Çocuk Şapka Ve Atkı 1 ila 4 Yıl Renkli Akrilik İplik Bebek Bebek Unisex Kız Erkek Sonbahar Kış Çocuk Şapka Atkı Set

v8337

Yeni ürün

32.78TL 26.20TL

Etiketler: çocuklar şapka, Kış Çocuk şapka, çocuk şapka, Ucuz çocuk şapka, Yüksek Kaliteli kış çocuk şapka, Çin çocuk şapka Tedarikçiler.

50cm yaklaşık 46 alt kenarında adı : bebek şapkası Malzeme: %100 akrilik iplik Renk: mavi, pembe, gri, yeşil, sarı ve turuncu Boyutu: cicumference-bebeğiniz için 7 ila 24 ay Featrue: yumuşak ve sıcak, iyi seçim bebek için uygundur.

1. Sürekli olarak ürün ve hizmet, %100 müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz yüksek standartlar geliştirmek. Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bizim için çok önemlidir. 2. Eğer ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa bizimle irtibata geçebilirsiniz daha fazla, tatmin edici endişelerinizi ele alacağız. Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, bizimle iletişime geçmeden önce negatif geribildirim bırakmayın lütfen, sorunları çözmek mümkün değildir. 1. (Hariç öğe için arızalı Ürün için 12 ay Üretici Garanti hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış. Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir. 2. Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek gerekir. 1. Alipay, Batı Birliği, TT kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları Güvenli Ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 2. Ödeme emri 3 gün içinde tamamlanması gerekiyor. 3. Eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin lütfen. 1. Siparişler ödeme tamamlandıktan sonra 5 gün içerisinde sevk edilecektir. 2. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. 3. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. 4. eğer ödeme 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz.

1. Alındığı tarihten itibaren ürün iade için bize 30 gün temas için 7 gününüz var. Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı olmalıdır. 2. Tüm öğeleri tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal ambalaj içinde OLMALI döndü. nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz GEREKİR, ve Hiçbir sipariş. 3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA ürünün fişinde TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade edecektir. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

1. Sürekli olarak ürün ve hizmet, %100 müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz yüksek standartlar geliştirmek. Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bizim için çok önemlidir. 2. Eğer ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa bizimle irtibata geçebilirsiniz daha fazla, tatmin edici endişelerinizi ele alacağız. Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, bizimle iletişime geçmeden önce negatif geribildirim bırakmayın lütfen, sorunları çözmek mümkün değildir. 1. (Hariç öğe için arızalı Ürün için 12 ay Üretici Garanti hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış. Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir. 2. Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek gerekir. 1. Alipay, Batı Birliği, TT kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları Güvenli Ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 2. Ödeme emri 3 gün içinde tamamlanması gerekiyor. 3. Eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin lütfen. 1. Siparişler ödeme tamamlandıktan sonra 7 GÜN içinde sevk edilecektir. 2. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. 3. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. 4. eğer ödeme 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz.

1. Alındığı tarihten itibaren ürün iade için bize 30 gün temas için 7 gününüz var. Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı olmalıdır. 2. Tüm öğeleri tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal ambalaj içinde OLMALI döndü. nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz GEREKİR, ve Hiçbir sipariş. 3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA ürünün fişinde TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade edecektir. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

  • Cinsiyet: Unisex
  • Kayış Tipi: Monte
  • Boyutu: 1 to 4 years
  • Bebek Yaş: 19-24 ay,13-18 ay,10-12 ay,7-9 ay
  • Model Numarası: Üç yüz yirmi bin dört yüz sekiz
  • Desen Türü: Karikatür
  • Bölüm Adı: Bebek
  • Malzeme: Akrilik
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Ağırlık: 0.09kg (0.20lb.)
  • Paket Boyutu: 17cm x 15cm x 3cm (6.69in x 5.91in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.