W5W 194 168 5050 5 XİEYOU 10 ADET T10 Kama Türü-12 V SMD Araba Kubbe Işıkları Gövde Park Lambaları İçin hatasız Parlaklık Canbus LED

v8365

Yeni ürün

45.27TL 41.22TL

Etiketler: Araba Işık, led Bagaj ışık, Berlin'de canbus, Ucuz araba ışık, Yüksek Kaliteli gövde ışık led, Çin yarı yarıya canbus Tedarikçiler.

Şartname Canbus Hiçbir Hata Uyarı Paketi vardır 10PcsT10 süratli 5smd canbus 100% Canbus Hata Ücretsiz Yüksek kalite,Süper parlak Kolay Kurulum, Oyun ve Fiş güç kaynağı Mükemmel ısı direnci tasarım Renk: Beyaz Uzun ömür boyu 50.000 saat kadar ulaşan Notlar: Eğer ampuller işe yaramazsa, çalışma onları almak için 180 derece döndürün lütfen Kaydedin Özellikleri.

Ürün Açıklama %100 yepyeni ve Yüksek kalite. Düşük güç tüketimi, ultra uzun ömürlü tasarım. Enerji tasarrufu, çevre koruma, İstikrarlı performans. Kolay kurulum, doğrudan değiştirme. Araçların her türlü uygun olabilir. Bu T10 5smd ampuller hissesi w5w 194 168 2825 ampuller yerine LED. Kubbe ışık değiştirme, ( sadece)ışık, ışık, ayna, torpido gözü ışığı, ayak ışık, kapı ışığı, sinyal lambası, yan sinyal lambası, gövde ışık, plaka ışık okuma için bakınız

Alipay burada kabul Ediyoruz ödeme Politikası. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 3 iş günü içinde sipariş sonra ödeme yapın. Nakliye politikası Tüm öğeleri ödeme ESCROW tarafından temizlendiğinde 3 iş günü içinde sevk edilecektir. Çin post & EUB tarafından öğeleri gemi yapabiliriz. Eğer express kargo ihtiyacınız varsa bize ilk irtibata geçiniz, siparişlerin kargo ücreti değiştireceğiz. Çin Post Küçük Paket 3, nakliye süresi (İspanya, Brezilya Hariç ) çoğu ülke için 10-30 iş günüdür. EPacket 3, nakliye zaman ellerini görmek istiyorum iş günüdür. Eğer kurye ya da gümrük tarafından gecikmiş tüm nakliye zaman belki farklı. İade politikası eğer endişe olabilir herhangi bir diğer sorun İse, herhangi bir zamanda bize E-posta veya Trademanager, temas kurmaktan çekinmeyin lütfen! Tüm iletileri postaları bir iş günü içinde cevap verilecektir E -/. Eğer sipariş ettiğiniz müzayede öğe kusurlu ise, 7 iş günü içinde bize ulaşın ve sizin için eşit işlevselliği bir maddeyle kusurlu madde alışverişi yapacağız. Uygun bir yerine kullanılamaz durumunda, iade orijinal ödeme yöntemi şeklinde verilecektir. Alıcı tüm iade nakliye maliyeti sorumludur. 12 ay Garanti. Güven ile satın! Eğer madde 3 ay sonra kusurlu ise, bize geri gönderebilirsiniz. Kusurlu madde aldıktan sonra yeni bir tane göndereceğiz. Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda. Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz diğer Politika. Eğer ürünlerimiz gibi, sevgili bizim için OLUMLU GERİBİLDİRİM bırakın lütfen. Ve aynı zamanda sizin için OLUMLU GERİBİLDİRİM terk edeceğiz. Eğer bunu aldıktan sonra öğe ile memnun değilseniz lütfen bize ulaşın. Tüm e-postaları BİR iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta gönderdi lütfen tekrar lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz. Ciddi Alıcı Sadece! Ancak bütün şartları kabul ediyorsanız teklif lütfen.

  • Öğe Türü: İç Aydınlatma
  • Model Adı: T10 5-SMD
  • Watt: 1.2-2.5W/bulb
  • Renk Sıcaklığı: 5000K
  • Ağırlık: 80g/set
  • Arabirim Tipi: 194 (W5W/) T10
  • Araç Marka/Model İçin : Chevrolet
  • Lümen: 100-150Lm/ ampul
  • Marka Adı: XİEYOU
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 8cm x 10cm (5.91in x 3.15in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.