Güzellik için Ayarlayın FEİTA seramik ST Paslanmaz Çelik Cımbız Hassas DSB El araçları,Zanaat,DİY,Telefon Tamiri,Endüstriyel,Laboratuvar,Hobiler

v85100

Yeni ürün

82.30TL

Etiketler: diy set, set cımbız, güzellik seti, Ucuz diy set, Yüksek Kaliteli cımbız set, Çin güzellik Tedarikçiler ayarlayın.

Güzellik için Ayarlayın FEİTA seramik ST Paslanmaz Çelik Cımbız Hassas DSB El araçları,Zanaat,DİY,Telefon Tamiri,Endüstriyel,Laboratuvar,Hobiler

Bu cımbız düz çizgiler ve ince işleme görünümü ile uzun vadeli bir iş uyum sağlayabilen RAHAT EL DUYGU. İYİ bir İPUCU SERTLİK, kolay Değil deformasyon ve HRC miktarda 40 yukarıda ulaşır, uzun süre kullanılabilir, yaşam süresi artmıştır. PASLANMAZ ÇELİK: Paslanmaz çelik malzeme, anti-manyetik,Güvenli kullanın. Saf manuel kenar kısımları İNCE parlatma TEKNOLOJİSİ, İNCE İŞÇİLİK: Kesim :Sofistike ince,uzun bir temas yüzeyi 0,05 mm nesneyi çok iyi çalışıyor adapte olabilirler. 7 adet, 6 boyutları,elektronik bileşenler, uygun her türlü uygun, iş verimliliğini artırmak. İç Paketi:

1 X cımbız ST-10

1 X cımbız ST-11

1 X cımbız ST-12

1 X cımbız ST-13

1 X cımbız ST-14

1 X cımbız ST-15

1 X cımbız ST-16

Nakliye:

1.Sipariş ödeme yaptıktan sonra 3 iş günü içerisinde gönderilmiş olacaktır. her zamanki gibi, nakliye süresi yaklaşık 20-25 iş günüdür, Eğer nakliye gecikme yapmadan bazı nedenleri anlamak umut Varsa.(Noel ,Çin Yeni Yıl vb.) Tatil Sezonunda nakliye süresi normal süreden daha uzun olabilir,lütfen bir gecikme olarak başka bir 5-10 gün Ekle,çok nazik anlayışınız için teşekkürler.

2.Mal ücretsiz nakliye Çin Post Airl Posta ile gönderilir,ayrıca DHL,FedEx gibi Express, 1979 yılında seçebilirsiniz.Ama şirketler üzerinden pul parası yok,yani ekstra ücret ödemek için ,nazik anlayışınız için teşekkürler.

3.Eğer toplam fiyat daha $330.00 ise, onları Express tarafından gemi ,ekstra ücret ödemeniz gerekiyor .

Buna ek olarak, sipariş daha fazla $330.00 değil,ama en kısa sürede, Tamam,sorun değil, hala Express tarafından sevk edebiliriz , ama express maliyeti için ekstra ücret ödemeniz gerekir onları almak istiyorum.

İade ve geri bildirim:

Teyit soruları ile %100 tam para iade politikası sunuyoruz. Eğer paket kaybolursa, çalıntı, hasarlı veya değil çok memnun, pls bize ulaşın,öğe, ücretsiz, değiştirilmesi veya ödediğiniz kargo dahil %100 tam bir geri ödeme verebiliriz. Her şey iletişim sonra çözülebileceğine inanıyoruz ,asla herhangi bir tür yeniden stoklama ücreti talep Ediyoruz, alt satırı işlemler herhangi bir kuruş kaybetmezsiniz var.

Bize ulaşın: Eğer herhangi bir sorunuz Varsa, her zaman benimle temas kurmaktan çekinmeyin, 24 saat içinde devam edeceğiz. Eğer ürün veya hizmet ile memnun değilseniz ,bana ulaşın ve dont lütfen bize negatif geribildirim veya netrural geri verin,sizi memnun bir çözüm sunmalıyız. Umarım burada iyi vakit geçirirsiniz!

  • Marka Adı: FEİTA
  • Özellikleri: Anti-statik,Korozyon Dirençli,Antimanyetik
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Paket Boyutu: 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Ünite Tipi: (7 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.