Tcare Nefes alabilen Sırt Desteği ve Düşük Bel Sırt desteği bel Ağrısı Rahatlama sağlar - Erkekler & Kadınlar Alt Sırt Ağrısı Rahatlatmak Yardımcı olur

v83106

Yeni ürün

173.80TL 86.90TL

Etiketler: Parantez & Destekler, Ucuz Parantez & Destekler, Tcare Nefes alabilen Sırt Desteği ve Düşük Bel Sırt desteği bel Ağrısı Rahatlama sağlar Erkekler & Kadınlar Alt Sırt Ağrısı Rahatlatmak Yardımcı olur.

5 çelik destek çubukları ve 2 film destek çubukları İnşa verdiğim rahatlatmak bel ağrısı bulunmalıdır. Çelik destek çubukları ergonomik bel desteği için bel ve omurga basıncı azaltmak için tasarlanmıştır.

Aşağıda nefes alma özelliği kemer nefes örgü ile tasarlanmış, iyi bir havalandırma etkisi, rahat ve serin olur.

7. Sıcak Tasarım bel bu Yıl mevsim değişikliği ile müşterilerin ihtiyaçlarına göre demonte edilebilir peluş termal ped ile tasarlanmıştır.

7. Velcro Tasarım Özelliği Bel Desteği Kemer Cırt tasarımı boyutlandırılabilir. Küçük ayarlanabilir ama orijinal boyutundan daha büyük ayarlanabilir çünkü bel boyutundan daha büyük bir boyut seçin öneririz.

Kuşkusuz mükemmel bir Hediye bu Yıl Tcare Bel Desteği Kemer ofiste oturarak kalabalık vücut kodu sorunları olan, yaşlı, sürücüler, bel sorunları olan kişiler ve kadınlar için mükemmel bir hediye.

Bu Tcare Bel Desteği Kemer tüm mevsimler için tasarlanmış çok yönlü bir kemer. Ve termal pad tenezzül onun kış kullanıcılar, soğuk vücut sorunları olan insanlar için önemlidir.

Ofise her gün 8 saat oturduktan sonra, her zaman sırt ağrısı hissediyorum, ve Acımızı dindirmek için bir kemer gerekir. Tcare Bel Destek Kemeri taşımak için, çalışma saatlerimiz için ideal hafif ve kolay.

Bel ağrısı çoğumuz veba bir sorundur. Yaşlı ihtiyacım kereste desteği acıyı hafifletmek için kemer. Genç de bir ihtiyacımız var; aksi halde, biz eski zaman daha kötü olacak. Her yaşta ailemiz ve arkadaşlar vermek bizim için mükemmel bir hediye.

ÖNEMLİ: kemerleri bunları koyarak zaman gergin olmalı. Etrafta çok küçük ve uygun destek sağlamak değil mi sarma yaparken kemer streç olmazsa.

Bel ağrısı kabartma kemer takmak, sonra rahatlama sadece birkaç dakika hissedeceksiniz! Ofiste Otururken, Sürüş, Ağır Kaldırma, Egzersiz, daha fazla Golf, Balıkçılık, Bahçe ve birçok Oyun gibi Günlük Etkinlikler için İdeal!

Geri Tcare Brace Genç ve kötü duruş ile eski spor yaralanmaları, Hamile kadınlar, Kilolu insanların sorunları vardır geri kişilerden, Erkekler ve Kadınlar, Profesyoneller ve amatörler için mükemmel!

Boyutları:

Tüm boyutları genişlik ölçüleri 14" veya 22 cm.

(Göbek ölçüm başlatmak için öneririz)uzunluğu

(Göbek: 23-31")S:

(Göbek: 31-38")M:

(Göbek: 38-43")L:

  • Etkisi: Hastalıktan Yayın Ağrı
  • Marka Adı: Tcare
  • Öğe Türü: Parantez & Destekler
  • Boyutu: S, M, L
  • Malzeme: Elastik kumaş
  • Model Numarası: A0558#ESM
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.35kg (0.77lb.)

İlgili ürünler

Trending.