4 mm 62 Datyson Sıcak Geniş Açı-Derece mercekten 1.25" (31.7 mm Tamamen Astronomik Teleskop Ücretsiz Kargo için Kaplamalı

v83832

Yeni ürün

118.24TL 76.89TL

Etiketler: lens geniş açı, Açılı lens, lens geniş, Ucuz lens geniş açı, Yüksek Kaliteli açılı lens, Çin lens geniş Tedarikçiler.

4 mm 62 sıcak Geniş Açı-Derece mercekten 1.25" (31.7 mm Tamamen Astronomik Teleskop Ücretsiz Kargo için Kaplamalı

Not:sonra ödersin . 4 mm göndereceğiz.

Boyuttan şikayet geribildirim accepte yok.Teşekkürler !

Belirtimi

Marka: Datyson

Seçmek için odak uzaklığı: 4 mm (üç boyut)

Geniş açı 62 derece

Boyutu: standart 1.25 inç /31.7 mm teleskop mercek, ortak arayüz

Kaplama: tam kaplamalı HD

Orijinal Datyson yüksek güç mercek, uygun 1.25 inç /31.7 mm astronomik teleskop

1X 4 mm Oküler

Genellikle ödeme makbuzu 3 iş günü içinde sevkiyat düzenliyoruz. Takip numarası alıcıya teslim edildiği anda gönderilecektir.

Alipay burada kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.Eğer 3 gün içinde ödeme yapamıyorsanız, ama yine de ödemek için, bana lütfen bir şeyler yapabiliriz niyetinde.

1.Ürün gördüğünüz her şeyi alacaksınız,yardım,lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin,biz en iyi hizmeti,Şey, seni en iyi şekilde yardım etmek bizim vereceğimiz resim olarak %100 aynıdır.

2.Malların ambalaj güvenlik, eğer kırık veya hasarlı ürün alırsanız, size mal teslim ücretsiz ederiz,Sizin memnuniyetiniz bizim peşinde olduğunu.

3.Eğer hatalarımız varsa, var kusurları veya sipariş ürünleri ürün alırsınız, lütfen bize hata, teslimat için para veya ücretsiz iade edeceğiz teyit resimleri verelim.

4.Farklı ülke, farklı gümrük kuralları var,Eğer alıcı herhangi bir gümrük vergisi talep ederse,vergi alıcının sorumluluğundadır.

5.Eğer ben vergi ödemek ve paketi verdi istemez ise,hiçbir zaman herhangi bir para iadesi ve iade kargo bedeli alıcıya aittir.

Sizin memnuniyetiniz hedefimizdir.Emin bir negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunu çözmek için elimizden negatif veya Nötr geribildirim vermek çok ciddi bir tutum ve yapıyoruz.Öğeler bizim gibi umut ve alışveriş keyfini ve aynı zamanda bize olumlu bir geribildirim bırakabilirsiniz umuyoruz.Teşekkür ederim.

  • Model Numarası: 4 mm
  • Yazın: Dürbünü
  • Marka Adı: Datyson
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 13cm x 9cm x 7cm (5.12in x 3.54in x 2.76in)

İlgili ürünler

Trending.