Moda Uzun Kolye Erkek,Basit Çapraz Colar Kolye Kolye,Uzun Neckless Kadınlar Neckless 2017 Halsband Ogrlica Halskette Mens

v8238

Yeni ürün

68.52TL 52.06TL

Etiketler: uzun kolye, uzun neckless kadınlar, kolye erkek, Ucuz uzun kolye, Yüksek Kaliteli, uzun neckless kadınlar, Çin kolye erkekler Tedarikçi.

1. Tip: Kolye

2. (316 Titanyum Çelik)Malzeme: Üst Paslanmaz Çelik

3. Renk: fotoğraf Gibi göstermek

4. Ağırlık: 25 g

5. Cinsiyet: Erkek , çocuklar , kadınlar ve kızlar

6. Özellikleri: Eşsiz tasarımı; Alerji ücretsiz; Asla solmaz

7. Menşe yeri: Çin (Anakara)

8. Fonksiyon: Gösterin ve sevginizi pekiştirmek.Bireysellik ve şans getirir

9. Durum: Aşk hediyeler , Yıldönümü kutlamaları, Dans Partisi, Seyahat Hatıra, İş hediye, Fuar,Promosyon, reklam vb.

Hoş geldin Güzellik online mağaza StyleSea için! Gel ve STİL ve BİREYSELLİK Göstermek.

StyleSea Güzellik imalat ve takılar,giyim ve aksesuarları çoğu ihracatçı lider ve profesyonel bir şirket.Eğer tek bir alıcı vardır,St listenize eklemek için unutmayın. Ayrıca toptancı veya distribütör iseniz ve Çin'de iş ortağı arıyoruz, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Ana müşterilerimiz vb. Avrupa, Amerika, Asya ve Güneydoğu Asya vardır. Üstün Kalite ve hizmet kazanmak ve daha fazla uluslararası pazarlara genişletmek başlıca avantajları.

Biz ve beklentilerinizi karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bunu kastediyoruz .

StyleSea Seçin, Güzellik Seçin

Her detay size güvenli sevkiyat sağlamak için ambalaj büyük özen gösteriyoruz . Tüm mal sert karton standart ambalaj olarak paketlenir. Bu nedenle onu almak için imzalamadan önce paketi kontrol edin. Eğer kırık veya hasarlı ise, taşıyıcı bir kayıt yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bir fotoğraf çekmek ve bize gönderin, sizin için (neredeyse 12 saat içinde) ilk zamanda sorunu çözeceğiz.

Ücretsiz nakliye Çin Sonrası Hava Posta veya ePacket Kayıtlı göndermek için kullanılabilir. Ve malların yaklaşık 15~25 iş günü içinde gelecektir . Eğer acilen mal ihtiyacınız varsa veya daha fazla ürün satın alma, İfade,DHL veya EMS tarafından gönderip alabiliriz.

Taşıyıcı Adı

Transit tahmini Süre

İzleme Hizmeti

DHL

Yaklaşık 3-5 gün

www.dhl.com

UPS

Yaklaşık 3-5 gün

www.ups.com

EMS

Yaklaşık 5-7 gün

www.ems.com

Çin Sonrası Hava Posta

15-25 gün

www.intmail.183.com

HKPOST

Yaklaşık 15-20 gün

www.hongkongpost.com

Eğer hızlı kargo için herhangi bir uygun fiyat ihtiyacınız varsa, bize hoş geldiniz.

Yerel ülkenizde herhangi bir görev ve vergi sorumlu değiliz. Ama Gümrük kolay temizliği için nakliye sipariş daha az değer ya da "HEDİYE" yazabiliriz. Ve tüm malların Hoş doğrulanmış adresi için sevk edilmelidir. Teşekkürler.

Ödeme havale tamamlandıktan sonra 24 saat içinde alınması bekleniyor. Mal ve Kargo bilgileri ödeme onayladıktan sonra, hemen 3~ 5 gün içinde sevkiyat ayarlayacaktır .

Escrow tercih edilen ödeme yöntemidir. Ayrıca diğer farklı ödeme öğeleri,örneğin Banka Havalesi, Western Union, Kredi Kartı, Visa,Master Card vb olarak kabul ediyoruz.Eğer herhangi bir ödeme sorunları karşılamak varsa,bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.Teşekkür ederim.

Toz ve zarar takılar ve aksesuarları korumak için uygun önlemleri almak zorundayız.Lütfen aşağıdaki talimatlara dikkat ediniz.Teşekkürler.

Eğer ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz veya memnuniyetsizlik varsa,bize hemen sorunları sunabilirsiniz. Eğer bir iade veya iade mümkün olup olmadığını göreceğiz. Lütfen İLETİŞİM önce herhangi bir Orta ya da Negatif geribildirim bırakmayın.Teşekkürler.

Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli. Saygılarımla eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz 5 Yıldız ve Olumlu yorum için davet ediyoruz. Sadece seni sadece 1 dakika sürer . Teşekkür ederim! Eğer değilse, herhangi bir nötr ve negatif geribildirim ayrılmadan önce bize bildirin lütfen çekinmeyin. En kısa sürede (neredeyse 12 saat içinde size cevap ve size karşılamak için çalışacağız. Çok teşekkür ederim!

Resimlerden Renk Uyumsuzluğu için: gerçek renk belki biraz daha farklı.Bu bazı başka nedenlerle,örneğin LCD ekran yansıma, ışık etkisi ve diğer faktörler olarak neden olabilir.

Rus müşteriler için: alıcının TAM adını doğru olarak doldurunuz.Çünkü Rusya'da Post Politikası çok katı. Hızlı ve başarılı bir şekilde paketinizi aldığınız için çok önemlidir.

Umarım mağazamızda mutlu bir deneyim olacak.Tüm iyi. Teşekkür ederim.

Sizin memnuniyetiniz bizim nihai peşinde olduğunu. Dedik ki, bizim yaptığımız iş !!!

  • kalite: Benzersiz & Boutique
  • İnce veya Moda: moda
  • Metal Türü: Paslanmaz Çelik
  • zinciri malzeme: titanyum çelik
  • Model Numarası: QT938
  • Şekil\desen: Çapraz
  • Kolye Türü: Kolye
  • Zincir Tipi: Bağlantı Zinciri
  • Kolye Boyutu: 2" * 1.69"
  • Öğe Türü: Kolye
  • uzunluğu: 20" (50cm)
  • Cinsiyet: Erkekler
  • Stil: Moda
  • Marka Adı: STARBEAUTY
  • Malzeme: Yok
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)

İlgili ürünler

Trending.