Asus Zenfone 4 ZE554KL Kılıf Ultra ince Kristal Şeffaf Yumuşak Kapak TPU Silikon Kılıf Cep Telefonu Kabuk Çanta için

v83188

Yeni ürün

10.70TL

Etiketler: Silikon Kılıf, Ultra İnce, Cep Telefonu Çanta, Ucuz silikon kılıf, Yüksek Kalite ultra ince, Çin cep telefonu çanta Tedarikçiler.

Sayın Müşterimiz:

Bizim dükkan hoş geldiniz. Cep telefonu kılıf üretimi ve satışı konusunda uzmanım. Düşük fiyat ve yüksek kalite, toptan ve perakende destek. Burada mutlu bir alışveriş diliyoruz! Çok teşekkür ederim!

Asus Zenfone 4 ZE554KL Kılıf Ultra ince Kristal Şeffaf Yumuşak Kapak TPU Silikon Kılıf Cep Telefonu Kabuk Çanta için

1. (5.5 inç) Asus Zenfone 4 ZE554KL için uyumlu bir Model.

2. Esnek ve dayanıklı TPU malzeme yumuşak ve rahat bir tutuş sunuyor.

3. Ultra-ince tasarım, cep için en az toplu ile maksimum koruma sağlar.

4. Şeffaf Tasarım telefonunuzun mükemmel koruma ile telefonun tasarımından uzaklaştırmakta olmadan kaliteli görünmesini sağlar.

5. Hassas yerleştirilmiş kesik cep tamamen ve kolayca erişilebilir tutmak.

6. Kolay yüklemek ve kaldırmak, taşımak için uygun.

7. Paketi(telefon dahil değildir)1 X Ultra ince TPU Kılıf Dahil:

Renk Uyumsuzluğu : renk Farklılıkları monitör, aydınlatma, arka plan vb renk yansıması olarak başka nedenleri olabilir. Ancak, alınan öğe, yanlış renk olduğunu düşünüyorsanız, lütfen eğer bir iade veya iade mümkün olup olmadığını görmek için bize ulaşın.

Ödeme emri 5 gün içinde ödeme yapılması gerekir. Kabul, Alipay,Kredi kartı, Western union, Para gram ve TT..

En kısa sürede öğeyi göndermek, genellikle ödeme sonra 1-3 gün içinde yapacağız nakliye &Gümrük. Ve sadece Hoş bıraktığınız adrese gönderiyoruz. Gönderildikten sonra size takip numarasını yazacak. Böylece nakliye yöntemi, sürer nakliye zaman dikkat edin lütfen seçmeden önce farklı sevkiyat yöntemleri mal almak için farklı zaman ayırın. Herhangi bir nakliye hizmeti sorumluluğu olan kazalar, gecikmeler ve diğer sorunlardan sorumlu değiliz. Çok Özel Değeri için yazmak, bu yüzden daha az ithalat Vergisi ödemek zorundayız nasıl lütfen bize bildirin. Ya da daha düşük bir fiyat ile bir HEDİYE olarak ilan edeceğiz. Bu düşük fiyat ürünün ödenen toplam fiyatı ya da piyasa değeri yansıtmamaktadır. Herhangi bir ithalat Vergisi ve Özel ücreti alıcının sorumluluğundadır.

Tüm gelirler yerel taahhütlü posta posta veya EMS tarafından gönderilmesi gereken iade ve Geri ödeme Politikası. Eğer DHL, UPS veya başkaları tarafından gemi ise, Çin Özel düzenleme nedeniyle kabul edemiyoruz. Geri öğe göndermeden önce iade adresi ve detaylar için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Önceki haber vermeksizin herhangi bir döner kabul etmiyoruz.Lütfen öğe iyi durumda orijinal ambalajı ile iade edilecektir emin olun. Madde alındığında yeni değiştirme veya iade göndereceğiz.

Geribildirim: Geribildirim bizim için çok önemlidir. Bir kez öğe aldık, geri bildirim mal ve hizmetlerimizden memnun olduğunuzu bize bildiriniz bırakmak için zaman ayırın lütfen. Olumlu geri bildirimler ürün ve hizmet geliştirmemize yardımcı olacaktır. Lütfen yardım için ilk bize sormadan Negatif geribildirim bırakmayın. Bizim en iyi problem çözme vermek için, eğer bazı sorunlar varsa, önce bizimle iletişim kurunuz olacak, ve size en iyi çözümü verecektir.

  • Uyumlu Model: (5.5 inç)İçin Asus Zenfone 4 ZE554KL
  • Uyumlu Marka: ASUS
  • Özellikleri: Ultra-ince tasarım,Saydam Doğal Yumuşak Koruma
  • Yazın: Takılmış Durumda
  • Tasarım: Sade,Soyut,Şeffaf,Parlak
  • Boyutu: 5.5 inch
  • Fonksiyonlar: Yumuşak dokunma hissi,anti-kayma,anti-su,anti-toz.
  • Ürün Serisi: Ultra ince şeffaf TPU Durumda
  • Malzemeler: ( Şeffaf )SEVİYELERİNE
  • Perakende Paket: No
  • Fonksiyon: Anti-knock,Kir-dayanıklı,su Geçirmez
  • Marka Adı: teleyago
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 16cm x 6cm x 2cm (6.30in x 2.36in x 0.79in)
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)

İlgili ürünler

Trending.