Kapı Kilidi Erişim Kontrol sistemi M6 modeli için Plastik ABS yangına dayanıklı Beyaz Bas Kapı açma Çıkış Düğmesi Anahtarı

v84109

Yeni ürün

38.96TL 33.47TL

Etiketler: geçiş arabası, Düğme Hücre, düğme kol düğmesi, Ucuz anahtar arabası, Yüksek Kalite düğme hücre, Çin düğmesi kol düğmesi Tedarikçileri.

Hakkındaki Görüşleriniz

1. Sizlerin memnuniyeti için kararlıyız. Olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı derecelendirme çok takdir edilecektir.

2. Eğer herhangi bir şekilde memnun değilseniz, bize uygun bir çözüm sunmak için bir fırsat verin. Teşekkürler!

Yaklaşık 1 Değeri. Olmadan ya da daha az vergi sipariş almasını sağlamak amacıyla, daha düşük bir değer ile "HEDİYE" olarak ilan edeceğiz.

2. Değeri ödenen toplam fiyatı ya da piyasa değeri yansıtmamaktadır ve farklı tarife kuralları olan ülkeler için geçerli olmayabilir.

3. Eğer daha düşük bir değer beyan etmek gibi, bize ulaşın ya da sırayla lütfen mesaj bırakmak istemiyorsan.

Garanti Hakkında

1. Orijinal satın alma tarihinden itibaren bir yıl garanti veriyoruz.

2. Garanti alıcı kaynaklanan, yanlış kullanım, yangın vb gibi kusurları kapsamaz.

Yaklaşık 1 Kargo. SADECE adres Alixpress için gemi. Adresinizi Hoş emin olun lütfen ödeme yapmadan önce teslimat adresi ile eşleşiyor. 2. Hızlı ve doğru paketiniz teslim için, lütfen ödeme yaptığınız zaman bize gerçek telefon numaranızı ve posta kodu Sol, takdir edin! 3. Vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin. 4. Eğer adresiniz DHL / FEDEX hızlı kargo uzak alandır ve DHL/FEDEX kargo istiyorsanız, o zaman uzak bir yerde maliyeti için ekstra 38USD ödemek gerekiyor. Bize Ulaşın

1. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, Ticaret Müdürü ile mesaj gönderin. Tüm mesajı 24 saat içinde Pazartesi ve cumartesi günleri arasında cevap verilecektir.

2. Herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim veya açılması tartışmaları ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, size herhangi bir sorunları çözmek için çalışacağız.

  • Öğe Türü: Çıkış Butonu
  • Boyutu: 86*86*9mm
  • Model Numarası: Erişim kontrolü için M6 Çıkış Butonu
  • Marka Adı: OBO ELLER
  • Uygulama: Otel,ofis,Daire,villa vb.
  • Paket Ağırlık: 0.12kg (0.26lb.)
  • Paket Boyutu: 86cm x 86cm x 2cm (33.86in x 33.86in x 0.79in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.