Haşhaş Patlamış mısır maskot kostüm özel fantezi kostüm tema mascotte anime cosplay süslü elbise karnaval kostüm MASKOT

v83546

Yeni ürün

2 194.79TL 2 085.05TL

Etiketler: kostüm tema, kostüm kostüm, kostüm maskot, Ucuz kostüm tema, Yüksek Kaliteli kostüm kostüm, Çin kostüm maskot Tedarikçiler.

IYİ C O M E T O M S C O T C S!

DİKKAT:

Eğer ihtiyacınız kostüm ve şartname stokta ise, teslim süresi pazarlık için sizinle temasa geçecektir. Mümkün olduğunca çabuk gönderin, anlamak isteyecek biz ise üretim süresi genellikle 4 ila 7 gün sürer. Ve özel üretim ve toptan sipariş kabul ediyoruz.

NOT:

Lütfen boyutu sipariş verirken ihtiyacınız olan bize haber verin veya varsayılan boyutu M olarak gönder, anlamak istiyoruz.

Özellikler:

5'7"için (160 cm-170 cm) S - 5'3",

5'11"için (171 cm-180 cm) M - 5'7",

6'3"için (183 cm-190 cm) L - 5'11",

6'7"için (170 cm-200 cm) XL - 6'3",

Özel-(Lütfen bize bildirin)Yaptı

Malzeme:

Yüksek kalite kısa peluş, uzun peluş yapılmıştır. su veya kuru temizleme ile yıkanabilir yeşil ürün, zararsız insan vücudu ()

İYS malzeme ile baş.

Kısa Tanıtım:

İnsanları canlı, canlı ve hoş bir şekle sahip olan bu kostüm giymek, ve insanların içinde açıkça görebilirsiniz serbestçe yürüyebilir; Bu kostüm havalandırma tasarımı ve kurumsal logo ve diğer işaretler kıyafetler eklenebilir kolayca yıkanabilir.

UYGULAMALAR:

1) turist ile grup fotoğrafları için Alışveriş caddesi/İş Sokak, Çocuk Bahçesi, yaya, düğün kutlama, Parklar (), vb

2) Çeşitli emtia satış sergi, sergiler, vb

3) Kuruluş, Alışveriş Merkezi reklam/propaganda, promosyon, vb

4) Eğlence/Eğlence, tema parkları propaganda, Yerleri vb

5) Büyük partileri, doğum günü partileri, açılış kutlamaları pratik, spor Yarışması, düğün töreni, Karnaval partiler, vb

6) Kreş ve sosyal açıdan yararlı etkinlikler, vb

Benzersiz Tasarım:

Kask malzemesi:

Kostüm kask en çok yapılan karton malzeme veya köpük malzemeden oldukça farklı olan polietilen. Temiz ve daha iyi havalandırma için kolaydır.

Ağırlık:

Kask olarak Polietilen ve böylece kullanıcı serbestçe uzun süre omuzlarında büyük bir baskı olmadan bile giymek ve çok hafif olan İYS malzemeden yapılmıştır.

Koruma:

Polietilen kask birkaç adet daha ortak çok yüksek entegre-teknoloji makine üretilir çok kullanıcının kafası iyi bir koruma altında olduğunu çarpıcı ani kırılmasını önlemek için güçlü ve sabit ve yeterli.

Nefes ve vizyon:

Kullanıcı iyi havalandırma tasarımı ile olduğu gibi serbestçe içinde nefes; Kullanıcı açıkça içinde gözüyle görebilir. Ve kostüm toz ve diğer şeyleri önlemek için kullanılan plastik net şekilli kapak ile yüklenir.

Su geçirmez:

STRAFOR malzeme su Geçirmez olabilir

Temizleme Talimatları:

Su yıkama veya kuru temizleme. Asmak sadece kurutma, ısıtma yasaktır.

SATIN ALMA YÖNERGELERİ:

Sloganı: tüm müşterileri ile iletişim kurmak istiyorum, memnuniyetinizi garanti altına alınacak. Ürün aldığınızda sipariş teyit edebilir diliyorum. ( Va-srhp.org oturum sonra hoş hesabınızdaki sonra sipariş onaylamak log). Eğer bana bazı olumlu geribildirim varsa, minnettar olurum. Bir sonraki sipariş için biraz indirim yapacağım. Eğer ürünler hakkında bazı sorular varsa, bunun Yerine doğrudan olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce benimle irtibata geçin, teşekkürler diliyoruz.

Tercih edilen ödeme : Alipay. Batı Birliği kabul etti.

Kapı Nakliye için kapı:

Sipariş edilen tüm ürünler bir kez ödeme temizlenir ürün tanıtımı gösterilen süre içinde sevk edilecektir. Eğer herhangi bir durum olursa sizinle irtibata geçeceğiz. EMS varsayılan nakliye seçeneğimiz var. Genellikle 5 ila 15 gün sürerse ülkeye bağlıdır.

Garanti Ve Sigorta:

Alıcılar ek vergi (varsa) ithalatı için gümrük ücreti ve Görev sorumludur. Sigorta isteğe bağlıdır. Eğer sigortalı değilseniz kayıp ya da teslimat sırasında hasarlı paket sorumlu değiliz.

İade Politikası

1. Eğer ürün ile yanlış bir şey varsa, lütfen 3 gün içinde bize ulaşın. 3 gün değiştirilmesi için onur olabilir sonra ürün değişimi onaylanmış.

2. Ürün orijinal sunum ambalajı içinde iade edilmelidir. Ve ürünü yalnızca kırık ve hiç Lütfen geri dönüş paketi için adınızı, e-posta adresi, telefon numarası ve nedeni vardır kullanılmıştır doğal ise döndürdü.

3. Alıcı TÜM İade nakliye masrafları sorumlu olmalıdır.

Politika Yorumlarından

Olumlu geribildirim için teşekkür ederiz ve derhal eğer hizmetlerimizden memnun değilseniz aynı şeyi; lütfen Nötr ya da negatif geribildirim vermek önce müzakere bizimle irtibata geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkürler.

Müşteri Hizmetleri:

Bizim ürünlerimizin üzerine bir soru veya sorun olduğunda her zaman ulaşabilirsiniz. Soruşturma 24 saat içinde cevap verilecektir.

Ödeme yöntemleri ne kullanabilirim?

Şu anda, Moneybookers, Visa, MasterCard ve banka havalesi yoluyla ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca, Maestro, Solo, Carte Bleue, A., tabi tutma, 4B ve Euro6000 dahil) banka kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş gelecekte mevcut olacak.

Hoş Escrow hizmeti alipay.com Alibaba grubundan lider üçüncü taraf online ödeme platformu tarafından desteklenmektedir. Emanet kredi kartı bilgilerinizi ifşa etmeden güvenli bir şekilde online ödeme yapmanızı sağlar. Ayrıca siparişinizi teslim izleyebilir ve ödeme emri aldınız onayladıktan sonra tek tedarikçi için serbest bırakılır. Escrow kullanmak için hızlı, güvenli ve kolay!

  • Tema: Maskot
  • Boyutu: S, M, L, XL, XXL
  • Malzeme: Pamuk, Viskon
  • Öğe Türü: Kostümleri
  • Kumaş Türü: Yün
  • Kol Uzunluğu: Tam
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Özel Kullanım: Kostümler Ve Aksesuarlar
  • Karakterler: Hayvan Temalı Kostümler
  • Cinsiyet: Unisex
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 5.0kg (11.02lb.)
  • Paket Boyutu: 80cm x 60cm x 50cm (31.50in x 23.62in x 19.69in)

İlgili ürünler

Trending.