Biberon Emzik Temizleyici Fincan Cam Demlik -35 Temizleme Aracı Fırça Mutfak Aksesuarları Bulaşık Fırçası

v84826

Yeni ürün

12.14TL 7.89TL

Etiketler: fırça temizleyici, fırça mutfak, şişe fırça temizleyici, Ucuz fırça temizleyici, Yüksek Kaliteli fırça mutfak, Çin fırça temizleyici Tedarikçileri şişe.

Biberon Emzik Temizleyici Fincan Cam Demlik Temizleme Aracı Fırça Mutfak Aksesuarları Bulaşık Fırçası

Ürün Açıklaması

Renk: Rastgele

Biberonlar, saç kurutma makinesi, şişe şişe, şişeleri tüm tipleri için Uygundur ve bu yüzden kullanır:

Yaklaşık 12cm uzunluğu boyutu: 23cm ilgili toplam uzunluğu, şişe fırça kısmı. Manuel ölçüm, 1-2 cm hata normal olduğundan

Özellikler: yüksek kaliteli naylon fırça Tel imalatı, yumuşak ipek, su dezenfeksiyon, güvenlik ve sağlık kaynatılabilir. Büyük fırça her türlü temizlemek için kullanılabilir

küçük şişeler, küçük fırça emzik ve diğer küçük eşyalar şişe fırça temizlemek için kullanılabilir, özel şekil, inatçı lekeleri şişe ve altını temizlemek için daha kolay, küçük meme fırça emziği temiz. Aynı zamanda yüksek cam temizleyebilirsiniz. Bulaşık makinesi temiz, sadece sıcak su ile yıkamayın.

Malzeme: PP + naylon + paslanmaz çelik tel + Sünger

+120 derece ısıya dayanıklı sıcaklığı:

not:

Bu şişe fırça dezenfeksiyon tencerede kaynayan veya buhar sterilizasyon sonra kullanılabilir, sıradan malzeme fırça göze alamaz 120 derece yüksek sıcaklığa kadar dayanabilir ki. Şişe fırça kullanın bitmiş olması dikkatli tutun şişe fırça kuru ve havalandırılmış deneyin emin olmak için şişe fırçası kuru bir ortam, çok nemli ortamda kolayca kurşun fırça vücut kalıp, etkileyen normal kullanın.

Şişe fırça sarf, plastik şişe fırça bozulma bozulma çok normaldir vardır.

Paket dahil

2x fırça

Paket üzerinde üretim tarifeleri önlemek için daha düşük bir değer yazacağız. Her ülkenin farklı tarifeler politikası vardır. Herhangi bir satış vergi ve taşıma ücreti yok.

Herhangi bir olayda, vergisi (KDV)/İthalat Vergilerinin ya da teslim işlem herhangi bir eşdeğer doğar sorumlu değiliz. Lütfen yerel özel mevzuatı kontrol ve satın alma önce yerel gümrük departmanı Web sitesini ziyaret edin.

Normal Kayıtlı Posta ile paket göndeririz ,Eğer acilen parsel ihtiyacınız Varsa , lütfen ekstra nakliye ücreti ödemek için , teşekkürler bizimle temasa geçin .

1.Eğer öğe iyi çalışabilir, lütfen iki kere öğe kusurlu olduğunu teyit etmek ve en kısa sürede Müşteri Hizmetleri temsilcimizle irtibata kontrol, Ayrıntılı Sorun bize bildirin , size en iyi hizmeti sunmaya yapacağız.

2.Eğer olarak tarif yanlış, bozuk, hatalı, ya da bir öğe satın aldıysanız değil, bizim maliyet kısmi/tam iadesi veya Değiştirme için bize ulaşın.

3.Öğeyi döndürmek için,paketi aldıktan sonra 30 gün içinde bize ulaşın istiyorsanız .İade ürünler de kutu, ambalaj ve diğer aksesuarları da dahil olmak üzere orijinal durumuna: olmalıdır. Müşteri hata sonucu verir iadesi gerçek nakliye ücreti indirimi yapılır.

4. Kredi geri ödeme için Tüm OLMAYAN Satıcı Hata verirse iade nakliye ücreti ödemek gerekir . (E. g. yanlış boyutta veya yanlış öğe getirdin)

Eğer herhangi bir sorun veya sorunuz varsa ,teşekkürler sizin memnuniyeti her zaman bizim peşinde olduğunu , lütfen bize ulaşın !

  • Model Numarası: B051821
  • Yazın: Biberon
  • Malzeme: /
  • Özellik: Çevre Dostu,Stoklanmış
  • Kullanımı: Kişisel Yıkama//Bakım Ve Temizlik
  • Stil: el
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)

İlgili ürünler

Trending.