Demir Adam Akrilik Neon Ev Çocuk Odası Panelleri Plaka İçin Sanat İşaretleri Dekoratif Işıklı Tabela LED Masaüstü Dekorasyon Plaklar

v84396

Yeni ürün

115.91TL 88.07TL

Etiketler: Plaka İşareti, Ev Dekorasyonu, ev için signes, Ucuz plaka işareti, Yüksek Kaliteli ev dekorasyonu, Çin ev Tedarikçiler için signes.

Demir Adam Akrilik Ev Çocuk Odası Panelleri Plaka 1 Masaüstü Dekorasyon Plaklar İçin Neon Sanat İşaretleri Dekoratif Işıklı Tabela LED. 4.2*3 mm kalınlığında Akrilik ABS Taban: 8.7*8.7 1 metre uzunluğunda USB hattı cm. Tabanın üst kısmında açma/kapama düğmesine basın ve ışık gibi Hafifçe kırmızı ışık için bir kez düğmesine dokunun yeşil ışık çalışması, Mavi ,Sarı,Mavi göl ,7 Renk Otomatik tekrar açmak için mor ,beyaz, hafifçe 3 kez düğmesine dokunun lütfen. USB güç kablosu ile geliyor, eve priz veya bilgisayarın USB bağlantı noktasına bağlayarak adaptör evinizde kullanabilirsiniz. 4. Enerji tasarrufu. Güç kullanma sıklığı kw geçirmek.10000hours 5 h/24 saat; LED ömrü:.Çok düşük ısı-iletken, uzun çalışma süresi,Yumuşak sıcak ışık, gözlere zarar vermez sonra sıcak olmayacak. 6.-Güç tabanı *1 Güç kablosu *1 Kullanım Kılavuzu 7 1 *usb 1 aksesuarlar: Akrilik Levha *.Akrilik levha ile çift taraflı koruyucu film, koruyucu film kapalı kullanmadan önce gözyaşı lütfen. 8.Yatak Odası, Çocuk Odası, oturma odası, bar, dükkan, kafe, restoran vb dekoratif ışık olarak ifade edilebilir. ALIŞVERİŞ İPUÇLARI TESLİM SÜRESİ Siparişler ödeme doğrulama 12-48 saat içinde işlenmiş, hafta sonu ve tatil dışında olacak. İthalat masrafları,vergiler ve masraflar alıcının sorumluluğundadır. Ancak,düşük bir değer vergileri önlemek ve temizliği yapmak yardımcı olmak için bir "hediye" olarak ilan edeceğiz. Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz. Not : Brezilya, teslim süresi 90 gün, öğeleri ülke Gümrük ulaşmak, temas etmek ve onlara acil bir deneyin, belki daha erken alırsın söz verdi. İADE POLİTİKASI Herhangi bir nedenle,eğer satın alma ile memnun değilseniz, öğeleri mal aldıktan sonra exchange veya 7 GÜN içinde geri ödeme için iade edilebilir. Orijinal durumda iade öğeler aldığımızda 1-5 iş günü içinde iade talebinizi değerlendireceğiz. Ürünü iade etmeden önce bize ulaşın,size hitap iade hakkı sunacak. Geri bildirim Eğer satın alma ve toplam hizmetimizden memnun kaldıysanız,yorum işimizin başarısı çok önemlidir. Beş yıldızlı bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen. Eğer bu satın alma ile herhangi bir memnuniyetsizlik varsa,sadece herhangi bir zamanda bize e-posta. Satış sonrası servis üyelerimizin 24 saat içinde size cevap ve seninle birlikte iyi bir çözüm olacaktır. Olabilir endişelerinizi ve sıkıntılarınızı anlıyoruz ve elimizden geleni sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.

  • Stil: Modern
  • Marka Adı: hohappyme
  • Malzeme: Akrilik
  • Model Numarası: TD013
  • Şekil: Düzensiz
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 17cm x 5cm (9.84in x 6.69in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.