304 paslanmaz çelik tek elbise çanta kap havlu mutfak banyo ev dekore duvar kanca kanca

v83886

Yeni ürün

41.15TL 39.09TL

Etiketler: dekoratif duvar kanca, havlu kanca, duvar kanca, Ucuz dekoratif duvar kanca, Yüksek Kaliteli havlu kanca, Çin duvar kanca Tedarikçiler.

Ürün no.:MJCW11

Malzeme :304 paslanmaz çelik

Finishinhg: Parlak

Garanti:10 yıl

Kanca Yüksekliği:34 mm

Taban Uzunluğu:60 mm

Taban genişliği:46mm

Fotoğraf Gösterisi:

Şimdi Alipay /PayPal/ Batı Birliği/ TT /HSBC kabul Ödeme: şartları; Alipay tercih etti. Tüm kredi kartları güvenli ödeme ile kabul edilir. Ödeme 3 gün içinde İhale sonunda bekleniyor. Bu maddenin en kısa sürede size ulaştırıyoruz.

Teslimat şartları: Çin yazılan havayolu , teslimat için nakliye genellikle öğeleri 15-25 gün üzerinden en öğeleri gemi.

UPS/ FEDEX/DHL/EMS 5-10days olduğunu

Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, 30 iş günü kadar sürer olabilir. Halkımızın her zaman malın transit zaman güncel 24 saat içinde sorular ve sorular ve cevap verecektir. Temizlenir ödeme sonra 3-7 iş günü içinde öğeleri gemi olacak öğeleri dünya çapında gemi. Alıcı öğe, zarar görmüşse, lütfen bunu kabul edin ve derhal bize teslim olduğunda öğeyi kontrol etmeli, gerekirse yeni bir tane göndereceğiz, çok makbule geçti. Uzak bölgeleri için ekstra nakliye maliyeti sadece Çin'de gümrük muayene için ücret usd 20 -45 olacak. Tüm tırnak o ülkeye gümrükten sorumlu ve yerel gümrük, vergi ve diğer ücretler ile İlgili ücretleri dahil değildir, lütfen ülke gümrük memuruna başvurun

Garanti ve Garanti: ürün teslim edildikten sonra 7 iş günü içerisinde kusurlu öğe 2 yıl üretim garanti Değişimi ile birlikte Geliyor. Nakliye hasarı olan ürün teslim edildi 5 iş günü içerisinde rapor edilmelidir.

Geribildirim: elimizden geldiğince öğeleri açıklar. Eğer bir şey kaçırmış varsa, lütfen bize bildirin. Eğer ürün memnun değilseniz, çok yakında hallederiz geribildirim ayrılmadan önce bana e-mail atın. Uluslararası Alıcılar Not: İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye maliyeti dahil değildir. Eğer herhangi bir sorunuz Varsa,bizimle temas kurmaktan olun BİZE ulaşın,sorularınıza en kısa sürede cevap verecektir. E-posta yoluyla sorunun cevabı, lütfen Uluslararası Alıcılar İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye maliyeti dahil değildir Not: Lütfen cevapları için e-postanızı kontrol edeceğiz.

Diğer Politikalar:

Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir. Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta gönderdi lütfen tekrar lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz. Ciddi Alıcı Sadece! Ancak bütün şartları kabul ediyorsanız teklif lütfen.

SSS:

S: Nasıl benim satın alma için ödeme yaparım? A: aşağıdaki ödeme yöntemleri: kredi kartı, para booker; T/T; western union kabul ediyoruz.

Q: Ne kadar benim ülkeme gemi için maliyeti nedir? : Paketi en az 2 Kg Birleşik Devletler; Birleşik Krallık; Avustralya; Brezilya; Kanada, İtalya, Türkiye, İspanya; Malezya, Fransa, Rusya, İsveç, Yeni Zelanda, Norveç, İsviçre, Japonya, Tayland; İrlanda, İsrail, Belçika, Polonya, Güney Kore, Avusturya; Almanya; Danimarka; Singapur aşağıdaki gibi: 26 ülke için ücretsiz nakliye Çin Post Havayolu ile sevk edilecektir. Kg 2 diğer ülkeler ve paket üzerinde, alıcılar tüm nakliye maliyeti göze sahip.

S: öğe için herhangi bir takip Numarası Var mı? Bir: Evet, Takip Numarası ile her sipariş gemi ve ilgili web sitesinde gönderi durumunu görüntüleyebilirsiniz.

S: Bu ürün perakende paketi ile mi geliyor? Bir: her Ürün Açıklaması ambalaj detay bildirilmiş, kontrol, lütfen var!

S:bir satıcı olduğumu, ürünün kaç adet satın almak istiyorum, ne toptan fiyatı nedir? A: Merhaba, soruşturma için teşekkürler, eğer büyük miktarda satın almak için, lütfen bize e-posta göndermek isterseniz, en iyi fiyat veririm, teşekkür ederiz!

  • Stil: Avrupa
  • Model Numarası: MJCW11
  • Kanca sayısı : 1-3
  • Yapıştırma Yöntemi: Tırnak
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Marka Adı: Letspace
  • Yazın: Robe Kancalar
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.