Titan Mikasa Ackerman Eşarp Shingeki no Kyojin Kırmızı Püsküllü Eşarp Cadılar Bayramı Cosplay Kostüm Anime Saldırı 160 sahne 70cm*

v83552

Yeni ürün

54.80TL 49.31TL

Etiketler: saldırı, Titan'da saldırı, titan mikasa saldırı, Ucuz saldırı, Titan yüksek Kalitede saldırı, Titan mikasa Tedarikçi Çin saldırı.

Özellikler:

Claret marka yeni ve yüksek kaliteli Malzeme: sentetik kaşmir Renk:

Boyutu bilgileri:

Eşarp 8 cm Uzunluk: 160 cm Genişlik: 70cm Püsküllü Uzunluk:

Paket İçeriği:

1 × Scalf

Ürün Resimleri:

Kabul ettiğimiz ödeme Alipay, Batı Birliği, T/T, Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. Nakliye DÜNYA çapında NAKLİYE. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO ilgi korumak İçin, sadece teyit sipariş adresleri için gönderiyoruz, sipariş vermek için lütfen kargo adreslerinizi kontrol edin. Teslim durumu posta Ofis/kurye tarafından verilen bilgi izleme dayanmaktadır. Tabi olabilir herhangi bir ithalat vergisi sorumlu değildir unutmayın. Yanlış veya bilinmeyen Adres nedeniyle madde kaybından sorumlu olmayacaktır. Nadiren, online ticaret bir parçası olduğunu, kimsenin kontrolü dışında bir şey (doğal afetler gibi) teslim süresi etkilediği anlaşılır lütfen ama lütfen kargo kaybı anlayın. Dikkatlice kontrol edin ve eğer varış kırık ise parsel imzalamayın. Eğer ürünlerimiz ile satified değilseniz/Geri dönüş, alındığı tarihten itibaren iade etme bize 7 gün ve 30 gün var. Eğer öğeyi sahip 7 günden fazla ise, ve BİR GERİ ödeme VEYA DEĞİŞTİRME SORUN OLMAZ olarak kabul edilir. İSTİSNA YOK! Biz her iki tarafın da nakliye maliyetinin %50 göze. Eğer bir ürün bozuksa veya düzgün çalışmaz, bir geri ödeme ya da orijinal modeli ile öğeyi değiştirmek isteyebilirsiniz. Eğer ürün(ler) (vardır) ise açıklanan dönüş düzenlemeler için bir iade etmeden hemen önce bizimle irtibata geçiniz olarak tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız. Arızalı Ürün için garanti 12 ay Üretici Sınırlı Garantisi, garanti sadece ürün kusurları kapsar ve kullanılan HERHANGİ bir geri dönüş navlun ücretleri, pilleri kapsamaz t, madde, dolaylı veya daha fazla hasar, normal aşınma ve yıpranma, dikkatsiz/ihmalci kullanımı ile kaldırılan parçaların maliyeti. Tamirci ya da süresi dolmuş bir garanti ile eşyalar değiştir yok. Geri bildirim bizim için çok önemlidir, müşterilerimize azami memnuniyeti sağlamak için çalışıyoruz. Eğer bizim ürün ve hizmet ile içerik varsa 5 yıldızlı bir olumlu geribildirim bize bırakın. Eğer herhangi bir sorunuz varsa ya da müşteri destek gerekiyor, lütfen olumsuz yorum ayrılmadan önce bize ulaşın. Elimizden sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

  • Öğe Türü: Eşarp
  • Özel Kullanım: Kostümleri
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Eşarp Uzunluğu: 160 cm
  • Cinsiyet: Unisex
  • Karakterler: Mikasa Ackerman
  • Malzeme: Pamuk
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 30cm x 25cm x 2cm (11.81in x 9.84in x 0.79in)

İlgili ürünler

Trending.