-1 Paslanmaz Çelik Hayatta kalma Aracı Kamp Acil İlk Yardım Kartı, Cep hayatta kalma Bıçağı 11 hassas El Aletleri Çok fonksiyonlu-

v82417

Yeni ürün

8.64TL 5.97TL

Etiketler: hayatta kalma bıçak, cep hayatta kalma bıçak, bıçak bıçak, Ucuz hayatta kalma bıçak, Yüksek Kaliteli cep hayatta kalma bıçak, Çin Tedarikçileri bıçak bıçak.

11 hassas El Aletleri Multi-1 Paslanmaz Çelik Hayatta kalma Aracı Kamp Acil İlk Yardım Cep hayatta kalma Açıklama Bıçağı işlevi - -

Özellikler:

100% Yeni ve yüksek kalite.

Bir nasıısın nless çelik cep boyutundaki cihaz 11 farklı araçlar ile bir hayatta kalma gerekliliği, Çok Amaçlı Aracı acil bir durumda hayatta kalmak için gereken her şeye sahiptir. Bıçak kenarı, birden fazla anahtarı, can açacağı, cetvel ve daha birçok faydalı fonksiyonları da dahil edilmiştir. Uygun saklama kılıfı içinde saklı, seninle 11-in-1 Hayatta kalma Aracı taşıma ve hazırlıklı olmalısınız.

Eğer sürahi curveballs atmak sadece onlar olsaydı, muhtemelen beklenmedik için kendini hazırlamak zorunda kalmazsın. Bir beyzbol oyuncusu olmak olur sürece. Ne yazık ki, hayat da curveballs yunuslama sahiptir. Bu kadar vurucu ve-1 Paslanmaz Çelik Cep Hayatta kalma Aracı 11 Bu Çok Amaçlı ile beklenmeyen olaylar için kendinizi hazırlayın.

Faydalı hayatta kalma çeşitli araçlar sunan bu şık gadget kolayca cebinize eldeki rahatlığı için uygun. Bir konserve açacağı, tornavida, İngiliz anahtarı ve testere bu herkes tarafından bir hayatta kalma aracı-sunulan işlevlerin sadece bir kısmı. Anahtarlık için uygun Anahtarlık deliği ile monte veya eklenen torbası koyuyorum.

Özellikleri Şunlardır:

1. Konserve açacağı

2. Bıçak sırtı

3. Tornavida

4. Cetvel

5.4-pozisyon anahtarı

6. Kelebek anahtarı

7. Testere

8. Yön yardımcı göstergesi

9.2-pozisyon anahtarı

10. Anahtarlık deliği

11. Uygun kılıfı

Malzemeler: yüksek kalite 420 paslanmaz çelik

Boyutlar: yaklaşık 70x45x2mm

Ağırlık: yaklaşık 30 gr

Paket 1 kamp aracı 11 1 x Dahil

Dünya çapında (bazı ülkelerde ve APO/FPO Hariç) Gemi 1 x Deri çanta Kargo. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. Çin hava posta yoluyla paketi göndereceğiz. Teslim süresi Nakliye Gemisi, hedef ve diğer faktörlere Gümrük ve posta Gönderme bağlıdır.En paketleri (4 hafta) 20 iş günü içinde alınabilecek. İade şartları siparişinizi aldıktan 7 iş günü içerisinde iade için e-Posta isteklerini kabul Ediyoruz. Eğer öğeyi sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı#26A6E4 ve bir geri ödeme veya değiştirme sorun olmaz conside olur. Eğer öğe aldığınızda memnun kalmazsanız, 7 GÜN içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin. Bu geri dönüş kılavuzu için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve sipariş NUMARASI ile bize SAĞLAMAK GEREKİR. Madde 3 ay içinde kusurlu ise, kusurlu madde aldıktan sonra bir değiştirme veya para iadesi teklif ekstra bir ücret almadan göndereceğiz. Eğer madde 3 ay sonra kusurlu ise, yine bize geri gönderebilirsiniz. Kusurlu madde aldıktan sonra yeni bir tane göndereceğiz. Ama ekstra nakliye ücreti ödemek gerekir. Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz. Geri bildirim Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize bizim için çok önemli olan 5 yıldızlı inceleme ile olumlu bir geri bildirim verin. Eğer burada gerçek duygu verebilirsen çok memnun olacağız. Eğer ürün veya hizmet ile memnun değilseniz, herhangi bir geri bildirimler ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, hemen sorunu çözecektir, teşekkür ederim! Lütfen 8:00 am Mesaj bizi BİZE ulaşın. 18:00. Cumartesi Pazartesi 8 (GMT). Eğer herhangi bir sorunuz varsa, bize mesaj lütfen ve bize yardımcı olmak için bir şans verin. Tüm mesajlar 1 iş günü (Çin'de resmi tatiller hariç) 26A6E4 answe#olacak. Eğer bizim cevap almazsanız, mesajını lütfen tekrar lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz. Geç cevap için (pazar günleri dahil) tatillerinde özür dileriz.

  • Bıçak Malzemesi: Paslanmaz Çelik
  • Marka Adı: ACCHAMP
  • Malzeme Kolu : Paslanmaz Çelik
  • DİY Malzemeleri: Elektrik
  • Yazın: Çoklu Bıçak
  • Model Numarası: Bin dört yüz yirmi bir
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 6cm x 4cm x 1cm (2.36in x 1.57in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.034kg (0.07lb.)

İlgili ürünler

Trending.