20 + 3 adet KİMLİK Kredi Kartı ve Pasaport Alüminyum Kol Koruyucu tutucu Ücretsiz kargo Güvenli Engelleme RFID

v83656

Yeni ürün

67.90TL 48.22TL

Etiketler: kart alüminyum tutucu, kartları kimlik kartı sahibi, Kart Sahibinin, Ucuz kart alüminyum tutucu, Yüksek Kalite kartları kimlik kartı sahibi, Çin kart sahibi Tedarikçileri.

20PCS KİMLİK Kredi Kartı 3 adet Engelleme Pasaport Alüminyum Kol Koruyucu tutucu Ücretsiz kargo Güvenli RFID

Eğer 10kpcs aşağıda miktar, sadece referans için konu resmi (ürün etiketi olmadan boş. Eğer 10kpcs yukarıdaki büyük miktar satın almak istiyorsanız bizi özelleştirilmiş baskı etiket göndermek için hoş geldiniz. Anlayışın için teşekkür ederim.)

Kartları korumak için nasıl? Kredi kartları ve banka kartları, RFID çipleri gibi kart numarası, son kullanma tarihleri, isimleri, adresleri, doğum günleri gibi en hassas bilgilere ve daha fazla tutun. Hırsızlar tarayıcılar online veya sağ cüzdanınızı üzerinden bilgi çalmak için kendi inşa satın alabilirsiniz. Hırsızlar ve bu RFID ile yetkisiz işlemlerinden Kredi Kartı Kollu Engelleyerek kişisel bilgilerinizi korur. Bilgilerinizi bilmenin keyfini barışı en çok kredi kartı ve kimlik uyum sağlayan bu eşsiz ürün ile güvende. Aile ve arkadaşlar için çok düşünceli bir hediye olur.

(RFID) özellikleri Radyo frekansı ile tanımlama elektromanyetik dalgalar yoluyla bir terminal ve bir nesne için tanımlama amacına bağlı elektronik bir etiket arasındaki veri alışverişi için iletişim kullanan bir teknoloji ve RFID izleme kollu-cüzdan, çanta ya da kart içine kolaylığı Nötr renkli ve göze çarpmayan tasarım, su geçirmez, delinme ve yırtılma ile tutucu Şık Gümüş tasarım slaytlar cebe-dayanıklı, kredi kartları, Banka Kartları, metro kartları, sürücü belgesi, Amerikan vatandaşı yeşil kart, vb tutabilir elektronik almak önlemek.

Belirtimi

1. Boyutu: 6.3* 9.1 cm kart koruyucu, 10.5*13.5 pasaport koruyucu.

2. Malzeme: Alüminyum Folyo.

3. S miktar: 20 kart koruyucu. 3 pasaport koruyucuları.

4. Fonksiyon: hırsızlar gizliliğinizi Korumak.

Pasaport Koruyucu Tutucu Engelleyici için RFID Engelleme Kollu kimliğinizi US$ 1480.00 /çok Güvenli

adet / lot

RFID Kollu Engelleme KİMLİK Kartı Koruyucusu Kredi Kartı engelleyici kol 1000pcs/lot, US$ 0.00 /sürü RFID

adet / lot

  • Öğe Türü: Takı Ambalaj Ve Ekran
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 2cm x 2cm (3.94in x 0.79in x 0.79in)
  • Ünite Tipi: (23 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.