kurye olduğu , ama uzak bir yerde misin, sana EMS ile göndermek hakkına sahibiz. Şartlar ve Koşullar Ödeme

Escrow Hoş aracılığıyla sipariş ödeme yöntemleri ilk seçenektir. Emanet yoluyla, kullanarak ödeme yapabilirsiniz

Moneybookers

(Visa, Master Card)Kredi Kartı

(Banka Havalesi)T/T

Western Union

Hoş Escrow hizmeti Alipay.com bir lider tarafından desteklenmektedir üçüncü taraf online

Alibaba Grubu ödeme platformu. Emanet olmadan güvenli bir şekilde online ödeme yapmanızı sağlar

kredi kartı bilgilerini açığa. Ayrıca siparişinizi teslim izleyebilir ve ödeme

sipariş aldık onayladıktan sonra tek tedarikçi yayımladı.

Sadece teyit sipariş adresi için sevk ediyoruz. Sipariş kalemi, Adres onaylayın lütfen. Öğe göndermeden önce lütfen bize e-posta adresini değiştirmek istiyorsanız. Müşteriler bir değişim isteği veya sonraki 30 gün içinde daha az nakliye ve taşıma iade edebilir garanti ve İade.

Eğer dönüş bizden ürün kalitesi veya hata neden olup, %100 iade garantisi olacak. İade öğeler orijinal ambalajında ve tüm aksesuarları içermelidir.

Alıcılar değişimi için nakliye ve taşıma ücretleri ödemekten sorumludur. Geribildirim: Sözleşmenin üzerine düşeni için teşekkür ederiz. Önceden 5 yıldızlı geribildirim bir puan almak bize, bize bize sana çözebiliriz lütfen mükemmel bir rating daha az bir şey vermek için istediğiniz herhangi bir nedenle yardım ettiğin için teşekkür etmek istiyoruz.

Herhangi bir olumsuz yorum bırakarak veya Paypal üzerinde herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce bize e-posta gönderin. Amacımız bizimle alışveriş keyifli yapmaktır. Eğer herhangi bir sorun varsa, lütfen hemen bize e-posta ve bize bunları çözmek için fırsat verin.Bize Ulaşın sizin için en iyisini yapacağız:

Eğer herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bize ulaşın. 24 saat içinde mesajlarınıza cevap verecektir.

  • Model Numarası: PKP-K230N
  • Marka Adı: bipu
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)

İlgili ürünler

Trending.