19 12(6**s)6 mm Şaft Plastik 6 Mm Lm6 Kimliği 2018 Lineer Ray Axk Cnc Router Parçaları 10 adet 3d Yazıcı Katı Polimer Lm6uu Rulman - -

v83084

Yeni ürün

124.28TL 116.80TL

Etiketler: cnc router parçaları, Lineer Ray, router parçaları, Ucuz cnc router parçaları, Yüksek Kaliteli lineer ray, Çin yönlendirici parça Tedarikçileri.

Başlat

son

20pcs 3D Yazıcı Katı Polimer LM6UU Rulman - 6 mm şaft LM6-S Sağlam Plastik Rulman 6 mm ID

Yüksek Kaliteli Lineer polimer genellikle birçok 3D Yazıcı kullanılan metal LM6UU yatağı için doğrudan bir yedek yatak Sattı. Ürün özellikleri: LM6-S 6 mm İç çap. 12mm Dış çap. Mm Uzunluğunda. Özellikleri: Kolay bakım, sıvı, tozlu durumlarda kullanılabilir .

. Avantajları: hiçbir kart top, korozyon direnci, toza dayanıklılık, aşınma direnci, yagsiz, hafif, non-manyetik, yalıtım

Plastik lineer rulman en büyük farkı olan bir öz-yağlama lineer hareket sistemi, metal lineer metal lineer rulman rulman yuvarlanma sürtünme, Rulman ve silindirik şaft bağlantı noktası var, bu yüzden hızlı hareket düşük yük yüksek için uygundur; ve Plastik lineer rulmanlar sürtünme, rulman arasındaki yüzey teması silindirik şaft, yüksek için çok uygun-düşük hızda hareket hızı kayar. Özel mil yatakları, plastik lineer rulmanlar; metal yatakları daha büyük bir yük taşıyabilir, ama nedeniyle yatak arasında hareketi ve şaft sürgülü sürtünme, bu yüzden plastik lineer rulmanlar hız bazı kısıtlamalara tabidir; metal düz Rulmanlar daha büyük direnç olmak; ama metal lineer rulmanlar düşük hız ile, özellikle yüksek durumunda hızlı, plastik lineer rulman hareket gürültü gürültü daha çok küçük. Chip Flüt ile iç tasarımı sayesinde, plastik lineer rulmanlar yüksek toz ve toz ile uygulamalar otomatik olarak taşıyan vücut sürtünme Flüt gelen hareketi sırasında yüzeyler taşır izin; plastik lineer rulmanlar kullanımı da Temizlik sırasında kullanılmasına izin verir, uzun süreli sıvı operasyon için bile kullanılabilir.

'

  • Ünite Tipi: (20 adet/lot)lot
  • Model Numarası: LM6UU
  • Marka Adı: AXK
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 6cm x 5cm x 2cm (2.36in x 1.97in x 0.79in)
  • Kılavuz Genişlik veya Çap: 19 12 6**
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 6cm x 5cm x 2cm (2.36in x 1.97in x 0.79in)

İlgili ürünler

Trending.