Gs33 Çekim Kullanın Avcılık için taktik Siyah Çekim Hedef (6pcs) 64x44x20mm-0180B

v84193

Yeni ürün

37.52TL 32.65TL

Etiketler: hedef çekim, hedef çekim hedef, avcılık, Ucuz çekim hedef, Çekim yüksek Kalite hedefleri, Çin avcılık için Tedarikçiler.

Alıcı Dikkat:

Eğer bir toptan fiyat için bize ulaşın bu öğeler, pls büyük miktarda istiyorsanız,Disk miktarı için daha iyi bir fiyat verebilir.

Ben post yeni kural pil ile gemiye izin değil,işbirliği son derece takdir edilecektir y çünkü paketteki pil gönderebiliriz.

Eğer herhangi bir sorunuz varsa, bize bir mesaj bırakın lütfen, sürekli kontrol edeceğiz ve en kısa sürede cevap sana.Çok ve mutlu günler!

CL33 Çekim Kullanın Avcılık için taktik Siyah Çekim Hedef (6pcs) 64x44x20mm-0180B

Askeri atış hedef (6pcs)

Boyutu : 64x44x20mm

Eğer daha fazla taktik öğeleri satın almak isterseniz, aşağıda listeleniyor tıklayabilirsiniz:

Nedeniyle nakliye Yönetmeliklerine nakliye: TÜM Lityum Piller Önce Gemiye kaldırılacaktır. Madde doğrulanmış bir ödeme aldıktan sonra 48 saat içinde sevk ve "Tamamlandı" durumu gösterilecek. Normalde İNGİLTERE,ABD,Avustralya epacket servis tarafından sevk ediyoruz.diğer ülkeler Çin Sonrası Hava Posta ile sevk edecek. (7~15working gün) Epacket hizmet; (20-40 gün), Çin Sonrası Hava Posta (zaman alıcı farklı ülkelerde gümrük zaman nedeniyle farklı olabilir). Eğer bir ülkede geçerli herhangi bir özel vergilendirme sorumlu değiliz.(Uluslararası kanallar göndeririz, vergilendirme nadiren bazı ülkelerde Bu teslim düzenleme günlerimizden hariç oldu). Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz.ama bazen uluslararası teslimat çok yerel gümrük ve posta servisi bağlıdır.eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. nakliye işlemi sırasında ortaya çıkan herhangi bir hasar ya da zarardan sorumlu olacak.

Ödeme Tüm ödeme teklif sonra bir hafta içinde tamamlanması gerekiyor. Eğer daha fazla zamana ihtiyacınız varsa, lütfen bize ödeme için muhtemel zaman söyle

8 KÖKNAR (6 30 PM EST Mon:) haftada 5 gün çalışıyoruz bize ulaşın. Doğrudan e-posta gönderin. Geri bildirim forumu bize bir mesaj bırakmak yeri

İade mal sevk edilmiş olarak orijinal açılmamış nane durumunda olmalı, bir geri ödeme için uygun olmak için, tüm ambalaj, kılavuzları ve evrak bozulmamış ve değiştirilmemiş ile sipariş verir. Öğeler 'onların blister kaldırıldı-pack' ekran ambalaj iade edilmez. Alıcı iade nakliye öder. Dönerse eğer satın memnun değilseniz ve alıcı tarafından teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde başlatılmalıdır izin verilir.

Her satın beş olmak için Çalışıyoruz-geribildirim yıldız bir puan.Lütfen ne yapabileceğimizi bilelim de bir puan beş yıldız senin! Hedefimiz %100 sipariş memnun her müşteri yapmaktır. Aldığınızda sipariş Hoş bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın. Lütfen bir öğe ile ilgili bir sorun olsaydı sadece nötr/olumsuz geribildirim bırakmayın. Eğer memnun değilseniz, lütfen geribildirim ayrılmadan önce bize bildirin. Trademanager aracılığıyla bize bir mesaj göndermek ve memnuniyetini kazanmak nasıl lütfen bize bildirin! Hoş olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı puan bizim için son derece önemli olduğunu bilin lütfen. Tesis Hoş beş yıldızlı derecelendirme sistemi de işimizi sürekli başarı için önemlidir.

  • renk: Siyah
  • Marka Adı: CANİS LATRANS
  • Boyutu: 64x44x20mm
  • Model Numarası: gs33-0180B
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 6cm x 6cm (3.94in x 2.36in x 2.36in)
  • Paket Ağırlık: 0.12kg (0.26lb.)

İlgili ürünler

Trending.