41 Piyano Stilleri Anahtar Melodica Müzik Eğitimi Aletler Elektrikli Organ Acemi Çocuklar Çocuklara Hediyeler Anahtarı C Pianica Qimei QM41A

v84713

Yeni ürün

394.38TL 307.61TL

Etiketler: hoş, Va-srhp.org, online alışveriş, Otomotiv, Telefon & Aksesuarları, Bilgisayar Ve Elektronik, moda, Güzellik Ve Sağlık, Ev Ve Bahçe, Oyuncaklar Ve Spor, Düğünler & Olaylar.

Qimei-41 Piyano Stili Tuşları Melodica

C özellikleri: 41 Piyano stili tuşları, anahtar, oynamak kolay, yeni başlayanlar hem de ileri seviye oyuncular için ideal. Yeni başlayanlar için güzel "YAPMAK" işaretleri, uygun tonu yerini bulmak. Çevre dostu ABS plastik ağızlık reçine. Kısa ağızlık ve rahat oynamak için uzun ağızlık ile. Fermuarlı bir çanta ile uygun verilen taşıma

Aşağıdaki bakım armonika almak sizin için bir kaç ipucu:

1. Ben oynamadan önce yapışkan, ağır içki içme.

2. Eğer oyun değilse kutusunu başka temiz yerde veya armonika tutun.

3. Ağzını durulayın, ellerinizi yıkayın, ya da gerekirse, diş fırçası armonika çaldım önce.

4. Yavaşça oynayan, aşırı tükürük dışarı vurma amk sonra mızıka dokunun dışarı.

5. Sakın öpüşme sakınca biri olmadıkça diğer mızıka çalmak izin verme.

6. Isı ya da doğrudan güneş ışığından uzak tutmak armonika.

7. Sıcak su, alkol veya diğer kimyasallar ile armonika yıkamak değil.

Kalite Garantisi:

QC ekibimiz sevkiyattan önce, her ürün ve her paketi kontrol eder, her siparişi doğru tonu, çekici ses ve mükemmel performans ile iyi yapmak. Müşterilerimizin ilgili her türlü alet ve parçaları ile mutlu olduğundan emin olun.

Gümrük Beyannamesi:

Ürünlerimiz için en az 10 USD ilan edeceğiz. Genel olarak, hiç vergi ödemez. Bazen gümrük paketi açın ve ürünü değerlendirecek. Tüketicilerimizin tam deneyimi olan ürünleri almak yardım etmeye çalışacağız.

İade Ve Geri Ödeme:

Eğer üründen memnun değilseniz, pls 30 gün içinde değiştirme veya para için geri (iade ürünlerin orijinal ambalajı hasarlı değil) döndürür. İade etmeden önce lütfen bize ulaşın. Hasar veya kayıp için, tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı iade nakliye ödemek gerekir.

Geribildirim:

Olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Pls olumlu geri bildirim bırakmak için birkaç dakika almak için deneyin. Eğer ürün veya hizmet ile memnun değilseniz, negatif ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız.

  • renk: Siyah
  • Model Numarası: QM41A
  • Marka Adı: QİMEİ
  • Boyutlar: 520*100mm
  • Paket Boyutu: 50cm x 25cm x 10cm (19.69in x 9.84in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 1.3kg (2.87lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.