450pcs Payet Geyik Yıldız Kar Noel Ağacı Masa Konfeti Saçar Sparkle Dekor Partyware Dekoratif Noel Dekorasyon

v84119

Yeni ürün

10.22TL 7.68TL

Etiketler: dekoratif dekoratif, dekorasyon Noel ağacı, dekorasyon konfeti, Ucuz dekoratif dekoratif, Yüksek Kaliteli dekorasyon Noel ağacı, Çin dekorasyon konfeti Tedarikçiler.

Kağıt konfeti

Konfeti bir AŞK ilanı olan temel ve o (tablonun boyutuna bağlı olarak)2 / 3 tablo kapsama için yeterli bir istisna , bir parti

Bu muhteşem konfeti daha fazla kart ve hediye sarar, masa süsleme, parti davetiyeleri için kullanılabilir ve

ağırlık:approx15g

miktar:450pcs

Not:

*Manuel ölçüm,2mm hata izin ver lütfen.

*Maddenin gerçek rengini örneğin monitör ve ışık parlaklığı parlaklık gibi pek çok faktör neden web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

shippment

Bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 3-5 gün içinde öğeleri göndereceğiz.

Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

1.İnternet üzerinden satın almak için zor olduğunun farkındayız

ve gerçekten satın alma ile mutlu olmanı istiyoruz .yanlış anlaşılmayı önlemek için ,

Şimdi al" ya da teklif için basın "daha önce herhangi bir sorunuz varsa bize ilk irtibata geçiniz.

2. Eğer madde aldıktan sonra herhangi bir sorun bulursanız,3 gün içinde arızalı fotoğrafları ile bizimle irtibata geçiniz ,sizin için en iyisini soru çözmek yapacağız .othervise herhangi bir iade veya iade kabul etmiyoruz.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

3. Eğer bizim hatamız ise iade veya İade kabul ediyoruz, ancak öğeyi satın aldıktan sonra 3 gün içinde başlamalı,tüm iade öğeler orijinal durumda olmalıdır

iade politikası

Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

warrenty ve bakım

1 aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz. Alıcı ürünü aldıktan itibaren 15 gün içinde değiştirilmesi için isteyebilir. Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır.

Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlamak. Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır. Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı da değiştirilecek parçaların masrafları ödemek gerekir.

Öğeleri dönmeden önce, bizim dönüş adresi ve lojistik yöntemi onaylamak lütfen. Sonra lojistik şirket için öğeleri ver, bize takip numarası gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, en kısa zamanda onları tamir veya değişim olacaktır.

geri bildirim

Çeviri tamamlandıktan sonra size olumlu bir geri bildirim vereceğiz , eğer varsa bize de aynı şeyi etsen olacak?re ürün ve hizmetlerimizden memnun.

Lütfen?doğrudan temas olmadan bize nötr veya negatif geribildirim

Tekrar teşekkürler bizim mağaza ziyaret ettiğiniz için, keyifli bir alışveriş diliyoruz!

  • Boyutu: new tree
  • Şekil: Ağaç
  • Marka Adı: TİANZHİYUAN
  • Malzeme: PVC
  • Model Numarası: XH800PCH
  • Ağırlık: Bilinmiyor
  • Ürün Sınıflandırma: Konfeti
  • Fırsat: düğün doğum günü partisi yılbaşı
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Ünite Tipi: çok (15 Gram/lot)
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.