Marka Hakiki Deri Eldiven Sonbahar Kış Artı Kadife Sıcak Koyun derisi Kadın Moda Zarif Bayan Sürüş Eldiven L170NC Eldiven

v84802

Yeni ürün

260.56TL 203.22TL

Etiketler: Koyun Derisi Eldiven, bayanlar eldiven sürüş, hakiki deri eldiven, Ucuz koyun derisi eldiven, Yüksek Kaliteli bayanlar eldiven sürüş, Çin hakiki deri eldiven Tedarikçileri.

Marka Hakiki Deri Eldiven Sonbahar Kış Artı Kadife Sıcak Koyun derisi Kadın Moda Zarif Bayan Sürüş Eldiven L170NC Eldiven

ÖLÇME NASIL

Normalde çevresindeki palmiye ile(başparmak hariç) inç geniş noktada yazmak tedbiri el.Kayıt çevresi ölçümü-bu eldiven boyutu olacak.Eğer boyutları arasında iseniz,daha küçük bir boyutu seçin.Eldiven ilk başta rahat olun ama uzatmak olacaktır.

Ayrıntıları göster

Keçi postu deri dünyanın en kaliteli ve en lüks unutulmaması gereken deridir. Düzgün eldiven uyum sağlar doğal esneklik, büyük güç, artı önemli faydası vardır. Eldiven ve en iyi kuzu derisi deri kullanıyoruz ,bu rakipsiz bir fiyat ile yüksek kaliteli eldiven bulmak için gidiş değildir.Mevcut erkek ve kadınlar için 150'den fazla stilleri,deri ve yün eldivenler, kaşmir & dantel eldiven, parmaksız & opera uzunluğu eldiven ,diğer benzersiz hediyelik eşyalar da dahil olmak üzere. Bu eldivenler orijinal etiketleri ile gelecek.

İPUÇLARI:

1.Farklı üretim grupları nedeniyle, eldiven üzerinde metal logo dekorasyon rastgele gönderilir. Metal logo dekorasyon ile eldiven alabilirsiniz, metal logo dekorasyon olmayabilir. Ama eldiven kalitesini etkiler, eğer sakıncası yoksa, lütfen satın almayın değil.

2.Işık sorunu ve farklı bilgisayar monitörleri fotoğraf çekmek nedeniyle farklı piksel. gerçek renk ve resim renk biraz renk kapalı olacaktır.gerçek eldiven renk bakın. eğer sakıncası yoksa,lütfen teklif vermeyin. anlayışınız ve mağazamızda mutlu bir alışveriş var umut için teşekkür ederim.

ELDİVEN BAKIMI

1.Eğer eldiven ıslak olursa,doğal olarak ve herhangi bir dış ısı kaynağı, radyatör,saç kurutma makinesi,ya da güneş gibi kuru onlara izin.

Ağır kirlenme için,Özel deri kuru temizlemeci hizmetleri öneririz.

2.Eğer kirlenme hafif ve kuru ise deneyin: 1. olabilir.Böyle bir "Lux yumuşak sabun gevreği el sıcak bir çözüm" hazırlamak. 2.Yavaşça bu çözüm ile eldiven dış deri aşağı Sünger. 3.Deri emdirmek için temiz ve kuru bir bez ile herhangi bir aşırı ıslaklık dab kapalı çalış. 4.Eldiven doğal olarak kuru ve radyatör,saç kurutma makinesi veya güneş gibi herhangi bir dış ısı kaynağı kullanmayın izin verir. 5.Eldiven kurutma gibi takan birkaç kez el koydu. Bu deri esneme ve ellerini profiline eldiven şekline geri yardımcı olacaktır.

3.Eğer Özel deri temizleyici veya kremi kullanmaya karar verirseniz,dikkatli ürün instrucions okuyun ve kullandığınız ürün eldiven deri için uygun olduğundan emin olun.

NOT: 1.Eğer zamanında satın almak, lütfen bize ulaşın değilseniz, sizin için koruma süresini uzatmak olacak. Lütfen doğrudan anlaşmazlık açmayın. İşbirliğiniz için teşekkürler! 2.Aşağıdaki Web sitesinde 1 numaraya: (açmak için tarayıcı Kopyalanır) www.17track.net/en NOT: kullanarak koli izleyebilirsiniz. Renk farkı ve boyutu hatası değil kalitesi sorunlarına neden? Nedeniyle bilgisayar monitörü ve gerçek çekim parlaklık ve diğer nedenler için, belirli bir renk farkı olacak. Benzer şekilde, manuel Ölçümler, farklı ölçüm yöntemleri ve mal germe derecesi ve diğer nedenlerden dolayı, 1-2cm hata olacaktır. Bu tür sorunları önlemek için çalışıyoruz, ama bu tür sorunlar 2 kalite sorunlar değil. Parsel dönmek için, 24 saat içinde bizimle irtibata geçiniz ve 7 GÜN içinde geri dönmek istiyorsanız zaman sınırı.

  • Öğe Türü: Eldiven & Mittens
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Model Numarası: L170NC
  • Stil: moda
  • Eldiven Boyutu: S, M, L, XL
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Malzeme: Hakiki Deri
  • Eldiven Uzunluğu: Bilek
  • Marka Adı: Kutup GÜNEŞ
  • Desen Türü: Katı
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: Çift

İlgili ürünler

Trending.