Stok Flip Anahtar Uzaktan Kumanda İle Evrensel Model Uzaktan Merkezi Kapı Kilitleme Sistemi Ve Süper Uzun Mesafe Kontrolü Ürün

v83397

Yeni ürün

363.44TL 327.09TL

Etiketler: Ürün, Kontrol Ürün, Kontrol Odası, Ucuz ürün, Yüksek Kalite Kontrol Ürün, Çin kontrol odaları Tedarikçiler.

Flip Anahtar Uzaktan Kumanda Ve Hızlı Bir Şekilde 24 Saat İçinde Kargo Stokta Süper Uzun Mesafe Kontrolü Ürün İle Evrensel Model Uzaktan Merkezi Kapı Kilitleme Sistemi.

Ana İşlevi Özellikleri Açıklama

Uzaktan kilitle / kilidi aç

Uzaktan Bagaj açma

Uzun mesafe uzaktan kumanda

Merkezi kilit dahili

Merkezi kapı kilidi otomatik olarak

Kilit

Basın “LOCK” düğmesine bir kez, ışıkları bir kez yanıp söner, pencere otomatik olarak rulo olur, merkezi kapı kilitleme sistemi otomatik olarak kilitlenir. Eğer şoförün yanında el kapı kilidi, diğer kapı buna göre kilitlenir.

Kilidini

Basın “KİLİDİNİ” düğmesine bir kez, ışıkları iki kez yanıp, merkezi kapı kilitleme sistemi otomatik olarak kilidini olacaktır. Eğer kapıyı aç eğer sürücünün yanında el, diğer kapılar buna göre kilidi olacak.

Araba Bulucu

1. Basın “LOCK” / “SESSİZ” düğmesine bir kez kilitlendiğinde kolayca araba sahibi araba bulmak için ışıkları beş kez yanıp söner.

2. Kolayca araba sahibi araba bulmak için herhangi bir durum, basın “ZİL” düğmesine bir kez, ışıkları beş kez yanıp söner.

Bagaj Açma

Tutun ve üç saniye boyunca basın “KİLİDİNİ” / “BAGAJ” / “SESSİZ” tutmak, gövde otomatik olarak çıkacak, ışıklar (emin ol araban yüklü) üç kez Bagaj açma kiti flash.

Varsayılan Olarak (Kablolama Şemasına Bakın) Bagaj Açma İçin Pozitif / Negatif Çıktı Seçenekleri, Pozitif Çıktı.

Bağlama “+” pozitif 12 V çıkışı var; Bağlanma “ - “ (TOPRAK) negatif çıktı.

Pencere Negatif Çıktı Yükselen

Bu pencere yükselen sinyal Tel özelleştirilmiş isteği üzerine çıkışı kesip motoru sinyal Tel sağlayabilirsiniz. Bu metodlar şu: ne Zaman kilitli tutun ve üç saniye boyunca aynı anda basın “LOCK” butonuna basın ve “UNLOCK” düğmesine tutmak, ışıkları beş kez yanıp söner, sonra sinyal Tel basın “KİLİT” düğmesi, motoru ablukaya olacak kesilmiş, motorun sinyal Tel dönüştürdü, araç başlangıç olarak alır. Basın “KİLİT” ve “UNLOCK” üç saniye boyunca aynı anda bir kez zaman düğmeler, ışıklar sinyal kablosu kilidi, basın “KİLİT”, windows otomatik olarak yükselen zaman penceresi yükselen tele dönüştürdü dört kez, daha sonra flash.

Kod Öğrenme Süreci

Kodu öğrenme 1,5 saniye için düğmesine basın, ışıklar, bu ilk uzaktan kod öğrenme başarılı olmak demek her zaman flaş, kodu öğrenme modülü durumunu içine girin, sonra kod öğrenme anahtarı, bir kez, ışıklar sönüyor ve tekrar flash yeni uzaktan kumandadaki herhangi bir düğmeye basın açıklaması yapacak. İkinci uzaktan kod öğrenme ilki, en çok altı uzaktan kumanda öğrenebilir de aynıdır. Altıncı uzaktan kumanda öğrenme kodu başarılı, işleme hemen çıkın lütfen sonra, eski uzaktan kumanda sonraki uzaktan kumanda öğrenmek için, eğer 5 saniye içinde herhangi bir işlem varsa, ışıklar sönünce, çıkış durumu öğrenme kodu basın beş saniye var.

