7cm Yüksek HERO5 HERO4 Oturum KAHRAMAN 3. 4. 5+ Boyutu için Seyahat çantası su Geçirmez Pro Aksesuarları Gitmek için PULUZ: 16 x 12cm x

v84495

Yeni ürün

77.30TL 68.79TL

Etiketler: yüksek kahraman için, oturum durum, dava yüksek oturum, Yüksek kahraman için ucuz, Yüksek Kalite oturumu durumda, Çin durumunda yüksek oturum Tedarikçiler.

1. Organize ve özel fotoğraf ve video kamera ve aksesuarlar için saklama çantası tasarlanmış.

2. Fotoğraf ve video depolama için mükemmel kullanılmadığı zaman.

3. Koruyucu seyahat çantası olarak mükemmel.

4. İnce, hafif, yastıklı ve kompakt!

5. Fotoğraf ve video kamera, dış gövde ve aksesuarlar için mükemmel şekillendirilmiş bölmeleri.

6. 1 Yüksek HERO4 /3+ /3 /2 /uyumlu.

HERO1 genel Malzeme Naylon + EVA Uyumlu Yüksek HERO4, Yüksek HERO3+, HERO3 Yüksek, Yüksek HERO2, Görüntüler, SJ4000, SJ5000, SJ6000, Xiaoyi Fonksiyonları su Geçirmez, Toz geçirmez, Darbeye dayanıklı Boyutu 23cm x 17cm x 7cm Ağırlık 252g

1. Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, ücretsiz kargo, sadece Çin'de ama hiçbir ayrıntı ülkenizde takip bilgileri takip edilebilir. 2. Teslim tarihi son olacak ve hala paketinizi alıyorsunuz,lütfen bize ulaşın ve 10-25 gün teslimat süresini uzatacağız.Eğer hala 10 gün sonra paket almaya devam ederseniz, iade edeceğiz. 2. Eğer kayıtlı nakliye yöntemi istiyorsanız, seçmek Hoş Standart Nakliye veya Çin Sonrası Hava Posta lütfen.

1. İşlem güvenliği, mağaza geçici Tek destek doğrudan online ödeme için. 2. Tam ödeme 7 GÜN içinde sipariş sonra yapılmalıdır, ya da sırasını geçersiz veya sistem tarafından iptal edilecektir. 3. Alıcı bilgileri doldururken kişi gibi tüm detaylı bilgileri,adresi,Posta Kodu ve telefon numarası tamamladınız emin olun.

1. express geldiğinde, pls muayene yüz. aldıktan sonra imzalayın. 2. Tüm malları teslim etmeden önce kontrol edilir, Eğer satın memnun değilseniz, bir hafta içinde öğeleri alabilirsiniz ve satın aldıktan sonra 24 saat içinde bizimle irtibata geçiniz. 3. Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez ve müşteriye geri dönen ve reshipping tüm ücretler için sorumlu olmalıdır. 4. Tüm iade öğeler orijinal koşullarında, kutusu ve aksesuarları dahil olmalıdır. gibi kırık, çizik ve böylece. Lütfen emin olun geri gönderdiklerini ürün ve garanti alternatifler bizim orada bırak,eğer garanti etiket veya ürün iade ya da değişim reddeder olmalıyız. 5. Herhangi bir öğe için geri göndermek yerel post hava posta ile gönderin.

1. Çoğu ürün (Amerika'da örneğin) ithalat vergilerinin ödenmesi veya diğer vergilerine tabi, ve değeri de dahil olmak üzere-diğer ücretler vergisi (KDV) ve diğer vergiler eklendi. Eğer bu geçerli ise, tarh ve sevkiyat ülkenizde ilgili gümrük Dairesi tarafından işlendiğinde belirlenir. Lütfen anlayın ve satın aldığınız ürünler için böyle bir görev veya vergi uygulanabilirliği ve sorumluluk sağlamak ülkenin ithalat politikası kontrol edin. 2. Varsa, geçerli tüm vergileri veya sipariş işleminizin alım fiyatı dahil değildir. Eğer geçerli değilse tarh, o zaman (ve ya üretici ya da tedarikçinin) tek ve yegane sorumluluğumuz onlar senin, ve senin tarafından doğrudan hükümet veya Ürünler teslim edildiğinde kargo şirketine ödenecektir. 3. Yukarıdaki ödeme-sevk vergileri, harçlar ve vergiler 4 (veya üretici ya da tedarikçinin) bizim sorumluluğumuz değil. Bu bizim kontrolümüz dışında olduğundan herhangi bir kargo veya gümrük gecikmelerden sorumlu olmayacağız.

  • Yazın: Yumuşak Çanta
  • Malzeme: Naylon
  • Uyumlu Eylem Kamera Marka: Fotoğraf ve video
  • Model Numarası: PU83
  • Marka Adı: PULUZ
  • Paket Ağırlık: 0.225kg (0.50lb.)
  • Paket Boyutu: 18cm x 13cm x 7cm (7.09in x 5.12in x 2.76in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.