10 adet/Lot 1 Reap7050j 66*25 mm ABS pin Kart Sahipleri KİMLİK etiketi rozet tutucu pin rozetler adı çalışan kartı

v84165

Yeni ürün

67.22TL

Etiketler: Rozet Tutucu, adı rozet tutucu, rozet kimlik kartı sahibi, Ucuz rozet tutucu, Yüksek Kalite adı rozet tutucu, Çin rozet kimlik kartı sahibi, Tedarikçiler.

Nakliye

Biz dünya çapında gemi.

Ürün tam ödeme aldıktan sonra 48 saat içinde sevk edilecektir.

Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir. İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

Garanti ürününüz açıklananlardan başka bir durumda alınırsa, acil bir çözüm için lütfen bizimle irtibata geçiniz. 7 iş günü sonrası ürün içinde kusurlu maddenin değişimi teslim edilir. Nakliye hasarı olan ürün teslim edildi 5 iş günü içerisinde rapor edilmelidir.

Eğer herhangi bir soru veya endişeniz Varsa, bize C ontact, lütfen Müşteri destek ekibimizle irtibata geçmekten çekinmeyin. E-postalar Pazartesi gününden Pazar gününe kadar cevap verilmektedir. Mesajınıza cevap için 24 saat izin verin. İlk düşük reyting veya olumsuz yorum ayrılmadan önce bize lütfen.

  • Yazın: Rozet Tutucu
  • Marka Adı: Biçmek
  • Model Numarası: 7050j
  • Paket Boyutu: 26cm x 16cm x 4cm (10.24in x 6.30in x 1.57in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.