100pcs Tekli Plastik Taşıma Alışveriş çantası 20 x 30cm Gülen Gülümseme yüzü Güler

v84338

Yeni ürün

51.44TL 44.24TL

Etiketler: yüzlerine gülümseme, yüzü gülen, yüz çanta, Ucuz yüzlerine gülümseme, Yüksek Kalite yüz smiley, Çin çanta Tedarikçiler yüz.

100 Tekli Plastik Taşıma Alışveriş Torbaları, 20 x 30cm Gülen Gülümseme yüzü Güler

Güçlü yüksek yoğunluklu çanta delinme ve yırtılmalara karşı dayanıklıdır körüklü açıklama: Özelliği:. Büyük kolay taşıma için kolları. Yeniden kullanılabilir ve geri dönüştürülebilir. Yüksek Yoğunluklu plastik torbalar doğrudan kutusunun raf sistemi Belirtimi yoksa kullanılabilir:

1/100 Plastik Boyutları:20 x 30 cm / 7.87 x 10.8"(W x L) Not malzeme:plastik Renk: Beyaz Plastik çeşidi: MATRİKS Saf malzemeler ve geri dönüşümlü malzeme oranı:

1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hata izin verir. pls emin teklif önce sakıncası yok olun. 2.Nedeniyle ışık ve ekran farkı için, öğenin renk resimlerden biraz farklı olabilir. 3.Lütfen miktar 5 adet hata izin,pls emin teklif önce sakıncası yok olun. Dahil Paket : 100pcs

Ödeme Escrow kabul Ediyoruz. Ödeme ile ilgili herhangi bir soruşturma ya da ödeme hakkında ek bilgi için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Gönderi teslim edilemeyen adresi sorumlu değiliz. Yine yanlış Adres nedeniyle iade ürünler için kargo ücreti talep hakkı saklıdır. Madde 24-48 saat içerisinde (hafta sonu ve tatil hariç) net ödeme yapıldıktan sonra gönderilecektir. Varış saati: 1. 2(Normal) Hava Postası: 15-39 gün. Brezilya/Arjantin: 15-90 gün ara sıra, yerel Müşteri seviyeni nedeniyle gecikme olabilir EMS / DHL: 5-15 gün - İngiltere: 7-10 gün - Fransa / Almanya / İtalya / İspanya / Diğer Batı Avrupa - Ülke:yaklaşık 15-25 iş günü - Rusya Federasyonu:15-39 iş günü. Eğer 39 gün sonra ürün almak değil, bunu çözmek için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Ben nakliye birleştirmek sunmuyoruz. Görev ya da ülkenizin vergi sorumlu değiliz. Güven içinde dönüş 1 Yıl Garanti Teklif! Tüm öğeleri %100 Marka Yeni. Tüm öğeleri sevk önce test edilmiştir. Bunu aldıktan sonra eğer Arızalı ise 30 gün içinde maddeyi değiştirebiliriz. Döndürülen öğe İade Onay Kodu ile tüm orijinal ambalaj ve aksesuarları olmalıdır. Alıcı iade nakliye masrafları sorumludur. Yedek pul sorumlu olacağız. Geri iade madde aldıktan sonra yapılacaktır. Ürününüzü aldıktan sonra iade işlemi için 3 iş gün kadar sürebilir. TÜM ÖĞELERİ diğer perakende kutusu Olmadan dolu olacak. Senden %100 mükemmel "Beş Yıldızlı" puan kazanmak için çalışıyoruz. Yıldız puanlar bizim için çok önemli. Eğer işlem hakkında hiçbir şey eğer beklentilerinizi karşılamıyor. LÜTFEN BİZİ VE BİZE geribildirim ayrılmadan önce bazı ŞEYLERİ düzeltmek İÇİN FIRSAT verelim.

  • renk: Beyaz
  • Durumu: YENİ
  • Plastik çeşitleri: MATRİKS
  • Marka Adı: U. TECH
  • Malzeme: Plastik
  • Plastik Boyutlar: 20 x 30cm
  • Stil: Kişiselleştirilmiş Özelleştirme
  • Paket Ağırlık: 0.155kg (0.34lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.