3 0 yeni Mini Dijital Ampermetre Panel DC-10A Dört Tel Haneli Akım ampermetre Mavi Ekran Ücretsiz Kargo LED

v83007

Yeni ürün

27.85TL 25.93TL

Etiketler: mini dijital ampermetre, akım amper, ampermetre paneli, Ucuz mini dijital ampermetre, Yüksek Kalite mevcut amper, Çin ampermetre paneli Tedarikçileri.

Öğeleri Aşağıdaki Yeni Mini Dijital Ampermetre Paneli İlginizi çekebilir 3 0 DC-10A Dört Teller Akım ampermetre Mavi Ekran Ücretsiz Kargo Haneli LED

Açıklama: yepyeni ve kaliteli. Güç kaynağı : DC4.+ İnce Siyah kablo 5-28V, ince Kırmızı kablo::. 9 V-12 V 24 V üzerinde çalışabilirsiniz.Güç kaynağı Ters polarite koruması vardır. Ondalık noktasından sonra 2 basamak aralığı:0 ~ 10A, ekran. Kalın Beyaz Tel yük negatif elektrot bağlamak gerekir, kalın Siyah kablo güç kaynağının negatif elektrot bağlamak gerekir. NOT: 2 kalın Tel pozitif elektrot bağlamak gerekir,aksi takdirde metre yakabilir !!! Ekran: Üç dijital 57" LED tüp . Yenileme hızı: yaklaşık 500mS / kere . -10 °c ~ 65 °c hassasiyeti: (+/- 1 basamak) %1 Çalışma Sıcaklığı:. Boyutu:4.8 cm x 2,5 cm x 2.9 cm - 1.89 inç x 0,98 inç x 1.14 inç.

1 x Mavi Dijital Ampermetre Resim LED paket Dahil:

APO/FPO Öğeleri Çin Havayolu kullanarak gelen hariç Worldide için gönderiyoruz, 15 ila 25 iş günü Teslim süresi içinde hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, iş günü Alipay ve Biz accpet Paypal alır 30 kadar sürebilir ülkelerin çoğu ulaşmak, Kredi Kartı, Para Booker, T/T, Western Union, burada Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

12 Ay Garanti . Eğer öğe aldığınızda memnun değilseniz güvenle satın al,14 gün içinde değiştirme veya para bac için geri iade önce bizimle irtibata geçiniz lütfen. Eğer madde 3 ay içinde kusurlu ise, kusurlu madde aldıktan sonra , Ya da teklif geri ödeme ekstra bir ücret almadan size bir relacement göndereceğiz. Eğer madde 3 ay sonra kusurlu ise, yine bize geri gönderebilirsiniz. Kusurlu madde aldıktan sonra yeni bir tane göndereceğiz. Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.

Başarılı olmak için müşteri memnuniyetini bekleriz, 5 yıldızlı olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir, eğer ürün memnun değilseniz, bizi bırakın ( 5 yıldız ) olumlu bir geri bildirim, bizimle temasa geçmeden önce bize bir negatif geribildirim bırakmayın Lütfen, elimizden sorunu çözmeye çalışın, lütfen geliştirmemize yardımcı olacağız lütfen

Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir. Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevap verdi, Eğer bizim cevap almazsanız, lütfen, lütfen yeniden e-posta gönderilecek ve size en kısa sürede yanıt vereceğiz. Ciddi Alıcı Sadece! Ancak bütün maddeleri kabul ediyorsanız teklif lütfen

S: öğe için herhangi bir Takip Numarası Var mı?

Bir parsel takip edilmek istiyorsanız , lütfen Çin post hava posta, Singapur post seçin, ya da Express

S: Bu ürün perakende paketi ile mi geliyor?

Bir: her Ürün Açıklaması ambalaj detay bildirilmiş, kontrol, lütfen var !

S: bir satıcı olduğumu, ürünün kaç adet satın almak istiyorum, ne toptan fiyatı nedir?

Bir: Eğer büyük miktarda satın almak için, lütfen bize e-posta göndermek isterseniz, en iyi fiyat veririm, teşekkür ederiz!

  • Marka Adı: KETOTEK
  • DİY Malzemeleri: Elektrik
  • Ekran Tipi: Sadece Dijital
  • Boyutlar: 4.8 cm x 2,5 cm x 2.9 cm
  • Besleme Gerilimi: Onların kendi aralarındaki.5-28V
  • Doğruluk Sınıfı: 0,01
  • Ölçüm Aralığı : DC0-10A
  • Çalışma sıcaklığı: -10 ~ 65C
  • Model Numarası: Dijital Voltmetre dc
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.04kg (0.09lb.)
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.