Ücretsiz Kargo El-30X90 Tuval Duvar Sanat Resim Oturma Odası Ev Dekorasyonu Gri Uçak İniş Modern yağlı boya Resim

v83670

Yeni ürün

274.35TL 170.10TL

Etiketler: dünya resimleri, bouguereau boyama, şarap şişesi resim, Dünyanın en ucuz resimleri, Yüksek Kaliteli resim bouguereau, Şarap şişeleri Çin resim Tedarikçiler.

Değerli müşterimiz, dükkanıma Hoşgeldiniz ! Ürünlerimizi seçtiğiniz için çok mutlu ve deposuna.Mutlu alışveriş vakit geçirirsiniz umarım! Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bana bildirin. Hizmetiniz için yürekten istiyorum.Teşekkür ederim !

.Ürün Detayları....................................................................

Ürün Açıklaması: Ücretsiz Kargo 100% El-30X90 Odası Ev Dekorasyonu Oturma Tuval Duvar Sanat Resim Modern Yağlıboya Uçak İniş Gri Boyalı.

Boyut seçin

(1inch=2.5 cm)

(30x90cm) 12x36inch,

(50x150cm) veya 20x60inch,

Her tarafı ekstra Gergin ve çerçeveli için 2inch (5 cm) Ekleyin.

Eğer daha fazla boyutu daha fazla resim istiyorsanız ,pls bana ulaşın .

Çerçeveli/Gerilmiş

Hiçbir çerçeve,sadece tuval . Pahalı nakliye maliyeti nedeniyle,paketin sadece yağlı boya vardır. İç çerçeve ve nakliye maliyeti $100$30.

Eğer çerçeve ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın. Rulo Ambalaj nakliye

Garanti

% 100 el yapımı profesyonel sanatçı tarafından tuval üzerine yüksek kaliteli akrilik resim çizdi

Not Her bir parçası özel olarak yapılmıştır. Gerçek resim ürün görüntüden biraz farklı olabilir.

Fabrikamız DaFen Shenzhen city,GuangDong,Çin bulunmaktadır.Yağlı boya,üretmek ve tradining konusunda uzmanlaşmış bir firmayız.

Çok büyük Profesyonel sanatçılara sahibiz, bizim sanatçı tarafından oluşturulan sanat bu benzersiz ve zarif bir parça ile yaşam tarzınızı yeniden tanımlamak.

yüksek kaliteli resim sunmak ve en iyi satış sonrası hizmet amacımız.

Resim boyutları gümrük ve gümrük de kullanılabilir.Özel resimler için fiyatları resim boyutunu ve resimlerin karmaşıklığına bağlıdır. Bu yüzden resimleri sonra biz senin için Alıntı bize posta lütfen.Sanatçılar bizim gibi insanların ortadan kaldırılması veya eklenebilir gibi isteğiniz gibi resimleri değiştirebilirsiniz. Giyim, saç ve göz rengi ve arka plan değiştirilebilir. Bir resim yapmak için iki fotoğraf birleştirebilirsiniz bile. Lütfen sipariş üzerinde değişiklik istekleri koymak.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

100% el yağlı boya satış mağazamızda renk paleti pigment farklı resimler çizilmiş, yani renk sapması olacak, her türlü görüntü hakim ,müşteri siparişleri alıcılar dikkatli satın herhangi bir renk için tamamen kabul edilemez emtia Lütfen farklı set belirli bir renk ( monitör marka, parlaklık, kontrast ayarı ) var unutmayın. bireysel biraz farklı boyut ve farklı şekilde ilişki ve sunum detayları resim , tür hakim, garanti kapsamında değil, burada ifadeyi Fark olduğunu lütfen.

************************************************************************************************************************

Nakliye: 1. Madde doğrulanmış bir ödeme aldıktan sonra 2-7 gün içinde sevk edilecektir. 2. Tüm öğeler Çin post hava veya ePacket sevk edilir. 3. Sevk zaman normalde gelmesi için 10-35 iş günü sürmektedir. Ödeme: 1. Lütfen teslimat adresi doğru olduğundan emin olun. Sadece sevkiyat için ödeme listelendiği Adres takip edeceğiz. 2. Güvenli nedenlerle, e-posta yoluyla Adres değiştirme hakkına sahip değiliz. Sağlanan teslimat adresi için hiçbir sorumluluk var. Geribildirim ve bize Ulaşın: 1. Eğer herhangi bir nedenle bu işlem ile memnun değilseniz, nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Bize sorunu çözmek için elimizden geleni için çok teşekkür Ederim bir şans verin lütfen. 2.Eğer memnun değilseniz,pls bize positve bir geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.Teşekkür ederim! Reture politikası : Öğeleri değişim veya tam iade için mal aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde iade edilebilir. 30 günlük süre sonra herhangi bir satın alma sorumlu değiliz. Dönüş (yani, almak yanlış madde) hatamız sonucu olmadığı sürece iade nakliye alıcı tarafından karşılanır. Eğer bir değişim isteniyorsa size geri nakliye yedek ödeyeceğiz. Negatif geri bildirim hiçbir şeyi çözmüyor. Siparişiniz ile ilgili bir sorun varsa lütfen bize ulaşın. Senin için her zaman çalışmaya hazırız .

Satın alma eğlenceli umut!

Çok teşekkür ederim!

  • Model Numarası: HY141309
  • Stil: Modern
  • Marka Adı: Mintura
  • Teknikleri: El Boyalı
  • Destek Üssü: Tuval
  • Kaligrafi ve resim türü: Tuval Boyama
  • Çerçeve: No
  • Şekil: Dikdörtgen
  • Yazın: Yağlı Boya Tablolar
  • Çerçeve modu: Çerçevesiz
  • Orijinal: No
  • Orta: Akrilik
  • Boyutu (İnç): 12x36İnch, 20x60İnch
  • Konular: Natürmort
  • Form: Tek
  • Malzeme: Tuval
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 60cm x 10cm x 10cm (23.62in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.