Samsung İçin Tablet LCD Galaxy Tab E 9.6 SM-T560 T560 T561 Ekran +Dokunmatik Ekran Digitizer Cam Montaj Panel LCD Combo

v84749

Yeni ürün

514.40TL 488.68TL

Etiketler: samsung için lcd, Dokunmatik Ekran Dijital Dönüştürücü, lcd combo, Samsung için ucuz lcd, Yüksek Kaliteli dokunmatik ekran tablası, Çin lcd combo Tedarikçiler.

Samsung İçin Tablet LCD Galaxy Tab E 9.6 SM-T560 T560 T561 Ekran +Dokunmatik Ekran Digitizer Cam Montaj Panel LCD Combo

Bu ürün kırık, bozuk, kullanılamaz tablet dokunmatik ekran kırık değiştirmek için kullanılır.

Sevgili Arkadaşlar:

Satın almadan önce lütfen tablet modeli onaylamak!

Görüntü ihtiyacınız olan ürün olup olmadığını teyit edin.

Ne gerek lütfen renk onaylayın.

Lütfen ne gerek sürümünü onaylayın.

DHL, EMS, vb seçmek isterseniz. yerel tarifeler kendi sorumlu alıcı tarafından elde!

Şöyle QC personel tarafından gemi önce test Samsung Galaxy Tab İçin Dokunmatik Ekran Tablası ile yeni, Orijinal ve hiç kullanılmamış LCD Ekran E 9.6 SM-T560 T560 T561 %100 koruyucu plastik torba ve güvenli ambalaj Ürün resimleri ile birlikte, bizim dükkanda tüm öğeleri gerçek çekim ve Resimleri tür alınır.

NOT: Bu cep telefonlarınızı sökülmesi veya montaj ile hiçbir teknik becerileri vardır bunu yüklemek için nasıl biliyorsanız bu yüzden sadece bu maddeyi satın birisi için kolay bir iş değildir ya da biri son Derece profesyonel kurulum tavsiye yardımcı olabilir.Kurulumdan önce test edin lütfen , tabletler herhangi bir zarar yedek parça değiştirme sırasında neden olabilir cep telefonu/sorumlu tutulmayacağız. Eğer bir sipariş vermeden önce cep telefonunuzun sürümünü cam lens dokunmatik ekran tablası gibi aynı olup olmadığını kontrol edin.Eğer hızlı ve güvenli sevkiyat ihtiyacınız Varsa,lütfen ( DHL ya da EMS ) express shippin g seçerseniz DHL, EMS, vb seçerseniz gerekir.,version tarafından neden bu olayı sorumlu değiliz Eğer herhangi bir soru ve sorununuz Varsa kendi sorumlu alıcı tarafından yerel tarifeler sonuçlanan , ilk kez bize bildirebilirsiniz.Elimizden bu purchace ile içeriği kadar bunları çözmeye çalışacağız.Bize olumlu bir geribildirim,birbirimize,bize amacı ile uzun süre işbirliği için anlayabiliriz, seni asla yüzüstü umarım çok önemlidir.

Siparişinizi vermeden önce,eğer öğeleri istek varsa bizimle bilgileri doğrulamak lütfen. Mümkünse sipariş 3 gün içinde ödeme yapın. Sadece Hoş olarak writed eğer değiştirmek istiyorsanız, sadece m e fark adresine göre mal gemi olacak. Hoş ile ödeme kabul ediyoruz. Ödeme yöntemi için herhangi bir sorunuz ya da sorununuz varsa,lütfen özgürce detay için Müşteri Hizmetleri kişiye başvurun. Toplam miktarı nedeniyle herhangi bir gümrük vergileri,yerel vergiler ve diğer beklenmeyen ücretleri içermez.

NOT: bir Kez ürün onaylandı ve sipariş mal hazır,para iadesi iptal edilen bir sipariş için kullanılamaz.Ama gerekli ürünleri,kıtlık veya uygun olmaması nedeniyle teklif edemedik o zaman size durumda iade edeceğiz.

Siparişiniz 7 iş günü içinde ödeme sonra gerçekleştirilecektir. Eğer kargo hızı kontrolümüz dışında olduğundan, onları sevk edersek emir herhangi bir gecikmeden sorumlu değiliz. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcı sorumluluğundadır. Eğer gecikme olursa teslim süresi çok lojistik şirketi ve yerel hava,gümrük/görevleri bağlı olacak,pul,anlayış umuyoruz. Uluslararası alıcılar not: İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu suçlamalar alıcının sorumluluğundadır. En iyi bizim özel görevleri riskini azaltmak için çalışacağız. Bu ek maliyetleri satın alma önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

Eğer ücretsiz kargo express seçerseniz: bu NOT,bazı izleme bilgileri mevcut değildir .Shippment hakkında bilgi almak için değil, almak ve anlamak umut istiyorum. Dikkatle göndermeden önce paketi ve öğeleri tasarruf sağlayacağız.

Aldığınızda test öğesi lütfen,ilk kez geri almak umuyoruz. Maddenin yaklaşık 6 ay garanti sunuyoruz ama onlara ait ürünlerin onları işaretleyici tutun lütfen. Dürüst firma, her öğe emin nakliye önce test, her müşteriye saygı duyarız, umarım aynı zamanda saygın olsun önce yükleyin lütfen test ediyorduk. Eğer öğe kusurlu ise,lütfen hemen sipariş daha iyi bir çözüm için bize söyle . Sadece öğeleri aldıktan sonra iade kabul edilmez. Öğeyi aldıktan sonra yedi gün içerisinde iade ve değişim biz accpet ve iade nakliye maliyeti üstlenecek,iki ila yedi gün içinde ödeme sonra iade talebinizi değerlendireceğiz . Eğer geri daha fazla çözüm için iade mal isterseniz, lütfen önceden bize ulaşın.Alıcılar hiçbir koşul altında iade nakliye masrafları sorumludur.

Eğer hizmet ve ürünlerimizden memnun iseniz, 5 yıldızlı bir olumlu geribildirim ve iyi geed bir geribildirim yakında ayrılacağız bize bırakın. Eğer hizmet veya ürünlerimizden memnun değilseniz, bize negatif/nötr bir geribildirim ayrılmadan önce daha iyi şeyler yapmak için bir fırsat verebilir umuyoruz. Eğer herhangi bir şikayet varsa, sizi sabırla dinleyecek ilk defa bize ve bizim en mutlu olduğunuz kadar sorunları çözmek için deneyin. İş kolay değil, her birimiz başka bir amaç ile uzun süre işbirliği için anlamak, daha çok çalışacağız.

  • nakliye zaman: Ödeme yapıldıktan sonra 1-2 gün içinde
  • Ekran Tipi: Kapasitif Ekran
  • renk: Siyah/Beyaz
  • Satış sonrası Servis : % 100 memnuniyet ile mükemmel
  • Ekran Boyutu: 12 inç
  • QC: Önce Bir Test Bir Nakliye
  • Ekran Çözünürlüğü: 1280*800
  • Piksel yoğunluğu: 157PPİ
  • Ekran özelliği: TFT
  • Model Numarası: Samsung Galaxy Tab E 9.6 SM için T560 T560 T561
  • Ürün Tipi: LCD Combo
  • Uyumlu Marka: Samsung için
  • nakliye: Hızlı Teslimat
  • Paket Ağırlık: 0.41kg (0.90lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 2cm (7.87in x 5.91in x 0.79in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.