Ücretsiz Kargo 12 SANAYİ 12pcs Adaptör ve atkuyruklu Sonlandırma Kutusu Fiber eve kadar fiber Optik Kutusu, Fiber Optik Dağıtım Kutusu Çekirdek

v83890

Yeni ürün

342.94TL

Etiketler: kutu etkisi, Kutusu, kutu fitness, Ucuz kutu etkisi, Yüksek Kaliteli Kutusu, Çin kutusu fitness Tedarikçiler.

Ücretsiz Kargo 12 SANAYİ 12pcs Adaptör ve atkuyruklu Sonlandırma Kutusu Fiber eve kadar fiber Optik Kutusu, Fiber Optik Dağıtım Kutusu Çekirdek

Malzeme yüksek kalite plastik mühendislik özellikleri ve iç mekan,dış mekan için de kullanılabilir. Sağlam ve güvenilir yapı. Duvara monte-monte ve direk için geçerlidir. Fiber Kablolar hem kutusunun altındaki giriş yapabilirsiniz. 2 adet 1 x 8 splitter modülleri veya 1 Adet 1×16 splitter modülleri destekler. Hızlı bağlayıcı ve eve kadar fiber kablo ile uyumlu. Canlı kablo için bağlantı kesme işlevi karşılamak için kullanılabilir.

≥ 85%(+30°C)çevre Koşulları Çalışma sıcaklığı: -20°C~+55°C Bağıl Nem:

Uygulama Açık ortam,İKAZ Duvara monte; kutup mount Kapsamlı bir bilgisayar ağ Mühendisliği. (3 G) Ev İçin akıllı Bina Kablolama Fiber Konut Akıllı Ağ Sistemi. Kampüs Ağı, Kurumsal Ağ. Şartname Bu tür 12pcs sc adaptör and12 çekirdek 12pcs adaptör ve 12 çekirdekli at kuyruklu Boyutu ile tütün Ürün:12 çekirdek fiber optik dağıtım kutusu*180 220*renkli:62mm Ağırlık:2Kg Yardımcıları:tüp kollu ,genişleme boru,şerit daraltma 12 adet,ve kol içerir

( Ürün kulak bağlantı yok , sadece gösterilen )çapa kulak resim

ÖDEME

1. Emanet, en iyi şekilde doğrudan online ödeme Western Union ve T/T ile ödeme kabul edemeyiz,kendinizi seçebilirsiniz. Eğer diğer ödeme koşulları kullanmak istiyorsanız, lütfen siparişten önce bize bildirin.

2. Tam ödeme 7 GÜN içinde sipariş sonra yapılmalıdır, ya da sırasını geçersiz veya sistem tarafından iptal edilecektir.

3. Alıcı bilgileri doldururken kişi gibi tüm detaylı bilgileri, adresi, Posta Kodu ve telefon numarası tamamladınız emin olun.

GÖNDERİ

1. Tam ödeme onaylandıktan sonra 5 iş günü içinde mal göndereceğiz.

2. Aşağıdaki gibi uluslararası nakliye hizmetleri sağlayabiliriz:

Çin Post Air Mail, Hong Kong Post Air Mail, EMS, TNT, DHL, UPS, Fedex. Varsayılan yol, Çin sonrası hava posta ve HK sonrası hava posta ile.

3. Alıcı insurrance, böyle bir kaza, gecikme ya da diğer konularda olduğu gibi servis nakliye kaynaklanan sorunlar ve hasarlardan sorumludur. Ayrıca, herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz, bu suçlamaları madde fiyat ve nakliye maliyeti dahil değildir.

GARANTİ VE GARANTİ

1. Tüm mal muayene ve sevkiyat öncesi test edilir. eğer mallar ile tatmin değilseniz, 7 GÜN içinde öğeleri alabilirsiniz ve 24 saat içinde öğeleri aldıktan sonra bizimle irtibata geçiniz.

2. Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez ve müşteriye geri dönen ve reshipping tüm ücretler için sorumlu olmalıdır.

3. Tüm iade öğeler orijinal koşullarında, kutusu ve aksesuarları dahil olmalıdır. İnsan kusurları garanti edilmez, böyle kırık, çizik ve benzeri gibi.

4. Geri gönderdiğinizde herhangi bir öğe için, EMS veya yerel yazınızı lütfen

Geri bildirim

1. Alıcının erken onay çok öğeleri aldıktan sonra takdir edilecektir.

2. Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Son derece hayati önemi sadece 1 dakika sürecek, ancak bu 1 dakika bizim için vardır.

3. Herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Seninle herhangi bir sorunları çözmek için çalışacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

  • Boyutu: 22*18*6.2
  • adaptör: 12 adet sc adaptör
  • Marka Adı: TRENSBATTER
  • Yazın: Duvara Monte
  • Ağırlık: 2kg
  • Model Numarası: HH-1
  • Model: 12 Çekirdekli Fiber adaptörü ve pigtail ile Terminal Kutusu Optik
  • Tütün: 12 çekirdekli pigtail renkli
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 30cm x 25cm x 10cm (11.81in x 9.84in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 2.0kg (4.41lb.)

İlgili ürünler

Trending.