300W max 350W bistratal 5 bıçak Dikey Düşük başlangıç hızı 1.3 m/s, PROKSİMA, Rüzgar Jeneratörü Rüzgar, rüzgar güneş hibrid sistemi

v84166

Yeni ürün

1 906.72TL

Etiketler: dikey Rüzgar jeneratörü, Rüzgar jeneratörü, dikey rüzgar, Ucuz dikey Rüzgar jeneratörü, Yüksek Kaliteli Rüzgar jeneratörü, Çin dikey rüzgar Tedarikçiler.

300W max 350W bistratal 5 bıçak Dikey Düşük başlangıç hızı 1.3 m/s, PROKSİMA, Rüzgar Jeneratörü Rüzgar, rüzgar güneş hibrid sistemi

ALICI DİKKAT:

1. Eğer rüzgar türbini yüksek verim bekliyorsanız, Yatay bizim için dön lütfen Rüzgar türbini Eksen unutmayın. Eff gibi. bu İ VAWT daha yüksek olacaktır. Ama VAWT daha güvenli ve çok düşük puan döndürmek gibi,

rüzgar hızı ve alt süpürüldü alanı başlatın. Lütfen düşünün lütfen.

2. Eğer hala VAWT tercih ediyorsanız, güneş paneli ile bağlayabilirsiniz Öner, VAWT hibrid rüzgar ve güneş sistemi için çok uygundur.

3. Nedeniyle teknik ve performans gelişimi için, her parti ürün görünümü belki de bu fotoğraf aynı tutulabilir ama göndermeden önce alıcı fark etmez. Eğer alıcı bunu kabul ederse , mağaza sipariş yapmak için dikkatli Lütfen.

VAWTs (HAWTs) rüzgar türbinleri geleneksel yatay eksen üzerinde bir çok avantaj sunuyor.

1: yönlü omni ve rüzgarı takip etmek gerekmez. Bu karmaşık bir mekanizma ve motor rotor yaw ve pitch bıçakları gerektiren değil nedeniyle çok daha güvenilir hale getirir.

2: bir VAWT şanzıman bir İ daha az yorgunluk alır. Şanzıman zemin seviyesinde kolayca erişilebilir gerektiği gibi olmalı, yerine daha az maliyetli ve daha kolaydır. Vinç ya da diğer büyük donanım sitesinde gerekli, çevre üzerindeki maliyet ve etkilerinin azaltılması anlamına gelir. Motor ve şanzıman arızaları genellikle offshore hem de İ rüzgar çiftlikleri operasyon ve bakım maliyetlerini artırır.

3: VAWTs çok yönlü olarak enerji üretmek windto izlemek gerekmez; herhangi bir iddia verimsiz çalkantılı ve fırtınalı rüzgarlar yararlanmak için VAWT yeteneği ile iptal etti zaten. Böyle rüzgarlar HAWTs tarafından hasat edilir, ve aslında neden HAWTs için yorgunluk hızlandırdı.

4: (4Navitas) VAWTs vida kazık bir vakıf kullanın, yükleme karbon maliyeti de yükleme sırasında beton yol taşıma azalma gibi büyük bir azalma sağlıyor. Tam hayatlarının sonunda geri dönüştürülebilir.

5: Darrieus tipi VAWT kanatları sabit bir akor var ve çok daha karmaşık bir şekil ve yapıya sahip olan bir çok taş bıçakları, daha üretimi daha kolay.

6: VAWTs daha yakından rüzgar çiftlikleri şeklinde, arazi birimi başına üretilen güç arttırır.

7: VAWTs mevcut HAWTs aşağıda bir rüzgar çiftliği kurulabilir; bu mevcut çiftlik (güç çıkışı) verimliliğini artıracak.

Caltech araştırma da VAWTs kullanarak özenle tasarlanmış bir rüzgar çiftliğinin çıkış gücü aynı büyüklükteki İ bir rüzgar çiftliğinin on katı olabileceğini gösterdi.

Yeni güneş hibrid sokak ışık sistemi rüzgar!

Dikey rüzgar türbini sokak ışık sistemi özellikleri:

1. Güvenli Tasarım

Dikey bıçak tasarımı, Entegre kalıplama, böylece uçan, yüksek güvenlik artan bir bıçak riski yoktur.katsayısı

2. 360 Derece Rüzgar Mevcut

Dikey rüzgar türbini rüzgar izlemek için gerekmez. Yani her yönden rüzgar ve rüzgar hızı adapte olabilir. Rüzgar kullanarak verimliliği daha yüksektir.

3. Süper Sessiz

Dikey rüzgar türbini, yatay rüzgar türbini daha sessiz. Sessizce iplik, dikey ev kullanımı için uygundur.

4. Güzel Tasarım

Dikey rüzgar türbini güzel eğrisi ile tasarlanmıştır. Yol veya çatı süslemek için uygundur.

5. Geniş Uygulama

Çok daha az sınırlama rüzgar türbini dikey yükleme için. Uzun bıçaklar olmadan, dikey rüzgar türbini kolayca ortam her türlü adapte olabilir. Sokak lambaları için uygundur.

150 W 250 W 350W VA100-D2 VA200-D2 VA300 Model-D2 Anma gücü 100 watt LED 300W Maksimum güç 1.3 m/s 1.3 m/s 2,0 m/s Anma 10 m/s 12 m/s 13/s Hayatta kalma rüzgar hızı rüzgar hızı 45m/s 45m/s 45/rüzgar hızı gerilimi 12/24 V 12/24 V 12/24 V Başlangıç Oranlı s En net ağırlık 12,5 KG 12.9 KG 13,2 KG 20 yıl bıçaklar 5 ADET Bıçak malzeme Naylon cam elyaf Jeneratör çapı 1.5 M Sayı 3 fazlı Otomatik olarak sürekli rüzgar yönünde Çalışma Sıcaklığı ayarlamak alüminyum alaşımlı Kontrol sistemi Elektromıknatıs/rüzgar tekerlek yaw Hız ayarı Döküm mıknatıslı senkron AC jeneratör Jeneratör durumda - 40°C - +80°C Tasarım ömrü Tekerlek

Bileşenleri:

MARS KAYA GÜNEŞ fotovoltaik sektöründe dünya lideri, geliştirme güneş ürünleri, üretim, pazarlama, inşaat ve hizmet sonrası profesyonel. Şimdi en profesyonel güneş ürünleri üreticisi olarak üretmek ve kendi kendine dayalı pazar yönetimi, yıllık çıkışı bizim için USD120,000,000 üzerinde büyüdü. Bizimle doğrudan temas herhangi bir soru veya talep, hoş geldiniz.

  • Anma gücü: 300 WA
  • Motor (jeneratör) : 3 fazlı daimi mıknatıs senkron AC jeneratör
  • Yazın: Rüzgar Jeneratör
  • Rüzgar hızı başlangıç: 1.3 M/S
  • bıçakları: (Naylon fiber cam)5 adet Bıçak
  • Jeneratör durum: Döküm alüminyum alaşımlı
  • Gerilim: 12V, 24V
  • Motor Yapısı: Dikey Eksen Rüzgar türbini
  • Maksimum Güç: 350W
  • Rated rüzgar hızı : 13 M/S
  • Anma gerilimi: AC 12 V veya AC 24 V (lütfen sırayla gerekir voltaj işareti)
  • Tekerlek Çapı: 1.5 m
  • Marka Adı: MARS ROCK
  • Model Numarası: VA300-D2
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 20.0kg (44.09lb.)
  • Paket Boyutu: 48cm x 61cm x 32cm (18.90in x 24.02in x 12.60in)

İlgili ürünler

Trending.