PAL HD 960*576 yüksek çözünürlüklü Araba Mitsubishi Lancer EX 2008 2010 Pajero ıo Araba Kamera için Arka görüş Kamerası Park Piksel

v84746

Yeni ürün

128.26TL 102.61TL

Etiketler: Arka Görüş Kamerası, arka görüş Park kamerası, araba arka kamera hd, Ucuz arka görüş kamerası, Yüksek Kalite arka görüş Park kamerası, Çin araba hd arka kamera Tedarikçileri.

PAL HD 960*576 yüksek çözünürlüklü Araba Mitsubishi Lancer EX 2008 2010 2015 Pajero ıo Araba Kamera için Arka görüş Kamerası Park Piksel

Özellikler & Fonksiyonlar:

1.Görüntü sensörü: renkli CMOS PC3089

2.960*576 piksel toplam Piksel:

3.Çözünürlük:520TV hatları

4.Mini Aydınlatma:0.1 Lux

Parametre:

Besleme Voltajı: DC+12 V

Tüketimi Geçerli:<160mA

Çalışma Sıcaklığı:-20~+65 °/°F

Su Geçirmez:IP 67

Piksel aralığı:6um*6um

Yatay Çözünürlük:520 TV Lines

Etkin Piksel:960*576

Video Formatı:PAL sadece

ÖNEMLİ NOT:

Sayın müşterimiz! Lütfen fotoğraf boyutu fotoğraf Çek,araç plaka lambası yerine uyuyormu görmek GEREKİR!

Bu tür kamera aşağıdaki araç modelleri ile uyumlu olacak

(Sadece bir referans olarak, lütfen plaka lamba yeri boyutunu kontrol edin ,2008 2010 2015 Mitsubishi Lancer EX Pajero ıo İçin nihai onay yapmak )

Ters ışıklar için motoru çalıştırın, çıkış gerilimi müdahaleler, güç kaynağı saf DC güç kaynağı değildir sonra Alman arabaları ve Amerikan arabalarının Güç Filtreler: Açıklama: Bazı modeller vardır, ama darbe sinyali üst osiloskopta benzer kare dalga bir sinyal buldum eğer koşulları test etmek için kullanılabilir vuruluyor. Çalışma voltajı kamera düzgün çalışmıyor çok kararsız nedeni, video sinyal çıkışı da normal değil, bu yüzden ana ekrana geri geçiş yapmak için ciddi bir girişim, titreme veya görmüyor çünkü kamera doğrudan aşağı ışıkları güç kaynağı hattı.

2.4 Ghz Kablosuz Video Verici Alıcı Seti:

Nakliye

Lütfen Uluslararası Alıcılar:

İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. 95 üzerinde% alıcılar için herhangi bir Vergi olmadan alabilirsiniz. Genellikle maddenin adı ‘araba video sistemi’ yazıyoruz. Alıcılar gümrük temizlemek için, lütfen bize ulaşın daha iyi bir yöntem varsa. Eğer adresinizi uzak bölgeye ait kurye doğrularsa müşteriler (USD35) uzak alan ücret sorumludur.

Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

Uluslararası nakliyat bizim için DHL ve EMS kullanıyoruz ve eğer DHL seçebilirsiniz kullanmanızı öneririz. eğer başka bir ifade tercih ederseniz, genellikle uluslararası şehirlerin en teslim için 10-20 iş günü aldıkları doğrudan bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Deneyimlerimize göre, %10 civarında öğeleri gümrük işlemleri nedeniyle daha uzun sürer.

Eğer adresinizi PO BOX ise, hızlı teslimat reddetme başka bir adresi, ilginiz için teşekkür ederiz gerekir. Sadece ALİ kayıtlı adresinize bu öğeyi gönder, eğer ödeme sonra kargo adresini değiştirmek isterseniz yapabiliriz, ilk size iade edeceğiz, ve ali içinde yeniden ödeyerek yeni adres ekleyebilirsiniz.

Nakliye kullanımı için ödeme sırasında bize (cep) telefon numaranı ver lütfen, bu çok önemli.

Tüm parsel 1-3 gün içinde genellikle ödeme aldıktan sonra (hafta sonu ve festival hariç)gönderilecektir

Genellikle teslimat güncelleme sistemi teslim durumunu göstermek için bir gecikme olacak; öğeleri izleme birkaç gün sonra düşünebilirsiniz

Tüm takip numarasını parsel gönderdikten sonra size gönderilecektir; sadece ali ödeme bilgileri e-posta altında, eğer zaman sınırı sonra onu almak, sadece bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin değil.

Garanti ve İade:

Tüm öğeler düzgün göndermeden önce çalışma sağlamak için test edilir.

Tüm öğeleri 12 ay Üretimi Garanti ile geliyor. Garanti yanlış kurulum, kaza, kötüye kullanım, hatalı kablolama, kullanım kılavuzundaki talimatlara karşı birim faaliyet ve yanlış voltaj gelen hasarı karşılamaz.

Yerine geçerli süre madde alma tarihinden itibaren 14 gündür, bu maddenin gelen herhangi bir sorun varsa, not bizimle irtibata geçmekten lütfen çekinmeyin orijinal durumda tutmak

Dönüş posta ücreti ödemek ve bize geri öğeyi gemi alıcının sorumluluğundadır. Eğer bu madde rapor olarak kusurlu olsa mal bizim göndereceğiz. Sipariş iptal nedeni olduğuna dair bir kanıt olarak bizi bilgilendirmek ve bize net bir resim veya bir video gönderin. Bize bir rapor olmadan iade öğeler işlenmez.

Sadece profesyonel teknisyen tarafından bu birimi kurmak, ayrıca ilk test isteyin yüklemeden önce lütfen

Göndermeden önce, bu yüzden lütfen sabırlı olun lütfen not nakliye şirketi olayı araştırması için 15-30 gün ihtiyacı var ancak dikkatli bir şekilde tüm öğeleri kontrol etti, Eğer kırık hasarlı bir öğe satın aldıysanız, sadece fotoğraf ile nakliye şirketine iddia yapabiliriz doğumdan sonra orijinal paketi tutmak ve bize 3 gün içinde bir fotoğraf yapmak, sadece 3 gün var

Aşağıdaki durumlar için, Öğe ücretsiz garanti

Neden olduğu hasar: yanlış, yanlış kurulum ve adam hata yaptı

Garanti mühür kaldırılmış veya zarar görmüş

Açılmış veya yetkisiz bir kişi tarafından tamir

Not:

Kurulum Ücreti kontrolü dışında, Alıcı tarafından ödenmesi gerekir. Yükleme ücretleri bu işlem dahil değildir; bize iade/kapalı olması veya herhangi bir durumda Ali'yi olmaz.

  • Malzeme Türü: ABS
  • 1 Uyumlu Araç : 2008 2010 2015 Mitsubishi Lancer EX Pajero io
  • Kılavuz Çizgi: Evet
  • Piksel: 576 960*
  • Lens Malzeme: Cam
  • Video Formatı: DOSTUM sadece
  • Marka Adı: Huifei
  • Tel veya Kablosuz: Tel
  • Uyum için: Tüm ekran için AV video bağlantı noktası ile uyum
  • Yatay Çözünürlük: 520 TV lines
  • Alarm Tipi: Arka Tarafı
  • Video Kablosu uzunluğu : 6M
  • Görüntü sensörü: PC3089
  • Shell Malzeme: Plastik
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 12cm x 10cm x 8cm (4.72in x 3.94in x 3.15in)

İlgili ürünler

Trending.