ELECALL EDF-96D Dın Rail Mount Şamandıralı Otomatik Su Seviyesi kontrolü AC220V 5A Su Pompası Kumanda Anahtarı

v82570

Yeni ürün

126.13TL 107.20TL

Etiketler: Kontrol, kontrol pompa, kontrol su pompası, Ucuz kontrol, Yüksek Kalite kontrol pompası, Çin kontrolü su pompası Tedarikçileri.

14300 EDF96D

EDF96D Dın Rail Mount Şamandıralı Otomatik Su Seviyesi kontrolü AC220V 5A Su Pompası Denetleyicisi Açıklaması · Bu ürün, entegre devre, yüksek ile birlikte kullandığı binalar Geçin. · (Su Kulesi) lavabo düzey sınıflandırma lavabonun altında ortak kontrole sahip olması geliştirmek için tasarlanmıştır. · Lavabo drenaj ve su koruma ve diğer işlevler, otomatik olarak su taşma önlemek veya yüksek hasar rölantide su pompası, drenaj ve etkili havuzu su seviyesi tank, bir sanayi,ev ürünleri kentsel maden işletmeleri ve iç su iyi, kırsal, okul için uygun Çok uygundur. · Su projesi, yaygın baskı ve boyama, kimyasal, gıda, içecek, şarap, şeker ve diğer sektörlerde kullanılır. * Su seviyesi kontrolü seç: + 1 67mm Ağırlık:210g Yükleme:Dın Ray Montaj Paketi*5m sensörü veya kablo 2m sensör kablosu 50 88*özellikler: çalışma Gerilimi:AC220V Maksimum Akım: 5A Max Pompa: 550W Boyutlar:

. Prob Tesisatı Şekil 1'de gösterilen (su depolama havuzu yükleme talimatları kontrol Tek-

(Kırmızı)—Üst su seviyesi kontrol noktası. Su seviyesi Bir noktaya gelmişse, prob dokunun su ve denetleyici otomatik olarak pompayı durdurabilirsiniz. (Mavi) B—Alt su seviyesi kontrol noktası. Su seviyesi alır B noktası zaman, ulaşmak sudan sonda ve otomatik kumanda ile pompa başlayabilirsiniz. (Siyah) C—havuz dibinde ortak hat olarak yerleştirilmelidir. (Sarı) (yeşil) D ve E C (siyah) ile bağlantılıdır. Tek Şekil 2(atık su)havuz kurulum talimatları kontrol eder.

E—Üst su seviyesi kontrol noktası. Su seviyesi E noktasına geldiğinde, prob dokunun su ve denetleyici oto pompa başlayabilirsiniz. D—Alt su seviyesi kontrol noktası. Sıvı seviye alır D noktası olarak, reach su ve denetleyici dışında prob otomatik olarak pompayı durdurabilirsiniz. C—havuz dibinde ortak hat olarak yerleştirilmelidir. Su koruma kurulum talimatları&B—bağlantısı Olmaması Şekil 3'de gösterilmiştir.

C&D—Alt su seviyesi kontrol noktaları. Su seviyesine ulaşmak sudan bu noktada, C ya da D prob kapatınca ve denetleyici otomatik olarak pompayı durdurabilirsiniz. —Kısa bağlı; A&B&C 4 şekil havuzu yükleme talimatları AŞAĞI YUKARI ve Ortak kontrol bağlantısı.

YUKARI havuzda—Üst su seviyesi kontrol noktası. Su seviyesi Bir noktaya gelmişse,prob dokunun su ve denetleyici otomatik olarak pompayı durdurabilirsiniz. YUKARI havuzda B—Alt su seviyesi kontrol noktası. Su seviyesi alır Bir nokta kapalı olduğunda, ulaşmak sudan sonda ve otomatik kumanda ile pompa başlayabilirsiniz. C—YUKARI ve AŞAĞI havuzları dibinde ortak hat olarak yerleştirilmelidir. AŞAĞI havuza D—Alt su seviyesi kontrol noktası. Su seviyesi alır D noktası kapalı olduğunda, ulaşmak ve kontrol dışı prob otomatik olarak pompayı durdurabilirsiniz. AŞAĞIDA havuzda E—Üst su seviyesi kontrol noktası. Su seviyesi E noktasına geldiğinde, sonda ulaşmak su ve denetleyici oto pompa başlayabilirsiniz. Sonra havuz suyu tahliye etmeye başlar. Eğer E noktası Boyutlar(birim: mm) Kablo Bağlantısı kesildi

V. 1 Sorun Çıkarın. Güç ama çalışması lazım. Kırmızı göstergesini kontrol edin ya da değil. Eğer yaparsanız bağlantı 2; yeter. Su seviyesi sondaları altında veya üstünde olduğunda ama pompa başlatmak veya oto-stop, Lütfen aşağıdaki gibi kontrol etmez. bir. İster bir parça su düzeye ulaşmak ya da; b, çok yüksek ya da düşük yerleştirilir. Üst ve alt çizgi veya prob bağlantı hatası veya kısa bağlı; c tarafından çıkığı var. Pas veya bağlantı yeterince iyi olup olmadığını yoklama kontrol etmek. d. Havuzun en uçta altına yerleştirilmiş olup olmadığını, C - ortak hattını Kontrol edin. . Madde işi çok iyi yapmak İçin bakım, pls iyi olup olmadığını giriş, çıkış ve problar bağlantıyı kontrol edin. Kullanıcı kibarca biz problar tam pozisyonda kalabilir ve maddenin mükemmel bir şekilde çalışabilir havuzda probları bağlamak için istenir. (DİKKAT: havuz metal malzeme ise, C, ortak havuzda yer olamaz, ya da kısa devre olacak ve bu madde normal olarak çalışamaz. Nem, metal gaz korozyon ve yüksek içeriği ortama bu ürünü kurmayın.

Alipay, T/T, Western Union ve Visa ödeme kabul Ediyoruz Hizmet Şartları: Sevkiyat Ödeme. Bu Alipay dışında, dönüşüm yetkili müşteri tarafında. 3 gün içinde sipariş verin ve sevkiyat 1-2 gün ayarlayacağız. Ayinden sonra bir öğe aldığınızda, eğer onunla ilgili sorunlar varsa, ilk zamanda bize ulaşın ve bize yeterli kanıt sağlamak gerekir. Eğer kırık ya da yanlış bir işlem olduğunu kanıtladı ise, size en kısa sürede yeni öğeleri gemi olacak. Sizin memnuniyetiniz geri bildirim ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, Lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Eğer herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce ilk olarak bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Model Numarası: EDF-96D
  • DİY Malzemeleri: Sıhhi tesisat
  • Maksimum Akım: 5A
  • Gerilim: 2m sensor cables, 5m sensor cables
  • Ağırlık: 210g
  • Marka Adı: ELECALL
  • Boyutlar: 67mm 88*50*
  • Max Pompa: 550W
  • Yükleme: Dın Ray Montaj
  • Gerilim Aralığı: AC220V
  • Paket Ağırlık: 0.282kg (0.62lb.)
  • Paket Boyutu: 13cm x 9cm x 11cm (5.12in x 3.54in x 4.33in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.