POWGE seç: 36 diş GT2 Zamanlama Kasnağı genişliği 9mm GT2 Zamanlama için 8 mm 5 mm 6,35 mm Delik kemer 2GT kayış kasnak 36teeth 36 diş 36T

v8233

Yeni ürün

82.24TL

Etiketler: 36 diş, Zamanlama kasnağı, 2gt kasnağı, Ucuz 36 diş, Yüksek Kalite zamanlama kasnağı, Çin 2gt kasnağı Tedarikçileri.

Lineer sürücü 3D yazıcı kullanılan Doğrusal Hareket küçük tepki Konumlandırma Doğruluğu ile Genişliği 9 mm spor otomobil için kullanılabilir Senkron Kemer için güçlü Alüminyum Alaşımlı 36 Diş timimg giden bir spor otomobil için kullanılabilir kasnak Çap 5 mm/6,35 mm/8mm 36-2GT-9 BF

( 36Teeth spor otomobil için kullanılabilir Makara hav e delik çapı 5 mm/6,35 mm/8 mm,delik çapı seçiniz )

36Teeth GT2 Zamanlama kasnağı Özellikleri:

36 Diş veya kanallar ile GT2 kasnak 3d yazıcı yapımı için en iyi seçimlerden biridir. T2 ile karşılaştırıldığında.5 ya da video kameralar triger kasnak, GT2 kasnak diş profili tepki karşıtı. Neden? Bu diş ve kemer yuvarlak dişleri daha birlikte dişler arasında yumuşak bir geçiş sağlamak ilgileniyoruz. 2GT lineer sürücü Doğrusal Hareket Küçük Tepki Konumlandırma Doğruluğu ile kullanılan

36-2GT-9 BF Zamanlama Kasnak Çizim ve Özellikleri :

Türü:36-2GT-9 BF Aralığı:2mm

(OD) Dış Çap diş Sayısı :36 diş:22.41 mm

Bant Genişliği için 2* M4 Uygun:9mm Miktarı: 3 adet/paket Alüminyum Alaşım modu Sabit çap :5 mm/6,35 mm/8mm Flanş:çift kişilik Malzeme:

Paket Listesini Takip İçerir :

Seç: 36 Diş spor otomobil için kullanılabilir Alüminyum Zamanlama Kasnak x

6pcs x M4 ayar vidaları

1 adet x Allen Anahtarı

( 36Teeth spor otomobil için kullanılabilir Makara hav e delik çapı 5 mm/6,35 mm/8 mm,delik çapı seçiniz )

eğer Makaranın Diğer Boyutu İhtiyacınız varsa,Lütfen bizimle İrtibata geçin,

Fabrikamız Kayış Kasnak Zamanlama her Türlü özelleştirilmiş Olabilir.

Yüksek Kaliteli ürünler . Tüm ürünler stok içine koymadan önce kalite test işlenir .

Profesyonel destek . -Satış ve satış soruları sorun sonra Önceden sizin için, size profesyonel tavsiye ve çözümler sunuyoruz .

Sevkiyat yöntemleri değişir . sevkiyat yöntemleri değişir sunuyoruz, uygun olanı seçebilirsiniz. Her parselin takip numarası ile sevk edilir .

Fiyat toptan . Büyük bir miktar için özel fiyat teklif irtibata geçiniz Lütfen .

Özel servis . Eğer çizim sunuyorsanız bazı standart olmayan parçalar özelleştirilmiş edebiliriz. Bu hizmet için bizimle irtibata geçin .

Tüm öğeleri dünya çapında sevk edilecektir. Tüm öğeleri takip numarası var gönderdik, zamanında kargo durumunu kontrol edebilirsiniz

Tüm öğeleri ödeme alınır ve temizlendikten sonra 1~2 iş günü içerisinde (cumartesi, pazar ve Tatil hariç) sevk edilecektir.

Gümrük vergisi ülkenizde bir vatandaş herhangi bir yükümlülük ve sorumluluk olduğunu, bu yüzden alıcının uğrayacağı vergi ve gümrük vergisi sorumlu olmalıdır.

Öğelerin çoğu Çin Post / Hongkong Post, Singapur Post tarafından sevk edilecektir.Tüm öğeleri Çin EMS, FedEx, UPS,DHL tarafından sevk edilecektir. Eğer bu nakliye yöntemi ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın.

Takip tablosu nakliye zaman referans olacaktır.

Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz alıcıların Bilgi:. Ama bazen uluslararası teslimat çok kurye şirketi ve yerel gümrük/görevleri bağlıdır. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Eğer satın alma ile tamamen memnun değilseniz, bize sor değişimi için geri dönebilir ya da ödemenizi iade edeceğiz 7 Gün Memnuniyet değişim Garantisi.

Tüm satın alma satın alma 14 gün içinde iade edilmesi gerektiğini unutmayın. Geri dönüşü veya döviz satın alma tarihinden itibaren 14 gün sonra kabul edilecektir.

Nasıl verdiğini adınız, adresiniz, öğe, gündüz telefon, ve eğer iade veya değişim isteyen varsa yer alıyor.

İade madde aldıktan sonra, ( nakliye ve fro ücreti hariç) maddenin fiyata müşteriye iade edeceğiz.

Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez anlayın. Alıcı geri ürünleri nakliye yapılan nakliye masrafları sorumludur.

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. ürün ve hizmet ile memnun iseniz. Lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın

Sizin memnuniyetiniz en büyük hedefimiz,en iyi sizin için bu sorunları çözmek için Deneyin.Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunuyoruz

  • DELİK ÇAPI: 6,35 mm, 5 mm, 8mm, Karışık mesaj bırakın
  • Miktar: 3pcs/pack
  • renk: Gümüş
  • sıkıcı: 8mm 5 mm 6,35/AA/
  • Standart bant genişliği: 9MM
  • (OD)dış Çap : 22.41 mm
  • Diş sayısı: 36
  • flanş: çift flanş
  • Model Numarası: Neden seçmeli? Taşıyordu.9mm için 35/8mm GT2 kasnak 36teeth geniş
  • Picth: 2mm
  • vida deliği: 2*M4
  • Marka Adı: POWGE
  • Malzeme: alüminyum alaşımlı
  • Yazın: Zamanlama kasnağı
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
  • Ünite Tipi: lot (3 adet/lot)

İlgili ürünler

Trending.