NOT: yeni uzaktan kumandaları öğrenme, eski uzaktan kumandaları onlarla git, değilse, eski uzaktan kumanda içinde kod temizlenmiş olacaktır, daha uzak olamaz.

UZAKTAN KUMANDALARI İÇİN BOŞ ANAHTAR

Sevgili Alıcı,

Bu ürün uzaktan kumandaları araç için boş anahtarları yükleyin, izleyin tablodan doğru boş anahtarı seçiniz ve mağazamızdan sipariş ederken bize kalem numarasını söyler. Eğer bize ihtiyacınız olan boş anahtar söyleme, uzaktan denetimler için varsayılan boş anahtarlarını yüklemek, araç için belki kullanılabilir boş anahtarları varsayılan olacağız. Eğer başka bir sorunuz varsa bize de söyleyin lütfen. Teşekkür ederim!

ALICI MUTLAKA OKUR

24 Saat İçinde Küçük Bir Miktar Sipariş Teslimi. CARSMATE TAKIM 365×7 gün 24 saat Çalışıyoruz!!!

1. Ödemenizi onaylamak sonra, UPS, FEDEX, DHL, TNT, EMS Express veya diğer nakliye şirketleri üzerinden(lar) paketi göndermek için ayarlayacağız. Teslim Süresi UPS, FEDEX, DHL, TNT ile 3-5 iş günü sürecektir. EMS tarafından genellikle 7-12 iş günü, farklı ülkelerde ve bölgelerde bağlı al.

2. Eğer bizi haberdar etmezseniz Va-srhp.org üzerinde kaydettiğiniz varsayılan Adres(ler) paket göndeririz. Eğer ya da istediğiniz başka bir adres(ler) paketi göndermek için lütfen bizi alıcı, irtibat telefon numarası, Posta Kodu ve detaylı Adres tam adını söyleyin kayıtlı bilgileri ile teslimat adresi farklı ise.

3. Sevkiyat etkisi olarak, Takip Numarası olarak ifade (kargo) Hoş siparişleri yerine getireceğiz. Alıcı kurye web sitesi veya yerel kurye hizmeti telefonları parsel izleyebilirsiniz.

4. Sağlamak için alıcılar siparişleri ithalat üzerine vergi ücretsiz veya düşük vergi almak. Genellikle düşük değer beyan ederiz. Ancak, vergi İdaresi tarafından bizim belirlediğimiz değil. Belki de farklı farklı ülkelerden, ithalat vergisi. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır. Gümrük ile doğrulayın satın işaretleme önce lütfen.

  • Marka Adı: carwitmate
  • Ana Miktar: tek parça
  • Çalışma Sıcaklığı: -40° - +80°
  • Özelleştirme: No
  • Değişim Parça Numarası: Seksen iki milyon altı yüz otuz sekiz bin otuz beş
  • Ürün Özellikleri: Su geçirmez ve Toz geçirmez
  • Uzak Mesafe: Açık Havada 120 - 150 Metre
  • Menşe yeri : Guangdong Eyaleti
  • Diğer Parça Numarası: RT180
  • Malzeme Türü: Plastik Ve Metal
  • Yaşam Döngüsü: 100,000 kez
  • Üretici Parça Numarası: CL838F-RT180
  • Ürün Üreticisi: Çin Guarder
  • Araba üretildiği Ülke/Bölge : Çin
  • çalışma gerilimi: 12 DC V
  • Garanti Süresi: 1 Yıl İçerisinde
  • Köle Miktar: Üç Parça
  • R/C Fonksiyonu: İle
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)
  • Paket Boyutu: 23cm x 15cm x 10cm (9.06in x 5.91in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.