Kelimeler Duvar yazılarından Takım S673 Hayal İş Ev Yatak Odası Ofis Dekorasyon Saf Renk Vinil Duvar Çıkartması Duvar yapar

v85505

Yeni ürün

63.79TL 47.87TL

Etiketler: kelimeler duvar çıkartmaları, Vinil Duvar Çıkartmaları, Duvar sticker, Ucuz kelimeler duvar çıkartmaları, Yüksek Kaliteli vinil duvar çıkartmaları, Çin Duvar sticker Tedarikçiler.

W E L C O M E

Dükkanıma hoş geldiniz .Bu ürün sizin için doğru yapmak için lütfen aşağıdaki açıklamayı okuyun lütfen. Eğer bu madde için herhangi bir sorunuz varsa,bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Alışveriş keyfini çıkarın.

1 set genellikle şunları içerir:

İngilizce Vinil Çıkartma+Transferi Film+ Talimatları.

(1 inç =2.54 cm) boyut :

S : 49 cm Genişlik x 42 cm boyunda

L : 66 cm Genişlik x 56 cm boyunda

Detaylar : Malzeme: Eko-dostu su geçirmez vinil. Çıkartmaları çıkarılabilir ama yeniden kullanılabilir. Duvarlar, cam, metal, ahşap, plastik gibi düz yüzeyler için geçerlidir. Oymalı, basılmamış, yani (açık veya başka) bir arka plan içermiyor. Bu çıkartma uyguladıktan duvar veya yüzey arka plan olacaktır. Nedeniyle el ölçmek için, boyutu 1-4 cm hata olabilir. 23 boyutları üzerinde daha kolay bir uygulama için birden çok yerinde ortaya çıkabilir. - Tüm ürünlerimiz sipariş yapılır. Ben rafa yaş için mal bir evde ya da oturan olmamıştır yepyeni bir duvar çıkartması alıyorsanız emin olmak için bu işi yapıyoruz.

- Hiçbir ekstra ücret ödemeden ters bir kesim yapabiliriz. Kontrol ettiğinizde sadece bir not bırakın.

- Aşağı hiçbir ekstra ücret ödemeden tasarım boyutu edebiliriz. Kontrol ettiğinizde bir not bırakın lütfen.

Kullanma (kabuğu ve çıkartmalar sopa değil. Sopa transfer kağıt kullanmanız gerekir. Transfer kağıt yeniden kullanılabilir ve birlikte paket çıkartma duvara Alıntı ile. Lütfen talimatları takip yap ): Duvar sticker üstüne transfer film Koy, sonra tekrar ve tekrar kartı desen yüzeyi çizmeyin; parçalara ayırın, gerekirse. Kağıt sayfasından yavaşça transferi film kalkmasına ekstra parçalar kesip; duvara yapıştırıp tekrar desen yüzeyi çizmeyin; Duvar sticker yavaşça transfer filmi Soyun.

N OT: eğer hava kabarcığı oluşur, bir iğne ile dürtmek; büyük boy Duvar sticker, 2 veya daha fazla kişi mükemmel sopa gereklidir; pürüzsüz bir yüzey, bir dokulu bir DEĞİL, için etiket uygulamak için emin Olun. Duvar kağıdı sopa için tavsiye edilmez.

NOT : Eğer duvardan çekerken tekrar tekrar ve tekrar saç kurutma makinesi ile etiket darbe sıcak hava kullanırsanız , zarar duvarlar olmadan olacak.

Biz dünya çapında gemi nakliye ve Teslim Süresi. Madde İşlem Süresi: Çoğunlukla, öğeleri 2 ila 7 iş günü içinde sevk edilebilir. Transit zamanı ve Teslim süresi, paketinden, hem de nakliye yöntemi olarak nereden geldiğini nerede olduğunuzu ve bağlı olarak değişir. Ayrıca, teslimat tatil veya doğal kazalar için gecikebilir. Öğeleri Çin'den Havayolu ile sevk edilir, normalde 15 ila 30 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak. Ve öğeleri 7 ila 25 iş günü içinde ABD gibi ülkeler, Avustralya ulaşır.

Sizin memnuniyetiniz geri bildirim ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Saygılarımla Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Çok teşekkür ederim! Lütfen herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce bize bildirin. Samimi alıcılar bize sorunları çözmek için bir fırsat olabilir umuyoruz ve bizim en iyi ihtiyaçlarınızı karşılamak için çalışacağız. Dürüst satıcı vardır. Bizim için saygı çok takdir edilecektir. Ve tüm alıcılar için olumlu geribildirim terk edeceğiz.

  • Sansür Kodu: S673
  • Malzeme: PVC
  • Stil: Modern
  • Marka Adı: FARLEOPARD
  • Sınıflandırma: Duvar,Mobilya Çıkartmaları,Çıkartmalar, Zemin,Döşeme,Pencere Çıkartmaları İçin,Buzdolabı İçin,Panel Çıkartmaları Geçin
  • Boyutu: 49 X 42 CM, 66 X 56 CM
  • renk: Siyah, Beyaz, Sarı 04, 06, Turuncu, Kırmızı, 10 Allık, 19 Yeşil, Kahverengi, 24, 27, Gri, Mor 30, 16 Kral Mavi, Açık Mavi, 12, 13, Orta Mavi, Koyu Gri, 28, 26 Eyalet Gri, 29 Ortanca Mor, Çamurcun 21, 31 Menekşe, 35 Yumuşak Pembe, 36 Fuşya
  • Desen: Uçak Duvar Sticker
  • Model Numarası: S673
  • Tema: Desen
  • Belirtimi: Single-piece Package
  • Senaryolar: Duvar
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.