20pcs Paslanmaz Çelik Çatal Meyve Çatal Korozyona Dayanıklı Uygun Temizleme Restoran Kafeterya Eve Tatlı Çatal -FF

v83920

Yeni ürün

119.34TL 65.64TL

Etiketler: Meyve Çatal, Paslanmaz Çelik Meyve Çatal, çatal bıçak çatal, Ucuz meyve çatalı, Yüksek Kalite paslanmaz çelik meyve çatal, Çin çatal çatal Tedarikçiler.

20pcs Paslanmaz Çelik Çatal Meyve Çatal Dayanıklı Uygun Temizleme Restoran Kafeterya Eve Tatlı Çatal-Korozyon

Paket içeriği: 20 x Meyve Çatal

Uyumlu: Meyve/Pasta

Açıklama:

Miktar: 20pcs

% 100 Yeni Marka

Malzeme: 410 Paslanmaz Çelik

Renk: Gümüş

Boyut: 12.3 cm uzunluğunda , 2 mm kalınlığında

Ağırlık: yaklaşık her adet 10 g

Ödeme Açıklama

1.Ödeme Yöntemi EMANET, Alipay, Kredi Kartı,T/T, Western Union ve Moneybooks Kabul etti.

2.Paket üzerinde üretim tarifeleri önlemek için daha düşük bir değer yazacağız. Her ülkenin farklı tarifeler politikası vardır. Herhangi bir satış vergi ve taşıma ücreti yok. Herhangi bir olayda, vergisi (KDV)/İthalat Vergilerinin ya da teslim işlem herhangi bir eşdeğer doğar sorumlu değiliz . Lütfen yerel özel mevzuatı kontrol ve satın alma önce yerel gümrük departmanı Web sitesini ziyaret edin.

Nakliye

1.Sadece(Alipay) ESCROW tarafından verilen teyit adrese gönderiyoruz. Ödeme yapmadan önce, güvenli nakliye için(Alipay) ESCROW adres ve telefon numarası Adres notlarınızı emin olun.

2.Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışacağız. Ama bazen uluslararası teslimat çok Kurye Şirketi ve yerel gümrük/görevleri bağlıdır. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

3.Kayıtlı Siparişler (Varsayılan) Çin Post Posta,EMS,DHL ve FEDİX vb ile(Express ekstra ücret ödemeniz gerekir) sevk edilecektir.

4.Ekspres teslimat, örneğin EMS, DHL ya da FEDİX olarak almak için ekstra kargo bedeli ödeyebilirsiniz. Sadece sipariş almak, gerekirse lütfen bize ulaşın 3-7 iş günü sürer.

Dönüş

1.Eğer öğe iyi çalışabilir, lütfen iki kere öğe kusurlu olduğunu teyit etmek ve en kısa sürede Müşteri Hizmetleri temsilcimizle irtibata kontrol, Ayrıntılı Sorun bize bildirin , size en iyi hizmeti sunmaya yapacağız.

2.Eğer olarak tarif yanlış, bozuk, hatalı, ya da bir öğe satın aldıysanız değil, bizim maliyet kısmi/tam iadesi veya Değiştirme için bize ulaşın.

3.Öğeyi döndürmek için,paketi aldıktan sonra 30 gün içinde bize ulaşın istiyorsanız .İade ürünler de kutu, ambalaj ve diğer aksesuarları da dahil olmak üzere orijinal durumuna: olmalıdır. Müşteri hata sonucu verir iadesi gerçek nakliye ücreti indirimi yapılır.

4.Kredi geri ödeme için Tüm OLMAYAN Satıcı Hata verirse iade nakliye ücreti ödemek gerekir . (E. g. yanlış boyutta veya yanlış madde) getirdin.

5.Madde sabotaj yaptı adam DEĞİL-emin olun. Eğer kırık varsa , lütfen nakliye ve taşıma ücreti iade edilmeyecektir UNUTMAYIN, tüm nakliye ücreti alıcı tarafından madde DOA sürece ödenmesi gereken döner.

6.İade madde önce lütfen bize ulaşın, size hemen dönüş adresini sunacağız.

Geri bildirim

1.% 100 müşteri memnuniyetini garanti ediyoruz.

2.Soru sor cevap vereceğiz. (Normalde 24-48 saat içinde!)

3.İlk herhangi bir Olumsuz yorum bırakarak veya uyuşmazlık artırmadan önce lütfen bizimle irtibata geçiniz. En iyi tatmin olursun bir şekilde sorunu çözmek için çalışacağız !

  • Üretim: Meyve Çatal
  • Özellik: Dolu,Çevre Dostu
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Marka Adı: BİNGONE
  • Sertifika: AET,CE / AB,CIQ
  • Model Numarası: AİA00377F
  • Sofra Türü: Çatal
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: (20 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)

İlgili ürünler

Trending.